PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97023
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Dlaczego Castiel albo Crowley nie ochronili w jakiś sposób Winchesterów po tej całej akcji z prezydentem? Przecież mogli ich teleportować, albo wymazać pamięć tym ochroniarzom. Crowley się zmył z matką, co w sumie mnie nie dziwi, ale co z Castielem? Dla mnie to śmieszna sprawa z tym złapaniem ich i osadzeniem w tajnym więzieniu. W ogóle to nie trzyma mnie jakoś w napięciu, a w połowie sezonu zazwyczaj powinien być jakiś konkretny zwrot akcji. Ale no dobra, Castiel ich olał, ale to nasuwa się kolejne pytanie czemu ich nie odnajdzie i nie teleportuje z tego więzienia? Bo po trailerze nadchodzącego odcinka widać, że będą mieli problemy ze znalezieniem ich. Chyba więzienie nie będzie zabezpieczone przed aniołami? :D I czemu Dean powiedział, że mają Lucyfera, skoro on po wyjściu z prezydenta wleciał do kratki wentylacyjnej, a nie do tego jajka? Serial coraz bardziej nie trzyma się kupy niestety.

ocenił(a) serial na 10
lostek815

Ta akcja złapaniem Wichesterów to rajca to że Castiel nie może ich znaleźć to można wyjaśnić gdy w 5 sezonie Castiel wyrył im na żebrach tą pieczęć która chroni przed znalezieniem nawet przez Lucyfera. Ale to że ta cała Kelly uciekła Cassowi i to w taki sposób i Cass nie może jej namierzyć to jest absurd. I nie rozumie dlaczego Lucyfer miał wlecieć do jajka ? Przecież to jajo wyrzuciło tylko Lucka z naczynia a Rowena zaklęciem wygnała go do klatki wiec wiadome że leciał w dół do piekła jak każdy demon po egzorcyzmach

ocenił(a) serial na 9
TyrionLanister

No tak, narobili tyle tych sezonów, że człowiek może zapomnieć, że w 5 sezonie coś takiego miało miejsce. :)
A co do Lucyfera, to widocznie inaczej wyobrażałem sobie zamknięcie go w klatce. Ale skoro się udało, to okej.

ocenił(a) serial na 10
lostek815

Niby sie udało ale podobno Mark ma wrócić w roli Lucyfera pewnie znowu będzie przesyłał wizje z klatki do kogoś jak robił to z Samem w 11 sezonie

ocenił(a) serial na 7
lostek815

Castiel nie ma skrzydeł, nie potrafi się już teleportować od kilku sezonów.