Sama niewiem co sadzic o tym odcinku wiec chetnie poslucham co wy macie do powiedzenia na jego temat. No jedyne co przychodzi mi do glowy Jo chciala cos zaczas z Dean, no i nawet on przejol sie nia. Tylko ta jej mama i wypadek z przed lat, ciekawe czy jeszcze cos ich czeka.
mam nadzieje ze znajdzie sobie jakas inna bo ta cala Jo wcale mi sie nie podoba ;] ale właściwie to nie mnie ma sie podobac ;p
No wreszcie jakiś konkretny odcinek! Klimat fajny, klaustrofobiczny. Tylko ten duch... kurde, myślałem, że powstały z grobu seryjny morderca mający na koncie ponad 100 ofiar będzie wyglądał trochę... mniej tatusiowato. No i nie miał gustu. Filigranowe blondynki? Nie.... Co do Jo i Deana, to nic z tego nie wyjdzie, ponieważ są rodzeństwem. A co:) I na koniec, w cyklu "Zagadki Pocharatki", pytanie: jaką melodię Dean ustawił sobie w komórce jako dzwonek? Jakby co, pytajcie Zdrapka, on wie wszystko.
Zobaczymy, jak to będzie. Może jednak papa Winchester wstrzymał się trochę... A jak nie to braciom przyda się pomoc. Dziewczyna pokazała, że jak jej się zachce, to i w najciaśniejszą szparę się wciśnie... tak, wiem, jak to zabrzmiało, ale nie o to mi chodziło:)
A co do telefonu Deana, to ma nowy;d;d;d. A odcinek super, jak sie dowiesz co to za nuta z dzwonka to napisz, bo mi się też podobała!!;)
Co do dzwonka... na stronce http://people.freenet.de/screever/Supernatural-Music-Guide.html [people.freenet.de/scree...] napisali, że to był "Smoke on the Water". Przysłuchałem się i może faktycznie... trochę riff zmieniony, ale na upartego... Aha i jeszcze odnośnie odcinka. Nie wiem jak was ale mnie rozwalił ten tekst o przetykaniu rury :)
Jak narazie to Jo raczej odpusci sobie Dean, potym co sie dowiedziala. Zobaczymy na jak dlugo, bo on jest inny niz tatko. Nie lubi poswiecac bliskich sobie ludzi i widac ze jest opiekunczy przynajmniej dla Sama.
Czy są już polskie napisy do szóstego odcinka, czy mieliście przyjemność oglądać do w oryginalnym języku??
Ja ich jeszcze nie widzialam, a ostatnio patrzylam. No ale juz nie dlugo beda.
Tak napisy pl już są. A co do odcinka chyba najlepszy z 2 sezonu. Jak już ktoś wspomniał, fajnie wpasowali klaustrofobiczny klimat do tego odcinka. Duch rzeczywiście słaby no ale jednak kto tak naprawdę wie jak wyglądają duchy? :D Co do JO bardzo podoba mi się jej postać. Bardzo fajnie wpasowała się do teamu Dean-Sam. Być może w przyszłości się do nich przyłączy? Przydałaby się kobieca rola do tego serialu...
Ogólnie 9/10
narescie serial sie rozkreca i odcinek najlepszy z 2 sezonu bez 2 zdań , nareszcie jakieś ciarki przynajmniej po polecach miałam ! oby tak dalej bo sie nudno robiło ! co do Jo to fajnie by byo gdby sie okazało ze sa rodzeństwem jakim chiała romansów to bym mode na sukces ogladała