PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97023
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Nie mogą przerwać serialu ponieważ to jest nie możliwe, pierwszy odcinek oglądało 1 211 678 (informacja pobrana ze strony www.wikipedia.pl), pewnie po nowym roku zacznie się dalszy ciąg bądzmy dobrej myśli, pisze ze emisje przerwano na okres świąt zobaczymy jak to będzie :)

jes_angel

mnie się wydaje, ze ktoś zobaczył, że w świateczny wtorek 26.12 nie ma odcinka i sieje panike, a to normalne przecież że nie ma w święta..

ocenił(a) serial na 9
oliina

Przecież nie będzie serialu 26 grudnia, bo są Święta. Potem na pewno wróci jak inne seriale.

ocenił(a) serial na 8
jes_angel

nie wróci! jest program TVN na nowy rok. Tylko trzeba sobie pozmieniać datę w linku. Nie ma tam nigdzie naszego serialu ;( sprawdzałam każdy dzień. Wysłałam Maila do babki od kontaktów z widzami. Zobaczymy co mi odpisze :/

Agniecha

zapewne nic nie odpisze. Ja juz pisałam w tej sprawie 2 czy 3 dni temu i nic. Zresztą dużo razu pisałam do TVN. nigdy nie odpisali

ocenił(a) serial na 8
oliina

mnie raz odpisali, gdy zapytałam czy jest możliwość przeniesienia serialu na inną porę. Babka odpisała, że jest ustalony program jesienny i są ścisłe pory nadawania ;] oczywiście odrazu zapytałam że skoro tak jest to jakim cudem pod koniec listopada puscili serial i przenieśli go z poniedziałku na wtorek na późniejsza godzinę. No to tak zrobili ze wogóle go znieśli :| ale wydaje mi się, że warto pisać nawet jak nam nie odpisują, bo możliwe że cosik wskuramy

Agniecha

moim zdanie powinni zrobić jakieś forum z takimi pytaniami ;P łatwiej by było

ocenił(a) serial na 8
oliina

jasnee... wogóle dziwie się że jest kontakt podany :P bo widać że w nosie mają swoich widzów

ocenił(a) serial na 10
jes_angel

W wikipedii pisze ze emisja w polsce po 6 odcinku zostala przerwana, ciekawa jestem tylko dlaczego... Ubolewam strasznie nad tym faktem.... :(

mikolaj345

nie po 6 tylko po 5. Ale spójrzcie nawet na tą tabelkę oglądalności, w PL oglądało 1 odcinek tylko 5 razy mniej ludzi niż w USA co biorąc pod uwagę wielkość naszego kraju a USA i późną porę to dosyć dobry wynik..

ocenił(a) serial na 8
oliina

drugą sprawą jest to że wogóle serialu nie reklamowali u nas... ja na przykład nie wiedziałąm że będzie. W gazecie było jakieś Nie z tego świata, więc myślałam, że to jakiś stary badziew. Ani opisu w gazecie ani nic i nikt prawie nie wiedział, że będzie leciał Supernatural.

ocenił(a) serial na 9
Agniecha

Ja dowiedziałam się z komentarzy na tej stronie. A w TV widziałam raz marną reklamę , z której nie można się było od razu domyślić, że to Supernatural.