PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97024
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Wie ktoś może co stało się ze stroną supernatural.com.pl? Od kilku dni nie można wejść na stronę, czy jest szansa na to, że coś się w tej sprawie zmieni?

ocenił(a) serial na 10
Madridista1902

Też dla mnie jest ważna ta strona. Bardzo dużo w niej informacji było. Pisałem do tego całego linuxa nie mogą mi udzielić informacji, bo nie jestem właścicielem tej strony. Poczekajmy jeszcze z tydzień może zapłaci za stronę i będzie. Ale jak jeszcze z miesiąc nie będzie to koniec z tą piękną stroną.

ocenił(a) serial na 10
Myers

Ja również tam pisałam i nie dostałam w sumie 'żadnej' konkretnej odpowiedzi.Ta strona po prostu wymiata i nie mogę sobie wyobrazić, że miałoby jej nie być, mam nadzieje, że już wkrótce ją odblokują

ocenił(a) serial na 9
Madridista1902

Ja też nie mogę przeżyć jej braku:( Dla mnie osobiście ta strona była "supernaturalną biblią" i zawsze, jak potrzebowałam coś sprawdzić, lub po prostu się rozerwać właśnie tam zaglądałam. Szkoda, naprawdę szkoda by było, jakby zniknęła...

ocenił(a) serial na 10
Madridista1902

Szczerze? Ta strona jest dla mnie życiem. Po prostu - uzależniłam się. Ciągle wchodzę i patrzę czy już jest.

ocenił(a) serial na 9
Okropna_Maruda

Strona już działa. Kiedyś też była zablokowana przez kilka dni.

ocenił(a) serial na 10
BloodEuphie

Gdzie widzisz działającą stronę? Przestań wciskać sztuczne info.

ocenił(a) serial na 10
Myers

PRZEPRASZAM za pomyłkę nie wiem co się stało jeszcze przed minutą stronka nie działała przynajmniej u mnie a kiedy przeczytalem twoj post weszla ;/

Myers

Mnie nie działa :c Google mi blokuje :c