PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97020
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Osobiście, ostatniego odcinka nie oglądałam, ale czytałam komentarze i ogladałam screencapsy i musze powiedzieć, że to jeden z najlepszych odcinków SN. Mam nadzieje, że bedzie II sezon, bo jeżeli zostawiają takie "niedokończone zakończenie" to chyba innej opcji nie ma. Słyszałam, że TVN wykupił ten serial wiec może coś się szykuje w polskiej TV.

ocenił(a) serial na 10
Marishka_2

Mocny jest ten ostatni odcinek. Jak zwykle zrobili taką końcówkę, żebyśmy nie byli pewni co się stało i czy będzie ciąg dalszy. Byłem na jakimś amerykańskim forum na którym wszyscy prognozowali co będzie w następnych odcinakch, tak jakby drugi sezon był przesądzony, więc trzeba czekać. Jak zwykle po wakacjach powinni wystartować dalej.

FoxRiver

Koniec jak to koniec sezonu, zawsze taki ze nie wiadomo jak sie potoczy dalej. A po paru miesiacach czekania zapomina sie co bylo :)

Niepokojace jest tylko informacja, ze WB w stanach ma zrobic "porzadek" na jesien i zostawic tylko te seriale ktore zebraly pokazna ilosc widzów.
Mam nadzieje ze przyszlosc Supernatural jest pewna. Oficjale stanowisko ma WB zajac ok. 18 maja.
Jeszcze link do strony z wyzej podana informacj: http://tvdramas.about.com/b/a/257692.htm [tvdramas.about.com/b/a/...]

ocenił(a) serial na 10
R4venger

http://www.fandominion.com/2006/01/smallville_supernatural_picked_1.html [www.fandominion.com/200...]
Trochę poszperałem i tutaj można znaleźć info, że Supernatural nadal będzie emitowany. Szkoda, że trzeba będzie tyle czekać...

FoxRiver

Dzięki za link chociaz tez słyszałam ze ta nowa stacja The CW ma dopiero zająć stanowisko w tej sprawie 18 maja to jednak ze strony internetowej wynika, że jesienna ramówka jest juz ustalona. poczekamy, zobaczymy. Czytałam tez na amerykańskich forach, że JDM (alias papa w) zastanawia się nad dalszym udziałem w SN, bo bardziej by mu pasowało jednak pozostac w Anatomii Greya a co do chłopaków to słyszałam, że Jensen liczy na kilka sezonow SN a znowu czytałam, że powstaje tyle nowych seriali, w których mogliby wziąć udział więc SN hmm niekoniecznie. Co tu więcej gadac :D

ocenił(a) serial na 8
Marishka_2

to było oczywiste że to się tak skończy... mnie osobiście zakończenie trochę rozbroiło no ale cóż zrobić. Trzeba teraz czekać na 2 sezon echhh