Też miałam takie skojarzenia, szczególnie po słowach"naprawdę chciałem, ale nie umiałem". I powiem szczerze, że bardo mnie ujął tym singlem(wcześniej podobała mi się piosenka w jego wykonaniu "Zamknij oczy"), w tej serii naprawdę się zmienił i to na lepsze! Dlatego jestem ciekawa jak mu się życie ułoży i z kim? Myślę, że jednak Marta wybierze Tomka, ale Tomek będzie musiał tak jak Marcin, baaaardzo się zmienić. Krzysztof będzie z ta piosenkarką, gdzieś przeczytałam, ale czy to prawda tego już nie wiem!
...widziałam, clip bardzo ciekawy, bardzo dobry, pomysłowy, jest Marek i Ewa:) gitara pięknie brzmi........i P.Paweł śpiewa OK! tylko co? Jezusie Nazareński! biały wiersz to nie jest! i na temat tekstu-tylko tyle:)
nowe zdjęcia:
http://devel.telemagazyn.ppstatic.pl/83/a4/b8cf6581280bcfb92509df37fc57.1000.jpg
http://devel.telemagazyn.ppstatic.pl/1a/d4/eec3dec0b24dd772eba4b4995a75.1000.jpg
http://devel.telemagazyn.ppstatic.pl/e5/17/45f90b73206468099fa00d1d1474.1000.jpg
http://devel.telemagazyn.ppstatic.pl/f7/55/1e7a1c171892ea7dcffec498aca3.1000.jpg
http://devel.telemagazyn.ppstatic.pl/4d/2a/bf421540ecf296823c313d70325d.1000.jpg
http://devel.telemagazyn.ppstatic.pl/e8/52/fe2748aa09ea7c47ce58131d13db.1000.jpg
Dzięki on_mile:))) To 5 w kolejności zdjęcie jest odpowiedzią na wszystko, co nas tak dręczyło, jest tym "błękitnym krawatem nadziei"!!!
Czy to są zdj. z 9 odcinka? Infiniti9 czy ty sugerujesz, że ??? ( nie napisze tego) ;))
Też o tym pomyślałam, ale bałam się, że coś sobie ubzdurałam. Ale rzeczywiscie coś w tym jest ;)))
Smutne, bo dziecko tak nakręcili oboje, a teraz jest to, co widać na załączonym zdjęciu!
Mam nadzieję, że Marcin teraz zaangażuje się w odnalezienie prawdziwego ojca, albo Kinga będzie musiała jeszcze coś wyjawić. Bo skoro to nie Marcin, to kto? Dlaczego tego innego nie szukała, tylko Sławomira Nowaka? Ona coś ukrywa, albo nie była szczera, bo stale była jakaś zamyślona, a jej uśmiech taki smutny. Może ojciec Mateusza nie żyje?
Hurra! Z miny Kingi czytam, że pójdzie po Naszej myśli z tymi testami. A Marcin może niech się nie angażuje w szukanie tego ojca, niech Laura się tym zajmie. Coś jeszcze w tym sezonie musi być z Łukaszem więc może to jednak jego dziecko?
Też się cieszę, żal mi tylko Mateusza. Ale to chyba nie koniec problemów Kingi, ona była taka pewna, czyli coś tam jeszcze ukrywa, mam nadzieję, że jej problemy już nie będą zaprzątały głowy Marcina. Bo ona chyba liczyła na coś jeszcze i myślę, że tak łatwo nie odpuści. Nie mogę doczekać się już piątku, niby już wiem, ale chcę to zobaczyć. Ciekawe jak Marcin zareaguje po wyjęciu tej kartki z koperty, odetchnie, czy .... właśnie, czy co?
