PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97023
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

horror

ocenił(a) serial na 10

Lubie ten serial i wgl, ale mysle ze gdzies w okolicach sezonu 3 zapomnial ze jest chociaz troche horrorem

ocenił(a) serial na 10
KacperLachowicz

Dalej już nie będzie horroru ale im dalej tym serial jeszcze lepszy

ocenił(a) serial na 10
TyrionLanister

Ja mysle ze kazdy sezon jest jakis, kazdy jest lepszy albo gorszy, ja osobiscie uwazam ze najgorszy byl z lewiatanami

KacperLachowicz

A mnie właśnie nudziły najbardziej dwa pierwsze sezony, które oglądałam tylko z powodu sympatii do głównych bohaterów

ocenił(a) serial na 10
Alexana

4,5 sezon najlepsze 11 też był dobry jednak racja że sezon z lewiatanami był najgorszy

TyrionLanister

A ja tam sobie cenię, że Świat został uratowany przez środek czyszczący i owadobójczy. Borax górą ;)

ocenił(a) serial na 10
evo_33

No właśnie to było najgłupsze w tym wszystkim. Podobno lewaiatany były nawet przed aniołami i prawie nie dało sie ich zabić. A działał na nie jakiś domestos

TyrionLanister

Borax to pierwiastek chemiczny, z którego wytwarzano tanie "domestosy". Producenci drogich domestosów "odkryli" jego szkodliwe działanie i w ten sposób skończyła się jego kariera. Więc znowu boraxsowa sprawa miała drugie dno.
Zresztą czemu Świat ma być zawsze ratowany przez rzadkie / drogie / wyjątkowe rzeczy? Broń Chucku, przez "domestosy" używane przez tak pośledni gatunek człowieka jak "kura domowa" - chociaż każdy dbający o czystość człowiek powinien regularnie po sobie sprzątać i zniżać się do użycia detergentu.

ocenił(a) serial na 9
evo_33

Twoja zdolność docenienia ironii jest ponadprzeciętna <3