lubie takie seriale jak: walking dead, gra o tron, dexter, wikingowie, hanibal... czy ten serial mi przypadnie do gustu??
z pewnością. ten serial jest świetny , ale ostrzegam łatwo się w nim zakochać ;-). Nie tylko serial ale i fandom są niezwykłe więc mogę z czystym sumieniem ten serial polecić.
Moim zdaniem nie przypadnie te seriale co wymieniles to jakies szity totalne a supernaturals to mega serial.
mamy zupelnie inne gusta - patrzylem na twoje oceny filmow i seriali. a obejrzales ktorys z tych seriali wogole?
ogarnij sie dzieciaku, forum jest po to zeby doradzic, odradzic, dac jakies argumenty za lub przeciw, a nie zeby swoje chamstwo pokazywac. nie umiesz korzystac z forum wiec tego nie rob.
Polecam Ci ten serial. Ja na początku nie byłam do niego przekonana, ale zakochałam się w tym serialu i z niecierpliwością czekam na nowe odcinki. :) Uprzedzam, że pierwszy sezon niektórzy uważają za trochę nudnawy i traktują jako zbyt długi prolog serialu, ale dalej jest lepiej. Dlatego nie zniechęcaj się po kilku pierwszych odcinkach, bo warto oglądać dalej. :)
Ja też lubię pierwszy sezon, ale wiem, że dla niektórych jest trochę nudny i nie wiadomo czy kebi17 (kebiemu17 - nie wiem czy to się odmienia ;)) przypadnie do gustu, dlatego wolałam uprzedzić. :)
Gdy pierwszy sezon nie był dobry to nastepne by tez nie powstaly bo by nikt nie ogladal.
Ja nie twierdzę, że pierwszy sezon był zły, bo mi się naprawdę podobał. Nie twierdzę też, że nikomu się nie podobał, tylko że NIEKTÓRYM się nie spodobał i woleli kolejne sezony. Napisałam to tylko w razie czego, żeby nie zniechęcać się po kilku pierwszych odcinkach. Jak się koledze spodoba to super, jak nie, no to mówię, że dalej jest tylko ciekawiej.