Właśnie, jak się mecenas zaangażuje w szukanie ojca, to będzie jak z poszukiwaniem Ostrowskiego. Idze wtedy przypadnie jak Aśce - tor boczny i samotne wieczory. Może Kinga zleci usługę detektywistyczną, ale mam nadzieję, że prawniczka Laura będzie dowodzić akcją, nie Marcin;) Oczywiście w całej tej sytuacji zastanej, bardzo pochylam się nad losem Mateusza, bo jednak nie zasłużył. Się dopiero zdziwię, jeśli ta fotka to fałszywy trop;P
Ja w innej sprawie,zastanawiam się w jakich okolicznościach będzie pokazane jak Iga z Marcinem dowiedzą się że będą rodzicami?Bo musi być Iga w ciąży niema innej możliwości,może na tym wyjeździe co Renata zaproponowała?Ja już wybiegłam myślami bardzo daleko jak zobaczyłam że już koniec zdjęć.Trzeba jakoś przetrwać do 10 odcinka jak mecenas się dowie że to nie jego syn,myślę że będzie trochę zawiedziony.
No trochę pewnie będzie zawiedziony, bo jednak się nastawił pewnie, że będzie. No właśnie ciekawe czy wgl dojdzie do tego wyjazdu, niemniej jednak fajnie by było. No ja też się już nastawiłam na ciąże Igi i nie wyobrażam, żeby mogło być inaczej ;))
Się również w 2 sezonie nie nastawiałam na łóżkowe schadzki mecenasa z niejaką Magdaleną Gadomską i się srodze zawiodłam;)
Dokładnie, ja też się z Gadomską nadziałam, ale to już 4 seria i chyba już tylko może być lepiej. Ale jak się w 10 odc. dowie się, że nie jest ojcem, to z Igą mają jeszcze 3 odc. żeby to nadrobić!
To 6 zdjęcie w kolejności zamieszczone przez on_mile, może być początkiem tego na co czekamy:)))
A ja choć kiedyś chciałabym zobaczyć Igę w ciąży i przejętego Marcina to jednak wolałabym najpierw ślub o którym na razie cisza. Iga już zaczynała od dziecka z Filipem i Krzyśkiem teraz niech dziewczyna ma prawdziwy ślub z miłości a nie dlatego że brzuch pod nosem. Jak powiedziała wróżka ją niepokoi że w zasadzie po tych oświadczynach już nie padło ani jedno słowo o ślubie i ciąża mogłaby sprowokować do myślenia że żeni się z nią bo będą mieli dziecko. Nie, Iga zasługuje na bajkowy ślub bez wątpliwości i prawdziwą podróż poślubną a na dziecko przyjdzie pora ale później.
Eee, nie może być tak wszystko poukładane jak w bajce, bo pośniemy z nudów;-) Trochę zamieszania ze ślubem i z maleństwem musi być. Może pójdą do ołtarza w nieświadomości, że mają potomka za świadka? :-P
"Potomka za świadka", bomba:))) Tylko zastanawia mnie dlaczego od początku napisali, że tego ślubu nie będzie w tej serii?
Zobaczyć Igę i Marcina na ślubnym kobiercu, Oli i Hela za nimi, a świadkami będą? Marek i ojciec Igi? Czy Ewa i Adam,jak myślicie? Ja myślę, że Ewa i Adam!
Właśnie,ja już tak wybiegłam w przyszłość że zastanawiałam się kogo Iga wybierze na świadkową Ewę czy siostrę Dorotkę?
Może scenarzystki polecą w kulki i świadkami będą Aśka i Adam albo Krzysiek ( to by było przegięcie). W zasadzie Laura i Łukasz też mogliby być bo nie wiem czy Adam pojawi się jeszcze w serialu.
A może Marek mama Igi, wreszcie byśmy ją poznali!
Bo Krzysiek i Filip, to kompletnie odpadają. Laura i Łukasz to tylko znajomi, Ewa i Adam to byłoby super!
Dorota nie kojarzy się dobrze, bo przecież Marcin m.in przez nią znalazł się w areszcie. Ewa i Adam to przyjaciele Igi i Marcina, nie mieli przez nich kłopotów. A poza tym chciałabym choć na chwilę zobaczyć jak Marcin i Adam rozmawiają, bardzo brakuje mi tych ich rozmów.
Dokładnie,mi też brakuje Adama i Asi,myślałam nawet że fajnie by było gdyby Iga i Asia zaszły w ciąże jednocześnie to znów zbliżyło Marcina i Adama mieliby wspólny temat.Dorotka też mi się źle kojarzy ale to jednak siostra.
