Wiem o tym że muzyka z filmu jest idealnie dobrana, a zespoły napewno urzekły was swoimi dziełami. Zatem proponuje wrzucać tu nazwy autora i tytuł. Aby każdy mógł jeszcze sobie pobrać przed apokalipsą ;).
W takim razie zaczne od nutki która nakręca nas w ostatnich odcinkach serii ^^
Kansas - Carry on my wayward son
Bob Dylan - Knockin On Heavens Door - moment, gdy Dean jest w niebie ;-)
Asia - Heat Of The Moment - odcinek, w którym Dean ciągle umiera :D
Bon Jovi - Wanted Dead Or Alive - Dean i Sam razem to śpiewali w aucie, w którymś odcinku
jest jeszcze o wiele więcej cudownych utworów!
Moim zdaniem - najlepsza piosenka jaka kiedykolwiek przewinęła się przez Supernatural to Alice in Chains - Rooster. Coś pięknego.
Zarówno Renegade, jak i Laugh I Nearly Died to również dzieła sztuki, wprowadzały atmosferę nie do podrobienia, ale zostanę przy AiC.
Kompletnie nie mogę skojarzyć, kiedy się Rooster pojawia.. Uświadom mnie, bo aż mnie to męczy.
Końcówka pierwszego sezonu z Bad Moon Rising też była wyśmienicie dopracowana.
I tak, żeby ten siódmy sezon napomknąć Slow Ride niesamowicie mnie ucieszyło, potem długo długo nic i nareszcie ostatnio Dear Mr. Fantasy i Ridin' The Storm Out pięknie zabrzmiało.
przyznaję, że wcześniej jakoś nie słyszałam tej nuty.. ale dzięki Tobie ją już znam i fakt, jest cudowna ;-)
Blue Oyster Cult - Don't fear(The Reaper)
Cieszyłem się jak dziecko, które dostało coś fajnego na gwiazdkę, kiedy to usłyszałem :)
AC/DC Thunderstruck ; początek 5 sezonu,
i ogólnie wszystkie piosenki AC/DC jakie były w serialu ;)
Dean śpiewający 'Can't fight this feeling' REO Speedwagon'a <3
Paranoid Black Sabbath
Blue Oyster Cult - Fire of Unknown Origin <Sam z łyżeczką w ustach *aww*> no i wspomniane Don't Fear iii Burning for you
Peace Of Mind - Boston
Bad Time - Grand Railroad
Strange Face of love - Tito & Tarantula <3
Fight The Good Fight- Triumph
I'm all out of love - air supply <i znów śpiewający Dean!:D http://www.youtube.com/watch?v=Zjvu8gf3tCs>
Rooster sprawia,że do tej pory mam ciary jak tego słucham :D
I w ogóle dłuuuugo by wymieniać *_*
hahaha... popieram Deana śpiewającego Can't fight this feeling... epickie :))
Cheap Trick - Surrender
Warrant - Cheery Pie
soundtrack wspaniały :)
Ja to najbardziej lubie słuchać dzwięku Impali,kiedy Dean i Sam gdzieś jadą:) a co do utworu to carry on my wayward son wcześniej nie znałem teraz często słucham
3 sezon 1 odc- AC/DC Hells Bells
4 sezon 1 odc- AC/DC You Shook Me All Night Long
5 sezon 1 odc- AC/DC Thunderstruck
najfajniejsze wstepy do odcinkow
i jeszcze kilka fajnych:
6 sezon 2 odc sama końcówka odcinka- Deep Purple Smoke on the water
6 sezon 12 odc sam początek- Aerosmith Back in the saddle
5 sezon 22 odc jak Dean wjeżdża impala na cmentarz- Def leppard Rock of Ages
ale i tak nic nie przebije dodatkowego materialu do 4x06 Yellow fever jak Dean spiewal na Impali 'Eye of the tiger';)
i jakby ktoś potrzebowal wiecej muzyki to polecam to: http://supernatural.com.pl/page/muzyka.html
cala muzyka z serialu