PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126294}

Orły z Bostonu

Boston Legal
2004 - 2008
7,6 2,5 tys. ocen
7,6 10 1 2518
Orły z Bostonu
powrót do forum serialu Orły z Bostonu

Jak dobrze wyczytałem w necie ten serial trafi do Polsatu będzie od czerwca o 17:45 .

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

Od 19 czerwca będzie emitowany serial „Orły Bostonu”, stanowiący spin-off popularnego za oceanem serialu „The Practice”. Koncentruje się on na karierach, oraz życiu prywatnym adwokatów pracujących w kancelarii Crane, Poole & Schmidt (soboty, 17.45). Szczerze mówiąc do działu informacji na stronie polsatu napisałem, by wyemitowali ten serial, bo będzie cieszył się dużą popularnością. Wątpię, że by to była zasługa tego, że napisałem, choć fakt, że nie było tego serialu nigdy w tv o czymś świadczy:P

ocenił(a) serial na 10
romanista89

Ale czarno to widzę. Sam tytuł Orły z Bostonu już źle mnie nastraja. Dodatkowo lektor może okazać się zabójczy, a dialogi w tym serialu są w końcu najważniejsze i wątpie czy to dobrze wszystko wyjdzie..

almodrama

Widziałam pierwszy odcinek na Polsacie i muszę przyznać że bardzo mi się spodobał zwłaszcza że to produkcja David E. Kelley który już przy Ally McBeal zrobił kawał dobrej roboty. Orły z Bostonu są w podobnym klimacie, momentami zabawny, zwiarowane postacie i niekonwemcjonalne sprawy sądowe.