PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97024
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Co sądzice o TVNie który bawi się moim ulubionym serialem czyli "Nie z tego świata". Piszcie

patka_9

oj dziewczyny, to coś kiepsko szukacie, jest tyle możliwości, np
http://overcampus.com/isfree/supernatural/episodios_temporada.php
sezon 1 http://rslinks.org/?q=node/121
sezon 2 http://rslinks.org/?q=node/166 lub http://tvmammoth.blogspot.com/2007/03/supernatural-season-2.html lub http://www.leechers.info/supernatural-season-2

ocenił(a) serial na 10
oliina

wiecie co teraz to tvn rozwalil mnie na maxa 15 maja konczy sie emisja the oc i oni zamiast dac cos sensownego to puszczaja katastrofy w przestworzach mogli by przeciez puscic cos lepszego
ciekawe kto to bedzie ogladal??

ocenił(a) serial na 10
sloncet

Wiem właśnie też to zauważyłam. Ja napewno nie będe tego oglądała. Oglądam tylko o.c. i prawo poządania. Mam gdzies TVN

patka_9

No niestety przerywanie emisji nie ułatwia nam życia. Dobrze że istnieją społeczności jak fani i fora na których możemy porozmawiać o naszych ulubionych serialach. Tylko po co wykupili ten serial skoro go nie puszczają?

ocenił(a) serial na 10
neo_kce

Nie mam pojęcia. Przecież mogła go wykupić inna telewizja która by go tak nie potraktowała

ocenił(a) serial na 10
patka_9

wlasnie!!!!po co go kupowali jak go nie emituja!;/ bezsensu.mam nadzieje ze plotki o tym ze tvp bedzie emitowac"supernatural"sie sprawdza:) przynajmniej by rozleklamowali jakos ten serial bo w tvn nie widzialm nigdy zadnej reklamy ani zapowiedzi "supernaturalsow" to jak maja miec duza ogladalnosc??!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
olka1989

Jak narazie co do tvp to chyba tylko plotki. Dostałam odpowiedz od TVNu i jak narazie nie przywrócą serialu :(

Nie wiemy jeszcze kiedy serial "Nie z tego świata" powróci na naszą antenę.

ocenił(a) serial na 10
patka_9

wiem:( mi tez tak napisali. o ze to tylo plotki to ja nadal mam nadzieje ze okaza sie prawdziwe.jak ktos wie cos wiecej na ten temat to prosze pisac:)
pozdrawiam:*

ocenił(a) serial na 8
olka1989

Oby tvp puścił Supernatural wtedy ukochałabym tvp a tvn miała w tyłku(nie bede używać brzydkich słów:).Nie z tego świata to extra serial a "kochany" tvn zareklamował tylko 1odcinek to tylko w dzien emisji.Nie mam zamiaru sie juz więcej pastwić nad tvenem mam ich gdzieś.Od 17 maja w jedynce Herosi moze być fajny serial.Musze oglądać
Big Pozdroo dla wszystkich i serdecznie zapraszam na mego bloga www.muzaa-and-film.blog.onet.pl jest tam też nota o Supernatural i innych filmach.Jeszcze raz pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
olka1989

Oby tvp puścił Supernatural wtedy ukochałabym tvp a tvn miała w tyłku(nie bede używać brzydkich słów:).Nie z tego świata to extra serial a "kochany" tvn zareklamował tylko 1odcinek i to tylko w dzien emisji.Nie mam zamiaru sie juz więcej pastwić nad tvenem mam ich gdzieś.Od 17 maja w jedynce Herosi moze być fajny serial.Musze oglądać
Big Pozdroo dla wszystkich i serdecznie zapraszam na mego bloga www.muzaa-and-film.blog.onet.pl jest tam też nota o Supernatural i innych filmach.Jeszcze raz pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
olka1989

Oby tvp puścił Supernatural wtedy ukochałabym tvp a tvn miała w tyłku(nie bede używać brzydkich słów:).Nie z tego świata to extra serial a "kochany" tvn zareklamował tylko 1odcinek i to tylko w dzien emisji.Nie mam zamiaru sie juz więcej pastwić nad tvenem mam ich gdzieś.Od 17 maja w jedynce Herosi moze być fajny serial.Musze oglądać

ocenił(a) serial na 8
olka1989

ocenił(a) serial na 8
Paulina_1108

O fuck wysłam tą poprzednią wiadomosć tylko raz a doszły 4 wiadomosci..wale mój komp co sie wciąz zawiesza..durna ta wiadomosc ale wyjasniam zeby nikt nie pomyslal ze wysylam 4 razy to samo..pozdroo

ocenił(a) serial na 10
Paulina_1108

nic narazie nie wiadomo czy TVN przywróci serial czy tvp wykupi go od nich.

ocenił(a) serial na 9
patka_9

Nie bądźcie naiwni, ta stacja jest komercyjna i jej zależy tylko na pieniądzach. Zdanie widzów kompletnie się nie liczy. Liczą na to, że będą puszczać ten żałosny chłam i wychowają w przyszłości na nim kolejne pokolenia widzów, które bezkrytycznie będą to ogladały. Taka widownia będzie łatwiejsza do kontroli.
Naprawdę najtaniej opłaca się ściągać seriale z sieci, poza tym stacje, które coś oferują to np. canal+ czy ale kino.

ocenił(a) serial na 8
patka_9

Ja sobie zaczne ściągać chyba, bo TVN naprawde 'spalił'.
Tylko kurde nie moge sie zebrać do tego sciągania.

