jak wyżej _ kim ona jest, i dlaczego łazi za Samem???
Ruby jest lowca tak jak chlopaki tylko na dodatek jest demonem, ktory wie dosc sporo onich. No i moze o ich mamie tez.
Rubi jest demonem i chyba dobrym bo chce pomus samowi w sprawie Dean ;] mam
nadzieje, że im pomorze ale to zobaczymy w nastepnych odcinkach bo ruwnie dobrze moze to byc podpucha ?? Pozdro dlqa wszystkich ;]
Po obejżeniu odcinka 2 też juz to wiem , swoja drogą ciekawe czy ta druga laska też będzie demonem
Szczerze - wydaje mi się, że tak :P XXI wiek (brrrr) stworzył stereotyp niewinnej blondyneczki i Ruby obraca w niwecz cały szowinistyczny światopogląd. Mimika Katie to jeden z najmocniejszych elementów kreowanej przez nią postaci XD W ogóle z tej dziewczyny aż tryska nonszalancja oraz egoizm.. Po usłyszeniu spoilerów byłam iście przerażona, natomiast teraz.. lubię ją i to głównie za sprawą Kate ;]
ciesze sie ze tak rozwiązano pojawienie sie tej bohaterki , już myślałam ze będzie łowczynią takim odpowiednikiem grzecznej MEG tylko dla Sama , zaskoczyli mnie i tu plus !
Szczerze mówiąc, też obawiałam się wprowadzeniem tych dwóch nowych postaci, ale nie wygląda na to, żeby miały one grać większą rolę w serialu niż Winchesterzy. A po trzecim odcinku mogę śmiało powiedzieć, że obie dziewczyny są znakomite w tym co robią. Mimo wszystko mam nadzieję, że pomiędzy nimi a naszymi braćmi nie dojdzie do niczego... poważniejszego. Nie wiem jak wy, ale ja wolę jednak, jeśli przytrafiają się im tylko przelotne romanse:D