PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97020
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Dobrze że przeskakiwałem z kanału na kanał i skojarzyłem tego gościa co grał też w smallville. No to mamy nowy serial na TVN. Super. Tytułów tłumaczonych na polski nie toleruje. Dobrze że lektor u nas pozostał bo chcieli już dubbing wprowadzić. Tylko jedna prośba żeby lektor kurna lepiej tłumaczył- dokładniej. Pozdro

ocenił(a) serial na 9
stg_lukasz

Niektóre słowa lektor tłumaczy źle. Zauważyłam to już w niejednym serialu czy filmie.

ocenił(a) serial na 10
stg_lukasz

ja widziałm reklame, i pewnie gdyby nie tyltuł i krótki fragment filmu, tesh bym nie oglądała. p.s Który koleś grał w smallville ;>

ocenił(a) serial na 10
Nullcia

a dobra, już wiem. jasona grał ten, co gra Dean'a :P

ocenił(a) serial na 10
Nullcia

Dobrze ze czesto jeste na tej stronie to wiedzialam ze serial bedzie, co jest najgorsze to, to ze serial jest tak puzno. Kijowo troche no ale co tam jakos dam rade.

ocenił(a) serial na 10
miidniight

nooo, mogliby dać troche wcześniej. bo kończy sie o 23,30 :/
chociaż tak o 22 było by w miare :) no ale trudno, dla smallville tesh sie poświęcałam (23.30 kiedys leciało) :/ a ten serial wymiata :D ekstra. razem z lost i smallville na 1 miejscu :D pozdro :*

ocenił(a) serial na 10
stg_lukasz

Chciałabym zaznaczyć, że lektor nie tłumaczy tylko czyta to co dostał od tłumacza :) więc do niego raczej miejcie jakieś zażalenia,a nie do lektora. ;)Pzdr

ocenił(a) serial na 10
sinke

Ja tam nie nazekam nie jest wcale az taki zly.

ocenił(a) serial na 7
miidniight

A powiedzcie mi, czy kazdy odcinek jest ze soba powiazany czy np. moge obejrzeć pilotowy a potem dajmy na to z 2 sezonu odcinek nr 8??
Ile wogóle jest odcinków? Dzieki za info!

Zeke

to chyba oczywiste że odcinki są ze sobą powiązane... ;) trzeba je oglądać po kolei.

ocenił(a) serial na 7
Fluorescent

Niewiem czy takie oczywiste, np. Druzyna A ma 98 odcinków i nie są ze sobą powiązane. Zawsze są ci sami bohaterowie, tylko przygody inne, więc myślalem ze tutaj także są odmienne fabułki. Np. jeden odcinek o Białej Damie, drugi o Wendigo itp..

ocenił(a) serial na 9
Zeke

Jest tak, ze poczatkoowe odcinki wydaja sie dobre. Pozniej po obejrzeniu odcikow, ktore maja ze soba zwiazek przyczynowo-skutkowy to wydaje sie, ze poczatkowe odcinki sa takie jakies troche niejakie i malo sie je pamieta w stosunku do epizodow ktore sa ze soba powiazane, czyli te pod koniec pierwszej serii. Nie twierdze, ze poczatkowe odcinki sa slabe, tylko, ze te pod koniec pierwszej serii bardziej wciagaja i zmuszaja do czekania na nastepny odcinek i przez to lepiej sie je oglada. Ogladajac pierwsze odcinki I serii wydawalo mi sie, ze sa wspaniale, ale jak obejrzalem te z konca, to stwierdzilem, ze koncowe sa boskie, a poczatkowe poprostu dobre.

ocenił(a) serial na 7
Misiek_5

No to w takim wypadku, nie pozostaje mi nic innego jak brać się za ściaganie odcinków bo nie bede czekal co tydzien na jeden az TVN pusci :) Dzieki za swietne wyjasniene!

Pozdrawiam

+++Zeke+++

użytkownik usunięty
stg_lukasz

dubbingu do takich seriali nie robią zazwyczaj...
a co do przegapienia to tak samo miałem
chiwle przed zobaczylem reklame supernatural i przypomnialy mi się zdjęcia z internetu, od razu wiedzialem ze musze to zobaczyć :D

ocenił(a) serial na 10
stg_lukasz

no i 1 odc. za mna wrażenia zajfajne ogromna różnica oglądania na kompie i w Tv a tłumaczenie 100razy lepsze bo czasami jak sie oglada na kompie to jakos zdania czasami sie nie kleja a tu prasze elegancko przetłumaczone wiec ja osobiscie nie mam nic do lektora dobrze sie oglada A ten koles co gra Deana to Jensen Ackles!!!jak mzna nie wiedziec=p

ocenił(a) serial na 10
Jensen_Ackles_Blog

jak ktos nie jest jego fanem, to moze nie wiedziec :P ale juz sie skapłam. poza tym, mozna nie wiedzieć, bo ja wszystkich aktorów nie znam.

ocenił(a) serial na 10
Nullcia

nie spoko rozumiem ;)no ja akurat fanka jestem wiec to dla mnie oczywiste