PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97020
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Nikt w historii

ocenił(a) serial na 8

Nikt w historii tortur nie był torturowany takimi torturami jakimi torturami będziecie torturowani.

MADE...MY...DAY! :D

To wystarczy, żeby ocenić ten odcinek jako jeden z najlepszych w historii SPN.

I pragnę tylko jeszcze powiedzieć, że pośród trzech aktorów, którzy "zrobili" ten odcinek nie znajdują się bracia W tylko Abaddon, Crowley i Gavin.

Dlatego tak mi szkoda, że królowa piekieł została pokonana w taki łatwy sposób.

ocenił(a) serial na 10
gothreck69

Spoiler.

Ale czemu nie zabili Crowleya?
Chciałem żeby Crowley przeżył ale nie żeby go puścili przecież to ich wróg. Myślałem, że jakimś podstępem da nogę a tu taki banał.

ocenił(a) serial na 8
xxforumowiczxx

Niby też racja...można by to zrzucić na kark Poughkeepsie :) Wszak im pomógł w pewien sposób.

ocenił(a) serial na 8
xxforumowiczxx

Myślę, że mimo wszystko trochę się z nim zżyli XP Poza tym, od chwili częściowego uleczenia, Crowley ma przebitki sympatyczności. No i Sam nie może mimo wszystko zignorować człowieka, jaki wylazł z Crowleya w "Sacrifice".

ocenił(a) serial na 10
Phea

najsmieszniejsze ze pare odcinkow wczesniej zarzekali sie ze go zabija a teraz nagle ot tak sobie go puszczaja , mogli sie tworcy chociaz wysylic ze braia wola Crowleya jako krola piekiel niz kolejna wojne o wladze a tak to poprostu wygladalo slabo

Nazarioxx

Przecież Crowley to ich kolega z piaskownicy ;)
Oni uwielbiają się bawić z "królem zepsucia".... Scenka, w której Crowley zastaje Wnichesterów w swoim zapaskudzonym apartamencie, wyglądała jak "nalot rodzicielski", a ex król piekła bynajmniej nie był w pozycji uprzywilejowanej... Pomimo zastrzegania się "że nie..., że jesteśmy tysiąc mil od tego" oni wszyscy są jak rodzina. W końcu w Crowleyu płynie krew Winchesterów ;)
Trudno będzie zadźgać "krewniaka", pomimo tego, że by wypadało i należało TO zrobić, albo przynajmniej oszukiwać się, że się TO zrobi.

evo_33

Zresztą, to Sam wraca do tego tematu jak zdarta płyta, więc raczej pozostał nieczuły na "przebłyski człowieczeństwa" u Crowleya i chce go "dziabnąć w mózg".
To Dean woli przemilczeć temat. Crowley to jego kolejny po Castielu i Bennym "rezerwowy braciszek / wirtualny kochanek" (byrr... okropnie to brzmi).

ocenił(a) serial na 8
evo_33

Właśnie