PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97023
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Pytanko

użytkownik usunięty

Czy z tym serialu wszystkie monstra wyglądają podobnie czy są one rozmaite? Bo tak przeglądam sobie galerię i jest tam kilka zdjęć z potworami, ale te są dość do siebie podobne? CHciałbym zabrać się za ten serial, więc pytam, bo nie za bardzo lubię monotonii...

ocenił(a) serial na 9

Jeśli chodzi o różnorodność, to na pewno mocno różnią się co do umiejętności. W serialu umieszczono całą gamę mistycznych postaci (duchy, wampiry, wilkołaki, demony... i jeszcze parę innych). Co do wyglądu, są wzorowane na ludziach, więc diametralnych zmian nie ma. Za to prawie co odcinek pojawia się nowy przeciwnik. Myślę, że jeśli lubisz takie klimaty to Supernatural powinien się spodobać. Najlepiej obejrzyj parę odcinków i sam się przekonaj. Wiadomo każdemu może podobać się co innego :)

ocenił(a) serial na 7
literatkammk

Mnie bardzo rozczarował wygląd Wendigo :/ Liczyłem na jakieś prawdziwe monstrum, a dostałem co dostałem. Ale poza tym wszystkie potwory/duchy/demony wyglądają bardzo ładnie. Najlepsza na razie chyba była Śmierć.

Est85

Wilkołaczyca tez była ładna ;-) Duchy, potwory, zombie - jest w czym wybierać ;-)

ocenił(a) serial na 10

Windygo był fajny mi sie tam podobał,wzbudził we mnie groze :) a co do tematu to mi sie jakoś nie wydają podobne postacie z Supernatural bo co jest bodobne np. między Krwawą Marry a Winndygo dla mnie nic :P Może troche jest podobieństwa w niektórych wypadkach ale napewno nie sa do siebie podobne postacie cały czas :)