PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97024
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Sam ma pecha

ocenił(a) serial na 10

Jeśli ktoś oglądał więcej odcinków mógł zauważyć jedną rzecz.Sam jest częściej atakowany niż jego brat.Co o tym sądzicie??

cherry17

szczerze mówiąc nie bardzo wiem o co ci chodzi ;) napisz coś jeszcze

ocenił(a) serial na 9
oliina

Nie wiem, ale wydaje mi się, że skoro Sam ma jakąś moc to potwory jakoś bardziej czują się przez niego zagrożone i chcą go zlikwidować????

Zresztą niech ktoś napisze jak wie o co chodzi, bo ja nie wiem czy o to, co napisałam.

ocenił(a) serial na 10
basiamusial

Masz trochę racji ponieważ wiedźma która atakowała dzieci i zabierała im siły witalne na początku odrzuciła Deana a zajęła się Samem.Swoją drogą Sam w dzieciństwie został zatakowany lecz uratował go ojciec który zdążył na czas.

ocenił(a) serial na 10
cherry17

Nie uwazam zeby Sam byl czesciej atakowany, no ale jesli tak jest to dla tego ze posiada moc. Wyczuje ta moc nawet medium, ktore dopiero w puzniejszych odcinkach 1 seri bracia spotykaja. No ale nie wiadomo czy my zobaczymy to w TVN. Pozatym Sam ma Dean, ktory zawsze go obroni :)

miidniight

może i Sam jest częściej atakowany ale za to Dean częściej umierał ;)

Aleksaa

Dokładnie:) "Cudotwórca",pakt z demonem ciekawe co teraz wymyślą by uwolnić Dean'a z objęć śmierci.A może już nie umrze?
Czekam na 10 odcinek,po reklamach wynika,że tym razem role się odwracają:)

ocenił(a) serial na 10
Aleksaa

Masz rację.Dean ma więcej szczęścia.Spotkał już dwie kostuchy ale nadal
jest u boku brata i ratuje go z opresji.

cherry17

w 2x10 chyba tez Dean będzie bliski śmierci, widziałam promo ;) jak siedzi uwiązany do krzesła a z tyłu coś wybucha :) będzie jazda :D