PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97023
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

nic nie przebije WIELKIEJ TROJKI: LOST, HEROES, PRISON BREAK.

ocenił(a) serial na 10
jakotako

jestem innego zdania te twoje seriale to omijam zdaleka. Supernatural żądzi, już niemówiąc o tym kolesiu z PRISON BREAK co ostatnio mowią media o nim że jest gejem :)

ocenił(a) serial na 9
85r7

Moim zdaniem to Supernatural jest zdecydowanie lepsze i ciekawsze niż LOST, Prison Break i Herosi.

ocenił(a) serial na 10
basiamusial

ee tam, Bracia Winchester zostawiają daleko w tyle PB i tego geja co tam gra ;)

ocenił(a) serial na 10
jakotako

jak dla mnie supernatural zdecydownie przebija twoja wielka trojke:)

ocenił(a) serial na 9
jakotako

Też jestem zdania, że "Supernatural" rządzi. O ile jeszcze I seria była dla mnie średnia, to teraz po obejrzeniu 12 odcinków II sezonu przyznaję, że serial jest świetny.

ocenił(a) serial na 10
jakotako

Serial jest świetny przebija Prison Break i jest na podobnym poziomie co Heroes i Lost

ocenił(a) serial na 10
blood

Pewnie bracia rzadzom i sa swietni hehehe.

ocenił(a) serial na 10
blood

Pewnie bracia rzadzom i sa swietni hehehe.

ocenił(a) serial na 10
miidniight

jak dla mnie to Supernatural przebija PB ,ale razem z Lostem ,Dexterem i Heroesem stanowi ulubioną czwórkę serialową ,każdy z tych seriali lubie za co innego i ciężko mi wskazac nr.1 ,na szczęście wszystkie te seriale doczekają się kontynuacji!!!

ocenił(a) serial na 10
spider0

Jaka wielka trójka??? Ja osobiście obejrzałem Prison Breaka i Heroes Te dwa seriale, według mnie przebijają tylko 2 inne - Supernatural i Dexter!!!!!!!

P.S. Za Losta się zabrałem, ale na koniec 2 sezonu zrezygnowałem z dalszej emisji, a co najgorsze miałem już ściągnięty 3 sezon ;/ A ten zmarnowany czas mogłem poświęcić na coś lepszego (kochane 256 kb/s :P)