Wie ktos może tak mniej wiecej o czym bedzie 3 sezon supernatural i czy bedzie Sam i Dean ? Bo slyszalam, ze zamiast braci maja być jakies 2 babki... to prawda ?
Będzie o wojnie z piekłem i próba ratowania Deana . A co do dziewczyn to one nie zastąpią braci tylko każda pojawi się w 12 odcinkach i to będą osobne historie.
O matko, chyba bym z okna wyskoczyła gdyby one miały zastąpić braci O_o
nie do pomyślenia!
co w 12 odcinkach az ? chyba ich pogielo.... No ale i tak sie ciesze ze beda bracia kochani :P bo jakby zamienili ich to by zrobili bardzo wielki blad... bo przeciez kazdy kto jest fanem tego serialu juz sie przyzwyczail do Dean'a i Sam'a :D:D
Dobra, a moge wiedziec skad to wiesz ? No a jak juz tyle wiesz to moze wiesz kiedy bedzie 3 sezonu ?
jasna cholera ,chyba nie będziesz czekał na 3 serie zanim ją puszczą w polskiej TV ,oczywiscie że w stanach u nas nie wiadomu czy wogóle 2 serie puszcza,a skoro w USA 4 to na polski czas pewnie już 5 bedzie , do tego dodać z 3 dni na napisy ( o ile ktoś je potrzebuje, ja znam dość dobrze angielski ale jednak poczekam na napisy, wole niczego nei przegapić) i 8 mozna pewnei juz oglądnąć :D
no nie będe czekala na to jak tvn laskawie pusci 3 sezon bo pierwszy sezon tak emituja, ze naprawde szkoda gadac. ja tylko chcialam dokladnie wiedziec kiedy wychodzi 3 sezon. no ale napewno nie będe sciagac zaraz po 4.10.07 tylko poczekam przynajmiej na 10 odcinkow.
no to troche poczekasz, 10 odc to 10 tygodni ,czyli około w miechy z kilkoma dniami , ja w sumie też nie lubię oglądać pojedynczych odcinków ale raczej nie wytrzymam z czekaniem , 2 sezon oglądałem zwykle po 3 odcinki , teraz zaczne oglądać regularnie co tydzień razem z innymi serialami , Heroes 2 , Dexter 2 i może od czasu do czasu zerknę co tam u Micheala ,szkoda tylko że Lost 4 dopiero od bodajże lutego ,ale może dzięki temu będzie jeszcze lepszy :D ,ogólnie to zapowiada się niezła jesień serialowa !!!