Wg mnie to najlepsze są ostatnie odcinki pierwszego sezonu rzecz jasna a moi faworyci to:
1. Odcinek pt: "Rodowód" nie pamiętam jaki był oryginalny tytuł ale pewnie coś koło tego. Odcinek był o nawiedzonym zdjęciu czy obrazie na którym była zamordowana rodzina. Zdecydowanie najlepszy
2: Odcinek: "Something Wicked" o wiedźmie zabijającej dzieci coś w rodzaju Boogeymana
3: no i trzecie miejcse to odcinek "strach na wróble" mimo że trochę podobny do smakosza to i tak super. A jakie są wasze typy?
jak dla mnie wszystkie odcinki które wymieniłeś (no moze poza scarecrow,taki sobie) + bloody mary,hook man,15 i 16 2 serii i jeszcze kilka,ogólnie to każdy odcinek jest bardzo dobry,czasem trafi sie ciutke gorszy,jak np. bags,albo ten z zombie!!
jak dla mnie wszystkie odcinki sa super fakt ze czasem zdarza sie odrobine gorszy ale prawie w kazdym dowiedujemy sie jakis nowych tajemnic z zycia deana i sama i daltego ten serial jesta tak swietny:)chyba nie potrafie wybrac najlepszych odcinkow ,wszytkie sa super:)nie wiem jak tvn mogl przerwac emisje tego serialu;/ :(( pozdrowionka:*
spokojnie,z tego co słyszałem to TVP1 wykupił Supernaturala ,i ma leciec tak samo jak LOST i 4400,czyli w czwartki o 20:20,po 2 odcinki,czuje że odniesie ogromny sukces,tak samo było by w TVN gdyby tylko puszczali go o normalnej porze i chociaż trochę reklamowali (ja osobiscie nie widziałem ani jednej reklamy a tv oglądam dośc często)
jak już coś to "słyszałeś"??,jestem facetem,a czytałem o tym na forum 4400,nawet był link,jak mi sie uda to go zapodam!!
taaa ale by bylo super gdyby to tvp1 zacza puszczac "supernatural"!!!! byloby wreszcie o normalniej porze i pol filmu nie zajmowalyby reklamy! oby te pogloski sie sprawdzily:) trzymajmy kciuki:)
pozrawiam
http://www.filmweb.pl/topic/586280/N%C3%B3%C5%BC+w+plecy-+nie+b%C4%99dzie+3+sezo nu..html
znalazłem tylko to,w czwartym poscie od dołu gościu o tym pisze,widziałem jeszcze linka do jakiegoś serwisu w którym było wszystko dokładnie rozpisane ale za cholere nie moge go znaleźc :D
ja w to wierze bo widziałem tą stronkę,tam było wszystko szczegółowo rozpisane,daty itp,ale teraz to już sam nie wiem
pozostaje nam czekac i trzymac kciuki:) jesli ktos wiedzialby cos jeszcze na ten temat to piszcie:)ja mam nadzieje ze tvp zacznie emitowac "supernatural" nie byloby juz tylu reklam w czasie trwania serialu i wreszcie byloby o normalnej porze:)
pozdrawiam wszytskich fanow "supernatural" :*
Jakoś nie moge w to uwierzyć. jesienią pewnie puszcza trzecia serię Lost, a teraz podobno od 17 maja mają być w tvp Heroes, właśnie w czwartki. Tu macie o nowościach w jedynce i o Heroes napisano. Nic nie mówią o Spn.
http://ww6.tvp.pl/View?Cat=3569&id=464691