Wie ktoś może co stało się ze stroną supernatural.com.pl? Od kilku dni nie można wejść na stronę, czy jest szansa na to, że coś się w tej sprawie zmieni?
Też dla mnie jest ważna ta strona. Bardzo dużo w niej informacji było. Pisałem do tego całego linuxa nie mogą mi udzielić informacji, bo nie jestem właścicielem tej strony. Poczekajmy jeszcze z tydzień może zapłaci za stronę i będzie. Ale jak jeszcze z miesiąc nie będzie to koniec z tą piękną stroną.
Ja również tam pisałam i nie dostałam w sumie 'żadnej' konkretnej odpowiedzi.Ta strona po prostu wymiata i nie mogę sobie wyobrazić, że miałoby jej nie być, mam nadzieje, że już wkrótce ją odblokują
Ja też nie mogę przeżyć jej braku:( Dla mnie osobiście ta strona była "supernaturalną biblią" i zawsze, jak potrzebowałam coś sprawdzić, lub po prostu się rozerwać właśnie tam zaglądałam. Szkoda, naprawdę szkoda by było, jakby zniknęła...
Szczerze? Ta strona jest dla mnie życiem. Po prostu - uzależniłam się. Ciągle wchodzę i patrzę czy już jest.
PRZEPRASZAM za pomyłkę nie wiem co się stało jeszcze przed minutą stronka nie działała przynajmniej u mnie a kiedy przeczytalem twoj post weszla ;/