Nie tak dawno cieszyliśmy się z powrotu serialu na antene TVN, a dzis już prawie każdy fan wie że od 21 marca serial znowu zniknie z anteny. Takie informacje można przeczytać na wikipedii. Powiem krótko TVN jest do niczego. Nie wiem co mam o nich myśleć
Masz rację.Skoro ten serial ma dobre wyniki za granicą powinni dalej puszczać a nie zamieniać na seriali swojej produkcji.
No nie powiedziałbym że Supernatural ma takie oszałamiające wyniki za granicą... Jakby miał świetne wyniki to jeszcze dłuuuugo byśmy nie zawitali go na antenie tvn-u. A co do kolejnej przerwy... Nie ma co gadać tvn podpisał umowę z CW i teraz ma prawa do emitowania seriali i tak po prawdzie nie ma co z tym zrobic. Powiedzmy sobie szczerze, polski widz woli detektywów czy inny badziew więc promocja takiego Supernatural mija się z celem. Więc jeśli Supernatural nie ma oglądalności to będą z nim właśnie takie jazdy...
Dokładnie. Ja nie lubie polskich seriali. Zawsze musze oglądać swoje filmu na górze sama Bo pozostali oglądają seriale typu M jak miłość itp. Co do TVNu to leci sobie z nami.
jak to? no teraz to się zbulwersowałam. może pomyśleli, że skoro wyszedł na DVD już to większość fanów sobie go zakupiła i nikt nie bedzie już oglądał na TVNie. No po prostu brak mi słów ;/