PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97023
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Nie tak dawno cieszyliśmy się z powrotu serialu na antene TVN, a dzis już prawie każdy fan wie że od 21 marca serial znowu zniknie z anteny. Takie informacje można przeczytać na wikipedii. Powiem krótko TVN jest do niczego. Nie wiem co mam o nich myśleć

ocenił(a) serial na 10
patka_9

Masz rację.Skoro ten serial ma dobre wyniki za granicą powinni dalej puszczać a nie zamieniać na seriali swojej produkcji.

ocenił(a) serial na 8
cherry17

No nie powiedziałbym że Supernatural ma takie oszałamiające wyniki za granicą... Jakby miał świetne wyniki to jeszcze dłuuuugo byśmy nie zawitali go na antenie tvn-u. A co do kolejnej przerwy... Nie ma co gadać tvn podpisał umowę z CW i teraz ma prawa do emitowania seriali i tak po prawdzie nie ma co z tym zrobic. Powiedzmy sobie szczerze, polski widz woli detektywów czy inny badziew więc promocja takiego Supernatural mija się z celem. Więc jeśli Supernatural nie ma oglądalności to będą z nim właśnie takie jazdy...

ocenił(a) serial na 10
patka_9

Dokładnie. Ja nie lubie polskich seriali. Zawsze musze oglądać swoje filmu na górze sama Bo pozostali oglądają seriale typu M jak miłość itp. Co do TVNu to leci sobie z nami.

ocenił(a) serial na 8
patka_9

jak to? no teraz to się zbulwersowałam. może pomyśleli, że skoro wyszedł na DVD już to większość fanów sobie go zakupiła i nikt nie bedzie już oglądał na TVNie. No po prostu brak mi słów ;/

ocenił(a) serial na 7
patka_9

osobiscie ogladam serial tu youtube.com wystarczy wpisac nazwe i ogladac ;]

slocik

Tylko, że nie ma tam wszystkich odcinków :(