Obejrzalem juz drugi sezon prawnikow z Bostonu i musze przyznac ze nadal jest to genialny serial. Szkoda ze my Polaczki nie potrafimy zrobic cos naprawde dobrego w tele lub kinie... :( nawiazujac jednak do tematu musze przyznac ze pozytywnie zaskoczyli mnie scenarzysci serialu tworzac z pana wesolka (Alana Shor'a) postac dynamiczna (dla tych ktorzy nie ukonczyli liceum chodzi o wew. przemaine bohatera) z materialisty, chama, faceta o braku jakichkolwiek uczuc na wrazliwego, chojnego i niosacego pomoc innym (nawet bezinteresownie). oczywiscie nadal tkwi w nim seksista i dowcipnis i mimo to serial u mnie nie stracil a jednej gwiazdki wrecz pozytwywnie mnie zskoczyl. wiec polecam wszystkim ten zaje*isty serial sciagajcie go z neta jak najpredzej bo jest coraz mniej seedow, a ja czekam na trzeci seson, bo ten serial sie nie nudzi. Czekam na opinie
Maciuch
Zapomniałeś swpomnieć,że niektóre seriale lecą jeszcze w telewizji:-) Ja oglądam BL w wersji niemieckiej i jestem co środę posikana za śmiechu. Ostatnio leciał odcinke jak Denise rodzi dziecko,a jej niedoszły małżonek wydzwania po wszystkich możliwych osobach w Bostonie,żeby znaleźć księdza. Musi szybko dojść do ślubu,żeby dziecko nie było bękartem. Ni i Denny strzelający do kaczki, ksiądz uciekający przed FBI i oczywiście ta cudowna końcowa scena, kiedy Denny i Alan siedzą na balkonie i palą cygaro. Za każdym razem zastanawiam sie czy pojawi się Bettany i znowu zerwie z Danny'm:-) Moja top 5 najlepszych seriali ever, a do nich należą:
1. Six feet under
2. Boston legal
3. Dr House
4. Gilmore girls
5. CSI Las Vegas
Gilmore Girls>< przeszadziles kolego. Ja ze swojejpolecam Sleeper Cell nie widze na twojej lisce wienc pewnie nie widziales.