PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97020
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

nie wiem jak wy ale ja zabieram sie za spamowanie skrzynki cweli z tvnu, jak mogi od tak przelozyc emisje na wtorki!!!!! Po pierwsze we wtorki leci o tej godzinie Boston Public na polsacie a po drugie jak jest wtorek z liga mistrzow to pelno ludzi oglada skroty meczow na dwojce i jak tu ogladac ten pieprzony tvn????????????

ocenił(a) serial na 9
adaspoczta

zycie to sztuka wyborow ;] A tak powaznie to oni w tym tvnie sa jacys porabani. Emituja bez apowiedzi, i to o ktorej godzinie, a potem przenosza (i tu niespodzianka) bez zapowiedzi na inny dzien. Bez komentarza.

P.S.
Proponuje zarzucic tvn mailami z prozba o przeniesienia emisji na normalna godzine. Co wy na to?

ocenił(a) serial na 7
Misiek_5

Zgadzam się, mnie co prawda godzina nie przeszkadza (lepiej się ogląda ten serial w nocy) ale jak mogli bez ostrzeżenia przełożyć na inny dzień? Do tej pory nawet na telegazecie jest że Bez Śladu leci we wtorek a Supernatural w poniedziałek... przez jeden chyba dzień nawet na stronie internetowej TVNu był błąd, gdyby ktoś na filwebie nie napisał że we wtorki o 23:15 to nie wykluczone że przegapiłbym drugi odcinek :-/