Cieszę się brdzo że HBO dodał do swojej biblioteki wszystkie 15 sezonów tego serialu.
Kiedyś dawno temu widziałem pierwszy odcinek gdzieś w Tv i bardzo mie zainteresował niestety nie mogłem oglądać na bierząco i szybko moja przygoda z tym serialem się skończyła.Dużo slyszałem o nim pozniej że dobry ale nie miałem możliwości go oglądać .Do tej własnie chwili. Oglądam odkąd jest na tej platformie od pierwszego odcinka i jestem bardzo zadowolony.Serial wciąga jak chodzenie po bagnach :) Jestem w polowie 2 sezonu.Bardzo ciekawi mnie główny wątek serialu czyli żółtooki demon.Dlaczego zabił matkę Sama i Deana oraz dziewczynę Sama .Jakie ma plany wobec Sama .Skąd i po co Sam ma te swoje wizje.Co powiedział ojciec Deanowi przed swoją śmiercią o Samie,Dużo ciekawych pytań które sprawiają że chętnie oglądam kolejny odcinek.Poza tym fajne jest to że poza głównym wątkiem w każdym odcinku bracia walcza z jakimś potworem demonem jakąś demoniczną siłą ,ta ciekawa różnorodnośc postaci.Plus fajna muzyka i fajne poczucie humoru dwóch głównych bohaterów.
Ogolnie rzecz biorąc serial bardzo mi sie podoba i chętnie będę kontynuował oglądanie.Ciekawy jestem jak dalej potoczy sie ta historia ,czy przez te 15 sezonów będą rozwijali główny wątek serialu czy rozwiążą go w którymś sezonie i będa nowe.Cieszy fakt że jest tyle sezonów i bedzie co oglądać jak na razie dla mnie im więcej tym lepiej .Oglądam z dużą przyjemnościa i wielką frajdą każdy odcinek.Pozdro dla fanów.
Witam witam :)
Zacząłem 4 sezon. Jest moc .Serial nabiera rozpędu.Są pytania na które już poznałem odpowiedzi (z czego sie cieszę bo bardzo mnie usatysfakcjonowały) ale dalej jest dużo niewiadomych co mnie zahęca do dalszego oglądania.
Koniec 2 i 3 sezonu mnie rozwalił .Początek 4 jest bardzo obiecujący.Odcinek "Poczatki"
duzo wyjaśnił Bardzo ciekawą i tajemniczą nową postacią jest Castiel.Mam też nadzieję że w miedzyczasie pokażą w odcinkach pobyt Deana w piekle.Większość odcinków bazuje na głównym wątku fabuły i mniej jest tych jakie były w pierwszym sezonie (Pojedynce sprawy i zadania) ale nie brakuje takich w których twórcy pozwalają widzowi na chwilę oddechu : te kręcone z poczuceim humoru i z duzym dystansem pozwalające na chwilę oderwać się od głównej fabuły i świetnie się bawić na oglądaniu ("Horror" mnie rozwalił , "Zółta zaraza" scena z kotem w szafce genialna :))
Ostatnio tak dobrze mi sie chyba oglądało LOST z taką samą fascynacją i zaciekawieniem co bedzie dalej.
Daleka droga przede mna tak jak napisałeś ale póki co bardzo fajnie mi sie nią wędruje :) I oby tak zostało.