szokujące zakończenie, ciekawe jak scenarzyści to rozwiążą... nie mogę się doczekać następnego odc!
Tak znalazł ją, ale musiał ją zabić. Szkoda mi go było.
A co do odcinka mi się on podobał
Zakończenie chwyta za serce.Wiem,że to dziwnie brzmi bo mówimy o Supernatural ale ja wciąż jestem pod wrażeniem mimo,że widziałam odcinek kilka godzin temu.
Co do następnego to zapowiada się raczej jako przeciwieństwo tego czyli zabawnie.Przynajmniej tak wygląda po obejrzeniu zwiastun-u.
Szkoda mi Sama,choć teraz wie jak ciężkie zadanie postawił bratu.I szkoda mi Deana bo chyba uświadomił sobie,że on też będzie musiał zabić Sama.
Tak to jest już w życiu,niby o pewnych rzeczach wiemy ale tak na prawdę docierają one do nas w najmniej spodziewanym momencie.
Trochę refleksyjnie,wiem,to chyba efekt tej ostatniej sceny:)
Odcinek mi zabardzo nie podobal sie ale koncowka strasznie, jak dlamnie zamalo o wilkolakach bylo. No ale koncowka wynagrodzila to. Co do tego ze Dean zabije Sama, to jestem pewna ze tego nie zrobi. Poprostu bylo mu tak bardzo zal Sama, ze cos takiego go spotkalo (bardzo kocha brata). No ale to moje zdanie.
Odcinek spoko, szkoda tylko ze znow prawie miesiac trzeba bedzie czekac na kolejny odcinek.. Potem odcinki co tydzien do konca sezonu, ale jak bedzie zobaczymy...
BTW, bedzie 3 sezon, jakies pogloski?
Odcinek niestety słaby. Była teraz seria 5 czy 6 bardzo dobrych odcinków a ten tę passe niestety zepsuł. Przede wszystkim strasznie przewidywalny. Wszystkiego można było się domyślić po pierwszych 10 minutach(no może nie wszystkiego ale większość). Sam temat odcinka dobry i pociągający ale słabo wykonany. O wilkołakach praktycznie nic nie było powiedziane a i wizualnie wyglądali bardzo banalnie (pazury i zęby to stanowczo za mało). Ogólnie końcówka wszystko ratuje. I nie chodzi mi tu o to że Sam zabija swoją pannę, tylko o to że Dean uświadamia sobie że być może też będzie musiał tak postąpić. Trailer odcinka 18 wypada bardzo dobrze, myślę że będzie to odcinek w stylu 2x15 więc może być fajnie.
5/10
Jeszcze co do sezonu 3 - raczej będzie. SN nie ma jakichś niewyobrażalnych wyników oglądalności ale trzyma równy poziom. Do tego jest jeszcze pełno rzeczy do wyjaśnienia, do tego sprawa demona a i myślę że pojawi się koleś z FBI który groził Deanowi przy 2 spotkaniu z Shape Shifter'em. Poza tym Kripke mówił że poważnie myśli o scenariuszu na sezon 3. Więc nic tylko być dobrej myśli.