Btw. Dean wymiata! xD kocham jego teksty..

ocenił(a) serial na 10
ally_6

Popieram , jednak chyba się nad nami zlitował . ale ta godzina to juz lekka przesada

ocenił(a) serial na 10
patka_9

mnie ta godzina tez denerwuje nie mowie ze nie wytrzymam ale chodzi mi o to ze w tym samym czasie lecą chirurdzy i trzeba będzie wybierać co oglądać niestety nie mam możliwości ściągać sobie wszystkiego z sieci ale coś musze wykombinować aby nic nie przegapić

ocenił(a) serial na 8
sloncet

Odcinek 11 był super(tak jak oczywiscie inne).Ten strach na wróble był zajebi*** i przypominał mi Jasona z piątku 13.Trochę za pózno leciał ale jakoś nie chciało mi sie spać (to chyba z tej radości:).Sam i Dean wymiatają.Uwielbiam ich a w szczególnosci Sama(wspaniały Jared Padalecki).Ogólnie jestem happy i znalazłam sens włączania tvn:)
Pozdroo dla wszystkich fanów tego niewątpliwie super serialu.
PS:Czy ktoś wie moze o co chodziło z tą kolesiówą na końcu co zabiła tego faceta w samochodzie i wlala jego krew do kileicha i wymieszła ją a potem powiedziała cos ze mogłam ich obu znalesc(czy jakos tak)ojcze.Kompletnie nie kumam oco jej chodziło.Pewnie sie w odcinkach wyjaśni ale jesli ktos wie to pisac.

ocenił(a) serial na 10
Paulina_1108

Zgadzam się . Odcinek był super.

ocenił(a) serial na 10
Paulina_1108

nie wiem czy dobrze ci wyjasnie ale to jest cos takiego ze ona jest corka tego demona co zabil matke sama i deana i ona sie tak przez ta krew kontaktuje z tym jej ojcem i podejrzewam ze szykuja jaka pulapke na winchesterow wszystko sie jakos wyjasni w nast. odcinkach juz czekam z niecierpliwoscia:)ja tez nareszcie znalazlam sens w wlaczaniu tvnu hehehee
pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglam wyjasnic:)

ocenił(a) serial na 8
olka1989

Dzięki mniej więcej już rozumiem.Z niecierpliwością czekam na następny odcinek.Jeszcze dziś Herosi(zajefajny serial).Ktoś patrzy?? Chińczyk wymiata:)Razem z Supernatural,Skazanym na śmierć i życiem na fali Herosi to mój ulubiony serial.A wy co o nim sądzicie??
Jak zwykle na koniec pozdroo.

Paulina_1108

I sezon Herosow to juz dawno wiekszosc ludzi udzielajacych sie na ich forum ogladalo, nie rozumiem osobiscie ludzi czekajacych na łaske jakiejs stacji telewizyjnej i troche infantylnie zachowujacych jak wreszcie po X latach zobacza jakies nieemitowane jescze w Polsce odcinki.

ocenił(a) serial na 8
Happily_ever_after

Heh ja nie czekam na łaske telewizji ale jeśli jest okazja obejżenia czegoś fajnego to korzystam z tej okazji.Jak miałam oglądać Isezon herosów jak dopiero co dowiedziałam sie o jego istnieniu??.Nasza rodzima telewizja jest pojeba** co do seriali(jak i fiilmów) i często filmy oglądam z innych żródeł.Na zagranicznych programach leciały już dalsze sezony seriali ale po co mam oglądać jak zrozumie mniej niż połowe??Jedyną telewizją która jest w miare normalna i oferuje cos ciekawego to HBO i Canal+.Nie wiem o co ci lata.Możesz mnie nie rozumieć mam to szczerze gdzieś.

Paulina_1108

Jezeli masz internet to powinnas zrozumiec o co mi "lata" i korzystac z mozliwosci jakie daje, chyba ze to zbyt skompikowane dla niektorych.

ocenił(a) serial na 8
Happily_ever_after

Kochany z wielką chęcią ściągnełabym sobie Herosów jak i milion innych seriali i filmów ale mam kompa z 1998 roku i film ściąga sie miesiąc.Więc widzisz ze nie opyla mi sie ściągać.

ocenił(a) serial na 10
Paulina_1108

Niszczą mi mój serial.
Mogli by dać chociaż o 22... :/ albo wczoraj np. mogli dać zamiast Wojewódzkiego [bo powtórka i tak była] :/

ocenił(a) serial na 10
ally_9

a ja sie naewt ciesze ze dali go o tej porze wczoraj od 20 nie mialam pradu ale tuz przed supernatural go wlaczyli wiec udalo mi sie obejrzec ten odcinek :)

ocenił(a) serial na 10
sloncet

Doszłam że co do godziny to już nic na to nie poradzim,y. Cieszmy się że wogóle puszczają. Serial za chyba dwa tygodnie poleci o 0:20.

ocenił(a) serial na 9
patka_9

mam pytanie po odwroceni ktory to byl odcinek? co przerwali;/

ocenił(a) serial na 10
tyktys

Nie wiem nie interesują mnie odwróceni...SN o TVnie o 0:25