PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97020
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

HEJ MAM DOBRĄ WIADOMOŚĆ DLA TYCH CO OGLĄDALI "NIE Z TEGO ŚWIATA" NA TVN - OD 14 LUTEGO JAK WYCZYTAŁEM W PROGRAMIE BĘDZIE WZNOWIONY SERIAL, OD ODCINKA 6, PORA O JAKIEJ BĘDZIE TEN ODCINEK LECIAŁ W TVN TEŻ JEST IMPONUJĄCY BO ZACZNIE SIĘ O 00:00. W SAM RAZ BY MŁODZIEŻ MOGŁA OGLĄDNĄĆ. ŻYCZĘ TVN-OWI KOLEJNYCH TRAFNYCH DECYZJI, ŻEBY WSZYSTKIE FAJNE I NOWE SERIALE PRZESUNĘLI MIĘDZY 1.00 A 2.00 W NOCY BO JAK WIDAĆ Z ICH OFERTY TO O TYCH WŁAŚNIE GODZINACH JEST NAJWIĘKSZA OGLĄDALNOŚĆ. POZDROFKI DLA WSZYSTKICH MANIAKÓW SERIALOWYCH DO KTÓRYCH SIĘ ZALICZAM.

pawelek1810

hej ;) już wszyscy fani SN wiedzą o tym i obrzucili błotem stację tvn ;) taak to naprawdę świetnie że dali czas na 00.00 kiedy to muszę wstać o 5 :) ale ja i tak będę oglądać!! :)

ocenił(a) serial na 10
Aleksaa

jak dla mnie to jest zabawne ... bo kurde POLSAT ciagle reklamuje Prison Break ... a TVN nic nie mowi o Supernatural ... w ogole co to za godzina ! matko ... jeszcze gdyby to był piatek czy sobota ale nie srodek tygodnia gdzie większosc pracuj lub sie uczy ... ja tam nie bede oglagac w tv pozostane przy ściaganiu nowych odcinkow :)

kasiaczek666

Pora jak pora, wchodzi za "Agentów NCIS", to nic dziwnego, że o tej samej godzinie będzie leciało :)

behemot7

TVN to dno,nie chce mi się nawet komentować.Kupują dobre seriale ale emitują je o dennych porach i to bez żadnej reklamy,a w dzien to durne telenowele lecą.

_malena_

Może bez reklamy właśnie dlatego, że dobre? ;) Fani i tak zawsze wyniuchają co i kiedy leci ;)

pawelek1810

Ludzie, nie rozumiem Waszego problemu. Przecież od czego wymyślono magnetowid? Nie musicie tego oglądąć "na żywo". Możecie to NAGRAĆ i obejrzeć kiedy indziej! A plus tego jest jeszcze taki, że można reklamy przewinąć :)

Elektryk

Problem tym że nie każdy go ma ;P ale ja dam sobie radę :D