kochani fani napisałem do tvn list i oto co mi odpisali na maila:
"Trudno obecnie przewidzieć kiedy serial "Nie z tego świata" powróci na naszą antenę.
Będziemy Państwa informować w zapowiedziach programowych."
Tragedia
Nie no chamstwo do kwadratu:/ Co oni sobie myślą!? Już drugi raz przerywają emisję zapewne znów przez słabą oglądalność ale to oni puszczają ten serial o takiej godzinie że czasem nawet ja przysypiam czekając na niego!! Wszędzie mogą puszczać supernatural o rozsądnej godzinie tylko nie u nas!! Przecież on nie jest straszny a dzieciaki oglądają gorsze programy:/ No trudno na "mądrość" polska już nic sie nie poradzi tylko szkoda, że cierpią za nią fani supernatural:(
TVN to przecież "serial killer" - zabili po raz kolejny również Bez śladu, że o Dowodach zbrodni nie wspomnę. Veronike Mars puszczają o 14...Bez komentarza. Przestałam ich oglądać. Ja w ogóle nie liczę na tv, jesli chodzi o seriale, bo to nie ma sensu.
Ta sama śpiewka. Mnie też tak odpisali. Mam już tego dość. Fajne seiale ściągają z anteny
faktycznie tragedia;/jak mozna wogole przerywac emisje tak swietnego serialu i to zeby moc puszczac POWTORKI"odwroconych"!!:( ale ciesz sie ze wogole ci odpisali bo ja nie dostalam zadnej odpowiedzi poczulam sie z deka olana
Tak samo jak zrobili z Zyciem na fali dali 3 serie o 14.00. Kto o tej godzinie bedzie to ogladal.... a z supernatural to ostro przegieli naprawde..Nawet jak byl pozno to go ogladalam a teraz to wogole Jakby chcieli to mieliby duza ogladalnosc. Gdyby to reklamowali jak polsat Prison Break ale im sie nie chce... Zreszta polsat tez o fajnej porze puscil Chirurgow chyba wzial przyklad od tvn.. Tatelewizja spada na psy...
wlanie jak niektorzy maja wiedziec ze leci tak swietny serial jak nie jest on wcale rozleklamowany!!ja gdybym nie wyczytala o nim w gazecie tez nie wiedzialabym o jego istnieniu;/ ten serial jest naprawde super i mam nadzieje ze jednak powroci na antene tvnu. oby...
te szmateksy z TVN nie wiedzą co to dobry serial. Jak oni chcą mieć oglądalność ?!? Co to za debil wogle tym kieruje, chyba telewizji nie ogląda
Fani supernatural mają swoją stronkę i wszystko tam jest napisane o tvn o docinkach muzyce, zapraszam na www.sn-fans.yoyo.pl lub supernatural.pl
Zgadzam się tragedia a przy okazji totalna kpina z widzów i fanów Supernatural
Wszystkich zainteresowanych serialem zapraszam na alexhawkins.blog.onet.pl
na bieżąco są uzupełniane newsy z planu Supernatural i nie tylko
No wielkie dzięki. Szkoda, bo w Faktach gadają, że pobiranie filmów itp. nielegalne, ale sami do tego zmuszają ;/Ja z TVNu poznałem Supernatural i czekałem na kolejną emisję 3 tygodnie. I co :(
teraz trzeba tylko ściągać, a jak mnie złapią to zwale to na TVN :PPPP
Pozdro!
Aha jeszcze coś - po ch**a dają o 12 w nocy powtórkę Odwróconych, jeśli chyba wszyscy oglądają to o 20.00 w piątki (przez tą głupotę trzeba dłużej czekać na superkino ;/). Czy nie bardziej opłacałoby się puszczać Supernatural, skoro i tak więcej osób go ogląda.
Teraz znajomi do mnie wbijają żeby sobie oblukać Spernatural, bo nie chce im się ściągać, a wszcześniej w TV oglądali...