Marek z podsłuchu dowie się o dziecku, potem o ślubie(mam nadzieję), i już słyszę jego komentarz:))))
Ja się trochę zgubiłam, bo nie pamiętam, aby Tomek się Marcie oświadczył, kiedy to zrobił? Pierwszy raz przyszedł z różą(bo po co bukiet, szkoda pieniędzy!), drugi raz po akcji w Sądzie z Małeckim, przyszedł wkurzony i powiedział, że nie chce nikogo innego tylko Martę, ale pierścionka jej nie dał(też mu było szkoda pieniędzy?)
To te oświadczyny, to były za pierwszym razem, czy za drugim razem? Bo wg mnie w ogóle tych zaręczyn nie było, tylko z tego pośpiechu Marta już się czuje jak narzeczona Tomka? Czyli jak to ona określiła "całe życie w rozkroku, bardzo to ekscytujące jest!"
Agencja Artystyczna Talent wczoraj napisała: "Obecnie pracujemy przy takich projektach jak: MAŁOLATY, NA SYGNALE, NA DOBRE NA ZŁE, O MNIE SIĘ NIE MARTW, MIŁOŚĆ W RYTMIE DISCO, REDAKCJA, 9 MIESIĄC, PIELĘGNIARKI" https://www.facebook.com/TALENT.Agencja.Artystyczna. Jak myślicie, co to może oznaczać? :)))))))))
To chyba najlepsza wiadomość! Przecież zdjęcia do 4 serii skończyły się chyba 19.04.2016 czyli przygotowują się do kręcenia kolejnej serii. Aktorzy mają teraz przerwę w nagraniach, ale p. scenarzystki muszą się mocno sprężyć, bo pewnie do lipca scenariusz 5 serii musi być gotowy. Coś tam na swoim fb Maja Kwaśny napisała po zakończeniu zdjęć "czekam na Nas, na Was też"!
To wspaniale bo zdjęcia do 4 serii chyba się już skończyły czyli już szykują 5:)
Najbardziej mi się podoba: z 25 kwietnia, poszukiwanie noworodka do znanego serialu- 2 sceny , krótki plan:)))))
...to miałam na myśli:) pomarzyć też można..... a potem się okaże, że dziecko Jacka lub Asi lub...... klientki, dla wiadomo kogo tylko "poszukiwany" nie "poszukiwana":) czyli w niebieskim, jak ten krawat....
http://swiatseriali.interia.pl/newsy/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-1108/news-o-mn ie-sie-nie-martw-co-sie-stanie-z-mateuszem,nId,2194508 dwa zdjęcia wzburzonych Kingi i Marcina.
Wiecie,lepiej że są takie zdjęcia jak oni się kłócą niż jakby byli przesadnie dla siebie mili:) Ciekawe czy dziś w końcu dowiemy się wyniku testu,czy chociaż to będziemy miały za sobą?
Skoro gdy zawsze jestem czegoś pewna w tym serialu to jest na odwrót więc niech i tym razem wybrzmi- Jestem pewna że dziś się nie dowiemy :) może zadziała. ;)
Ja się pytam, że co??? Kto to w ogóle napisał......
https://zapodaj.net/c0e5f48b1d9e6.png.html
Pewnie napisała to ta sama osoba, która uznała że Iga na randce z Ostrowskim w mieszkaniu Marcina jest prawie naga:)
A ja z przykrością muszę stwierdzić że ani 3 ani 4 seria nie spełnia moich oczekiwań. Niestety Marcin już tak nie patrzy na Igę jak w w 1 i 2 sezonie. Trzymacie się.
Bo to już lata minęły i płomień się wypalił. Ja jednak, w coraz mniejszym stopniu, ale jednak żyję nadzieją, że wróci takie coś, co było w 1 sezonie. To chyba już nie wrati, brak pomysłów, pewne sprawy za daleko poszły i pozostało jedynie podsycanie ogniska albo cud w pomyślunku twórczyń...I na to czekam.