PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97024
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

cześć cześć i czołem, przymierzam się, żeby zacząć oglądać ten serial, ma dużo sezonów to i będzie co robić, tylko mam pytanie, czy występują w tym serialu jakiś wątki miłosne? mam na myśli, czy główni bohaterowie wchodzą w jakieś związki bla bla i jeżeli tak to na jak długo i jak często? czy to taka moda na sukces, że co 5 odcinków nowa dziewczyna jest? czy może jest, ale na kilka sezonów, raz się pojawia pozniej znika, wiecie o co chodzi. Czy może w ogóle z nikim się nie wiążą?
Dzięki za odpowiedź.

oallaa13

Dean raz zwiąże się z lisą na kilka miesięcy ale nie jest to jakoś bardzo pokazane, Sam tez z Amelią ale tylko na rok.i to też nie jest zbytnio pokazane. Dean i sam ( głownie Dean)czasami podrywają jakieś kobiety i historia zazwyczaj kończy się tak samo ( you know what i mean) a tak podsumowując raz na jakiś czas coś jest ale nie są to jakieś strasznie ważne wątki w serialu.

oallaa13

Nawet jest jedna taka koleżanka-łowca, która w ramach relaksu "po pracy" ma do czynienia z oboma braćmi (oczywiście nie na raz ;), a nawet z Bobbym.

Tzw wątki romansowe w tej produkcji właściwie nie istnieją, lub istnieją jako nietrwały "wypadek przy pracy" lub generalnie "wypadek - wpadka - niebezpieczny związek"... Zwłaszcza Sam ma talent do znajdowania od czasu do czasu "potwornej" dziewczyny.

ocenił(a) serial na 8
oallaa13

Z tych co widziałem, to jedyny serial od CW w którym tych wątków praktycznie nie ma. To nie Pamiętniki Wampirów czy obecny Arrow. Bierz się za oglądanie i uciekaj z forum. Pełno tu spojlerów :)