Przy okzji chcę ochrzanić TVN o innne seriale. Po pierwsze zdjęli z anteny (teraz leci na TVN7 ale ja nie mam kablówy)nash Bridges, a po drugie Veronica Mars i The O.C. lecą o porze kiedy jestem naczęścij w szkole, a moze tez bym chcial obejrze??
Jesli to czytacie to powiem wam jedno: pomyslcie jeszcze raz nad swoim programem i przywroccie Supernatural, Nash Bridges i Cold Case to bo naprdę dobre seriale...
i jeszcze jedno!
Nie róbcie (ehhh) 6. serii Tanca z Gwiazdami, bo statystyki pokazuja: Prison Break (Polsat) i Ranczo (TVP1) mają o wiele większą oglądalność!!
Wrzućcie zamiast tego shitu jakiś fajny seriali w stylu Dextera, albo Jericho (moze Heroes, ale to juz chyba zakupilo TVP1)....
zgadzam sie w zupelnosci i tez tego nie rozumiem;/przeciez chyba taki swietny seial mialaby wiecej widzow i niz jakies powtorki "odwroconych"!! wogole nie rozumiem co oni robia;
Ja też nie wiedziałam ze Nie z tego świata będzie w tvn.Pamiętam że włączyłam z ciekawości i nie zawiodłam sie.Ten serial jest super.Uwielbiałam go!!Nie mam słów na tvn.Poprostu zszedł na psy.Nawet Majewski coś ostatnio niezbyt mnie śmieszy:(Powtórze to co napisałam już na paru forach:Jak sie coś zaczyna to sie to kończy!!Chciałam pościągać z netu odcinki ale mój komp tego nie wytrzyma.Ściągałabym pewnie z miesiąc a potem okazałoby sie ze to nie to.Tak więc tvn był dla mnie jedynym żródłem do oglądania Nie z tego świata.Pewnie tvn nakreci kolejną część tanca z gwiazdami:(porażka.
Pozdrroo dla wszystkich fanów Supernatural.
PS:Jared Padalecki jest sweet.Co nie?
gdybym nie kupila programu telewizyjnego to nie wiedzialabym nawet ze tvn emituje "supernatural" nie widziam zadnej reklamy w tv ani nic! ja tez uwielbiam ten serial nie przegapilam zadnego odcinka mimo ze byly emitowane w nocy!ciagle mam nadzieje ze wkoncu tvn odda nam nasz serial...oby:( pisalam juz do nich ze 4 razy ale nie dostalam zadnej odp;(
pozdrawiam wszystkich:*
Słyszałam plotki że stacja TVP odkupiła Supernatural. Jeśli zostaną one potwierdzone to dam wam znać
No mam nadzieję, że to prawda, bo oni to puszczą pewnie w czwartki wieczorem i każdy będzie oglądał, tak jak było z LOST, 4400, a niedługo z Heroes...
No a ludziom się to zapwne spodoba, i z tego powodu TVP1 nie zrezygnuje z emisji SN.
A więc czekajmy na więcej informacji ;]
eeeeeeee malo prawdopodobne ze odkupili odkiedy TVP i TVN tak dobrze zyja ze soba
Macie racje, skoro emitują tak świetny serial o 23.30 (czy jakoś tak) to nie ma sie co dziwić że oglądalność mała. Ludzie mają prace, studia, szkołę itp, po calym dniu to człowiek wymęczony to i oglądać mu sie nie chce. Veronica Mars o 14 i aktualnie O.C. też są głupio umieszczoine w czasie. Ja rozumiem że w Polsce dużo bezrobotnych, ale żeby najlepsze seriale emitować w czasie kiedy większość fanów siedzi w pracy/szkole to przesada ;]. A TVP dobrze robi bo teraz Herosi są o 20.20 tak że jeszcze jakis film na polscacie da sie obejrzeć potem. A nie jak np. TV4 Bones (Kości) daje o 21 a o tej godzinie z reguły fajne filmy lecą (bo to piątek). Chociaż pamiętam że Agentka o 100 twarzach to była mega póżno emitowana...