PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97024
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

hey!

ocenił(a) serial na 9

Jaki w,g was bedzie koniec SN ?

ocenił(a) serial na 10
bananowiec51

Moim zdaniem najlepszym zakończeniem będzie pokonanie całego zła przez braci i ciemności po czym będą mogli "przejść na emeryturę" i prowadzić normalne życie.

ocenił(a) serial na 9
Patryk244

tak ale to raczej sie nie stanie .

ocenił(a) serial na 7
bananowiec51

Koniec będzie taki, że twórcy będą go ciągnąć na siłę, produkując coraz to nowe odcinki o duchach, wampirach i wilkołakach, bez jakiegokolwiek świeżego pomysłu, aż nikt nie będzie już w stanie tego strawić i serial umrze śmiercią naturalną.

ocenił(a) serial na 9
Trias

rety , to możliwe ale oby nie .

ocenił(a) serial na 10
bananowiec51

a to ten serial się kiedyś skończy? xD
A tak na poważnie to skończy się to tak że bracia pokonają wszystko co jest do pokonania (mam na myśli wszystkich tych bossów co świat chcą zniszczyć) po czym ruszą dalej w drogę aby polować na zwykłe potworki i ratować ludzi do końca swoich dni.
Lub też gdy już pokonają wszystkie super potężne potworki nagle obudzą się we własnych wygodnych łóżeczka obok swych ukochanych kobiet a na deser okaże się że prowadzą normalne życie i ich rodzice żyją. Ogólnie obudzą się w świecie w którym zawsze chcieli żyć i to będzie nagroda od bozi za ich zasługi xD

ocenił(a) serial na 9
bananowiec51

A ja na przykład chciałabym, żeby już się skończył. Uwielbiam ten serial, ale ile można? 9 i 10 sezon to była jedna wielka porażka. 11 trochę powiew świeżości i serial powrócił na dobry tor, ale pewnie dlatego, że wrócił główny wątek, dla którego ten serial tak na prawdę powstał. Mój ulubiony serial, obejrzałam go parę razy i oglądać nadal będę, ale za każdym razem jak wracam do starych epizodów, gdzie demony były największym złem, a nie pieskami na posyłki; gdzie anioły były potężne, a teraz to yyy nawet nie wiem jak to nazwać, Cas jest świetym tego przykładem. Szkoda, że w taką stronę to idzie. Myślałam, i miałam nadzieję, że zakończą serial właśnie na tym (dobrym!) 11 sezonie.. trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść..