PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97023
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Witam,
Jak nazywa się ta piosenka która zawsze leci w ostatnim odcinku sezonu na początku ?
Bardzo mi zależy na tytule.

Mam jeszcze jedno pytanie oglądałem ten serial od początku i było w nim bardzo dużo polskich wątków, dlaczego? Jakiś aktor jest z pochodzenia polakiem ?

ocenił(a) serial na 9
black3r

nie jestem pewna, ale chyba chodzi Ci o "Carry on my wayward son" by Kansas ;)

ocenił(a) serial na 9
EGGwoMEN

a co do drugiego pytania, to czy ja wiem czy było dużo nawiązań..w każdym razie Jared ma korzenie polskie

ocenił(a) serial na 9
EGGwoMEN

To na pewno ta piosenka ;) A Polskich akcentów szczerze nie pamiętam... Poza nazwiskiem głównego aktora ;p Może dlatego, że to częste w amerykańskich filmach/serialach i już z przyzwyczajenia nie zauważam ;p

użytkownik usunięty
Martusia_18

Z tego co pamiętam Dean lubił rzucić do sama coś na kształt: "What are you, Polish?", ale to zdarzyło się raz czy dwa, no i był odcinek w szóstym sezonie (The French Mistake, jeśli mnie pamięć nie myli), kiedy bracia znaleźli się, że tak powiem, w naszym świecie i okazało się, że Sam i Dean to tylko bohaterowie serialu. Jako, że Jared nazywa się Padalecki, to wątek polski wrócił na tor.

black3r

Wątek jest bardzo stary, ale w razie gdyby ktoś jeszcze był zainteresowany, odpowiadam - tak, dziadek ze strony ojca Jareda Padaleckiego jest z Polski :)