PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97020
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Jak dla mnie bardzo dobry odcinek ;) do pełni szczęścia brakowało mi tylko Castiela :D

cóż przynajmniej wiemy, że demony polują ostro na Deana :/
w pewnej chwili już nawet myślałam, że ten frajer Gary powie TAK Luckowi będąc w ciele Sama! taka okazja dla Lu...jego naczynie, puste.... tylko z jakimś dzieciakiem, któremu się zabawy w satanistę zachciało... oj było blisko :/
jak dla mnie to Dean powinien się wcześniej zorientować że Sam to nie Sam :/ kierowanie Impalą, picie w barze, zarywanie laski??? i jeszcze ten burger z podwójnym bekonem, choć na początku był koktajl z warzyw
"You shake it up, baby!" + mina Deana.... :D hehehe padłam :D

Karola

No ja nie chce marudzić ale odcinek mi się mało podobał... czekam na następny ;)

ocenił(a) serial na 10
jason86

shake it up, baby! ;d

ale czegoś mi w tym odcinku brakowało... poprzedni epizod moim zdaniem dużo lepszy. już myślałam, że zjawi się Lu. co za rozczarowanie... ;d

ocenił(a) serial na 10
Goha24

Hm.. moim zdaniem byl to slaby odcinek...
Brakowalo mi zamieszania z Apokalipsa ,jakis jezdzcow...i oczywiscie Castiela.
Czuje maly niedosmak....

ocenił(a) serial na 10
blackgirl13

a napisow jeszcze nie ma-.- juz chyba zapomnieli w ogole o tym supernatural bo na hataku nawet nie sa w trakcie tworzenia;/

ocenił(a) serial na 10
Solter04

napisy są już od wczoraj od 18.00 już dawno je ściągnęłam NapiProjekt mi znalazł ;)

ocenił(a) serial na 10
Karola

wróć..... sorry za powyższy post ;) pomyliłam fora ;) to nie tu miało być ;)

ocenił(a) serial na 10
Karola

Czyli nadal ich nie ma?;D tzn napisów;)

Solter04

właśnie nie ma??? ja sobie po angnapisy sciagnelam i chyba z ang obejrze,ale sobie na szybko przetlumaczyc teksty Deana to juz wyzsza szkola jazdy ;(((. piszcioe jak znajdziecie gdzies..

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

Na n24 jest napisane, że napisy będą dziś.
W tym odcinku dużo Deana nie było, więc śmiało można oglądać po ang;P

Karola

a mnie ten sławetny NAPi nie znalazł :/ lipa

ocenił(a) serial na 10
jason86

Jakis koszmar z tymi napisami, zawsze byly jak przychodzilem ze szkoly w piatek, a tu nadal ich nie ma;/

ocenił(a) serial na 9
jason86

mi też już brakuje zamieszania związanego z Apokalipsą... w poprzednich odcinkach, nawet jak nie było samego jej motywu, to chociaż o niej się mówiło, wisiała w powietrzu, było czuć jej atmosferę... a tu nic!
co do napisów to nie ściągam, bo nie potrzebuję, ale na Waszym miejscu bym się wkurzyła;P

ocenił(a) serial na 10
catherinemusic

Sa napisy!xD

ocenił(a) serial na 10
Solter04

już wczoraj były ! tylko trzeba mieć best playera z wyszukiwarka:)...............

ocenił(a) serial na 10
ezi86

a co do odcinka to fakt faktem, słaby :(....

ocenił(a) serial na 10
ezi86

Właśnie bardzo fajny był;) 5 sezon a oni nadal maja pomysly na super odcinki;PP

ezi86

o 23 sciagnelam napisy.jak nigdy poprostu nie było ;///
siadam i łoglądam ale widze ze chyba do najlepszych nie nalezal odcinek..

Jane_Mary20

Odcinek tylko pokazał że demony faktycznie polują na Deana...
tak poza tym nic ciekawego nie było tutaj.Mam nadzieje ze w 13 odc zostanie poruszona kwestia apokalipsy i pojawi sie Castiel.
episod mysle ze wyzej 6 nie ma co oceniac ;//

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

Wlasnie pierwszy raz napisow niebylo na drugi dzien ,ale po ang dalam rade.. cale szzcescie;P

blackgirl13

A mnie trochę końcówka dziwi. W piwnicy leży martwy kumpel tego chłopaka, a Sam jak gdyby nigdy nic mówi mu żeby się zbuntował, że koleżanka na niego leci. No szok. A rodzicom co powiedzą że demon zabił ich kolegę? W ogóle olali ten wątek pod koniec. Potraktowali to jakby wszystko wróciło do normy. No i tego wątku apokaliptycznego jednak brakuje. Mam wrażenie że w 4 sezonie to było jednak lepiej przedstawione. Sammego pociągała dark side itp i było jakoś mroczniej. A tutaj w 5 sezonie co mamy? Chłopaki są ukryci przed demonami. Lucek nie może ich znaleźć, oni nie mogą znaleźć Lucka, a jak już go znajdują to dostają łupnia. Na początku sezonu trakotowałem to jako lekką odskocznię od cięższego klimatu. Bo w każdym sezonie były odcinki luźniejsze. Ale tutaj to już jakoś w ogóle za spokojnie się zrobiło. Mam nadzieję że w końcu coś ruszy do przodu.

ocenił(a) serial na 9
Karola

Mam nadzieje że nie będzie to głupie pytanie z mojej strony ale czy ktoś wie kiedy bedzie premiera 13 odc ??

ocenił(a) serial na 10
Madlen20

w Stanach 4 lutego ;) czyli na necie będzie dostępny od rana od piątku 5 lutego :D

ocenił(a) serial na 9
Karola

Dziękuje Ci bardzoo;) Już sie doczekać nie mogę :)

ocenił(a) serial na 9
Karola

A mnie odcinek trochę zirytował. To znaczy nie sam odcinek, ale Gary i Trevor. (Przez pół odcinka miałem ochotę rozszarpać ich gołymi rękoma. Nawet nie wiecie, jak bardzo podjarałem się momentem zabicia Trevora przez demona.)

Natomiast bardzo podobał mi się moment, gdy Sam wyznał Deanowi, że wszystko to, co powiedział Gary'emu to kłamstwo. (Widać jak bardzo Sam zmienił się od pierwszego czy drugiego sezonu).

ocenił(a) serial na 9
Karola

Dokładnie. Dean taki wyjadacz a nie wpadł na to żeby go chociaż potraktować wodą święconą albo srebrem. To już było by satysfakcjonujące. A tak wyszedł na głupka