PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97023
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

SONDA

ocenił(a) serial na 10

ktory z chlopakow jest przystojniejszy? Jared Padalecki
czy Jensen Ackles ? osobiscie uwazam ze jensen ;-)

Alex_Hawkins

jasne że Jensen ;];];] Jared też jest przystojny ale ja wolę Jensen'a ;];];]

Alex_Hawkins

Jensen jest przystojny, ale wolę Jareda :) Ma bardziej interesujące rysy twarzy no i te włosy.

Alex_Hawkins

ja wole wendigo:Pten jego wspanialy usmiech poprostu jest boski:P

ocenił(a) serial na 10
Alex_Hawkins

russmaxfan jesli podobaja ci sie włosy Jareda to luknij sobie Jensena na fotkach z lat wczesniejszych kiedy grał w Still Life miodzio

Jensen_Ackles_Blog

Wiesz, generalnie obaj sa bardzo przystojni, po prostu Jensen wyglada na kobieciarza :) Pamietam go z "Cien aniola" :)

ocenił(a) serial na 10
Alex_Hawkins

obaj chlopacy sa bardzo przystojni, to nie podlega dyskusji. zarowno jensen jak i jared maja powodzenie u kobiet, a to ze jensen grywa czasem role amanta nie znaczy ze na co dzień też nim jest.

ocenił(a) serial na 10
Alex_Hawkins

dokładnie z tego co soe zorientowałam do jego zwiazki trwaja długo no ale kazdy ma innt gust sa gusta i gusteczka pozdrawiam i zapraszam do siebie

ocenił(a) serial na 9
Jensen_Ackles_Blog

Obydwoje są super przystojni i piękni, ale ja oczywiście wolę Jensena Acklesa.;)

Alex_Hawkins

Jensen,Jensen,Jensen,Jensen,Jensen!!!! oczywiście, że on...

Alex_Hawkins

Jensen jest ładniejszy ;). Jared jest dziwny...

ocenił(a) serial na 10
Alex_Hawkins

szkoda, ze przystojni, inteligentni mezczyzni mieszkaja od nas tak daleko ;-) :-(

ocenił(a) serial na 10
Alex_Hawkins

Mojim ulubiencem jest Dean :)

Alex_Hawkins

Jensen Ackles :) Jakoś nie przepadam za dłuższymi włosami... no chyba, że ma je Johnny Depp :-]

Alex_Hawkins

moj typ to jensen, chlopak o anielskich oczach, zaczepnym spojrzeniu, powalajacym usmiechu...

ocenił(a) serial na 10
AlexisHawkins

a na dodatek ten jego glos....obaj sa baaaaaardzo przystojni :D nie moge sie zdecydowac ;P

ocenił(a) serial na 10
Alex_Hawkins

jestem zla przez glupi tvn, ktory na ostatnia chwile zmiania emisje serialu stracilam mozliwosc obejrzenia mojego kochanego jensena, tak sie napaliłam wczoraj, wszystkie prace odlozylam by miec swiety spokoj przy ogladaniu, a tu patrz, serialu nie ma. zamiast niego leci cos innego! skladam protest! kto sie przylacza??
razem damy rade!

ocenił(a) serial na 10
Alex_Hawkins

Jensen jest najlepszy Jednym słowem Chodzący zadzior=p a co do filmiku no szkoda ze przełozyli emisje no ale sobie dzis odbijemy tylko a godz. 23:05 bleeeeeeeeee

ocenił(a) serial na 10
Alex_Hawkins

szkoda ze emisja serialu jest tylko raz w tygodniu i to o tak poznej porze :-(

ocenił(a) serial na 10
Alex_Hawkins

Oczywiscie ze Jensen Ackles on jest mmmrrrrauuuu tylko schrupac :P :)

Alex_Hawkins

ej dziewczyny a wyobrazcie sobie obu chlopakow w roli chipendayls'ow ;-) miodzio! :-D

Alex_Hawkins

Jensen jensen i jeszcze raz jensen ;) W tym serialu z Jessica Alba też był mniam ;)

Alex_Hawkins

jeszcze zanim obejrzałam 1 odcinek myslałam, że wszystko jasne - Jared Padalecki. Ale jak zobaczyłam odcinek to.. ehhh co tu duzo gadac - Jensen jest najlepszy!!! a jego postać Dean wymiata :DDD

oliina

zgadzam sie z toba w 100% albo i nawet w wiecej niz 100%! postac deana jest zarabista :-D

ocenił(a) serial na 10
Alex_Hawkins

http://alexhawkins.blog.onet.pl ZAPRASZAM

ocenił(a) serial na 10
Alex_Hawkins

Uważam że Sam jest spoko.Dean wygląda na kobieciarza ale jest za to świetnym bratem.

ocenił(a) serial na 9
cherry17

W sumie to obydwoje są świetni ;) Ale jednak wolę Deana;)

Alex_Hawkins

Obaj bracia są po prostu fenomenalni :):) serial bez jednego lub drugiego nie będzie istnieć..osobiście mam wielką słabość do Jareda ;) za to moja siostra woli Jensena i w oto taki sposób nie bijemy się o chłopców :P pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 7
teiks

Jensen, ale Jared tez jest bardzo przystojny :D

ocenił(a) serial na 10
Alex_Hawkins

W sumnie to mi sie dwoch podoba ale od dawna zanim jeszcze zaczoł sie Supernatural kochalam Jensena wiec nie zdradze go :)

jes_angel

Dean i tylko Dean choć Sam to miły chłopak ;-)

Admete

Jak ja się cieszę, dziewczyny, że podoba Wam się Dean. Dla mnie Sam jest the best więc mam mniejszą konkurencje ;);) pozdrawiam:)

teiks

Sam to bardzo miły i fajny chłopak, ale no cóż, zawsze wolałam tych mniej grzecznych ;]

ocenił(a) serial na 7
Alex_Hawkins

To oczywiste : JENSEN!!
Pozdro dla fanów Supernatural :P

ocenił(a) serial na 10
Ancys

Ja zaczęłam ogladac Supernatural dla Jareda, ale jak zobaczylam Jensena to... :D Ale jednak w filmie wszystko jest inaczej niż w realu bo jak zobaczylam na youtube taki filmik z planu z nimi to Jared wydał mi sie o wiele sympatyczniejszy niż Jensen.
to filmik dla ciekawskich:
part 1
http://youtube.com/watch?v=i38tCveqgus

part 2
http://youtube.com/watch?v=6FMSdPpzvkA

Bajo

Mnie się po prostu szalenie postać Deana podoba, a że przy okazji ma twarz Jansena Acklesa to zupełnie nie przeszkadza ;-) Wydaje mi się,że w prawdziwym życiu Jared padalecki jest zwyczajnie bardziej swobodny w wywiadach i stąd takie wrażenia.

Admete

Obydwaj są nieziemscy! No ale ja od zawsze mam słabość do niegrzecznych chłopców, którzy tak naprawde mają wielkie serducho. No a taką postać gra w tym filmie Jensen więc mój głos powędruje dzisiaj do niego.

ocenił(a) serial na 10
Alex_Hawkins

Oczywiście że Jensen jest fantastyczny gra super rolę. Na zewnątrz jest oschły a w środku lawa uczuć. Daje mu 100% punktów. Poprostu nie z tego świata =)