ktory z chlopakow jest przystojniejszy? Jared Padalecki
czy Jensen Ackles ? osobiscie uwazam ze jensen ;-)
russmaxfan jesli podobaja ci sie włosy Jareda to luknij sobie Jensena na fotkach z lat wczesniejszych kiedy grał w Still Life miodzio
Wiesz, generalnie obaj sa bardzo przystojni, po prostu Jensen wyglada na kobieciarza :) Pamietam go z "Cien aniola" :)
obaj chlopacy sa bardzo przystojni, to nie podlega dyskusji. zarowno jensen jak i jared maja powodzenie u kobiet, a to ze jensen grywa czasem role amanta nie znaczy ze na co dzień też nim jest.
dokładnie z tego co soe zorientowałam do jego zwiazki trwaja długo no ale kazdy ma innt gust sa gusta i gusteczka pozdrawiam i zapraszam do siebie
Obydwoje są super przystojni i piękni, ale ja oczywiście wolę Jensena Acklesa.;)
szkoda, ze przystojni, inteligentni mezczyzni mieszkaja od nas tak daleko ;-) :-(
a na dodatek ten jego glos....obaj sa baaaaaardzo przystojni :D nie moge sie zdecydowac ;P
jestem zla przez glupi tvn, ktory na ostatnia chwile zmiania emisje serialu stracilam mozliwosc obejrzenia mojego kochanego jensena, tak sie napaliłam wczoraj, wszystkie prace odlozylam by miec swiety spokoj przy ogladaniu, a tu patrz, serialu nie ma. zamiast niego leci cos innego! skladam protest! kto sie przylacza??
razem damy rade!
Jensen jest najlepszy Jednym słowem Chodzący zadzior=p a co do filmiku no szkoda ze przełozyli emisje no ale sobie dzis odbijemy tylko a godz. 23:05 bleeeeeeeeee
szkoda ze emisja serialu jest tylko raz w tygodniu i to o tak poznej porze :-(
jeszcze zanim obejrzałam 1 odcinek myslałam, że wszystko jasne - Jared Padalecki. Ale jak zobaczyłam odcinek to.. ehhh co tu duzo gadac - Jensen jest najlepszy!!! a jego postać Dean wymiata :DDD
Uważam że Sam jest spoko.Dean wygląda na kobieciarza ale jest za to świetnym bratem.
Obaj bracia są po prostu fenomenalni :):) serial bez jednego lub drugiego nie będzie istnieć..osobiście mam wielką słabość do Jareda ;) za to moja siostra woli Jensena i w oto taki sposób nie bijemy się o chłopców :P pozdrawiam :)
W sumnie to mi sie dwoch podoba ale od dawna zanim jeszcze zaczoł sie Supernatural kochalam Jensena wiec nie zdradze go :)
Jak ja się cieszę, dziewczyny, że podoba Wam się Dean. Dla mnie Sam jest the best więc mam mniejszą konkurencje ;);) pozdrawiam:)
Ja zaczęłam ogladac Supernatural dla Jareda, ale jak zobaczylam Jensena to... :D Ale jednak w filmie wszystko jest inaczej niż w realu bo jak zobaczylam na youtube taki filmik z planu z nimi to Jared wydał mi sie o wiele sympatyczniejszy niż Jensen.
to filmik dla ciekawskich:
part 1
http://youtube.com/watch?v=i38tCveqgus
part 2
http://youtube.com/watch?v=6FMSdPpzvkA
Mnie się po prostu szalenie postać Deana podoba, a że przy okazji ma twarz Jansena Acklesa to zupełnie nie przeszkadza ;-) Wydaje mi się,że w prawdziwym życiu Jared padalecki jest zwyczajnie bardziej swobodny w wywiadach i stąd takie wrażenia.
Obydwaj są nieziemscy! No ale ja od zawsze mam słabość do niegrzecznych chłopców, którzy tak naprawde mają wielkie serducho. No a taką postać gra w tym filmie Jensen więc mój głos powędruje dzisiaj do niego.