PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97020
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

No to 6 odc

ocenił(a) serial na 10

Sama niewiem co sadzic o tym odcinku wiec chetnie poslucham co wy macie do powiedzenia na jego temat. No jedyne co przychodzi mi do glowy Jo chciala cos zaczas z Dean, no i nawet on przejol sie nia. Tylko ta jej mama i wypadek z przed lat, ciekawe czy jeszcze cos ich czeka.

miidniight

mam nadzieje ze znajdzie sobie jakas inna bo ta cala Jo wcale mi sie nie podoba ;] ale właściwie to nie mnie ma sie podobac ;p

ocenił(a) serial na 8
miidniight

No wreszcie jakiś konkretny odcinek! Klimat fajny, klaustrofobiczny. Tylko ten duch... kurde, myślałem, że powstały z grobu seryjny morderca mający na koncie ponad 100 ofiar będzie wyglądał trochę... mniej tatusiowato. No i nie miał gustu. Filigranowe blondynki? Nie.... Co do Jo i Deana, to nic z tego nie wyjdzie, ponieważ są rodzeństwem. A co:) I na koniec, w cyklu "Zagadki Pocharatki", pytanie: jaką melodię Dean ustawił sobie w komórce jako dzwonek? Jakby co, pytajcie Zdrapka, on wie wszystko.

ocenił(a) serial na 10
wesker178

Som rodzenstwem no to kicha wielka.

ocenił(a) serial na 8
miidniight

Zobaczymy, jak to będzie. Może jednak papa Winchester wstrzymał się trochę... A jak nie to braciom przyda się pomoc. Dziewczyna pokazała, że jak jej się zachce, to i w najciaśniejszą szparę się wciśnie... tak, wiem, jak to zabrzmiało, ale nie o to mi chodziło:)

ocenił(a) serial na 10
wesker178

A co do telefonu Deana, to ma nowy;d;d;d. A odcinek super, jak sie dowiesz co to za nuta z dzwonka to napisz, bo mi się też podobała!!;)

ocenił(a) serial na 8
Madzik

Co do dzwonka... na stronce http://people.freenet.de/screever/Supernatural-Music-Guide.html [people.freenet.de/scree...] napisali, że to był "Smoke on the Water". Przysłuchałem się i może faktycznie... trochę riff zmieniony, ale na upartego... Aha i jeszcze odnośnie odcinka. Nie wiem jak was ale mnie rozwalił ten tekst o przetykaniu rury :)

ocenił(a) serial na 9
wesker178

Jo jakoś mi nie odpowiada i moim zdaniem nie pasuje do Deana. Chociaż....

ocenił(a) serial na 10
basiamusial

Jak narazie to Jo raczej odpusci sobie Dean, potym co sie dowiedziala. Zobaczymy na jak dlugo, bo on jest inny niz tatko. Nie lubi poswiecac bliskich sobie ludzi i widac ze jest opiekunczy przynajmniej dla Sama.

ocenił(a) serial na 9
miidniight

Czy są już polskie napisy do szóstego odcinka, czy mieliście przyjemność oglądać do w oryginalnym języku??

ocenił(a) serial na 10
elwirka_82_2

Ja ich jeszcze nie widzialam, a ostatnio patrzylam. No ale juz nie dlugo beda.

ocenił(a) serial na 8
miidniight

Tak napisy pl już są. A co do odcinka chyba najlepszy z 2 sezonu. Jak już ktoś wspomniał, fajnie wpasowali klaustrofobiczny klimat do tego odcinka. Duch rzeczywiście słaby no ale jednak kto tak naprawdę wie jak wyglądają duchy? :D Co do JO bardzo podoba mi się jej postać. Bardzo fajnie wpasowała się do teamu Dean-Sam. Być może w przyszłości się do nich przyłączy? Przydałaby się kobieca rola do tego serialu...

Ogólnie 9/10

ocenił(a) serial na 8
ludwisiu

narescie serial sie rozkreca i odcinek najlepszy z 2 sezonu bez 2 zdań , nareszcie jakieś ciarki przynajmniej po polecach miałam ! oby tak dalej bo sie nudno robiło ! co do Jo to fajnie by byo gdby sie okazało ze sa rodzeństwem jakim chiała romansów to bym mode na sukces ogladała