Nie, ludzie tam pojawiają się i znikają, wątki nie są prowadzone z byt długo i choć nie oglądałam Practice, nie zauważyłam by jakiś wątek z tego serialu został przeniesiony, a oglądam Orły od 1 odc.
Alan pojawia się w ostatnim (8) sezonie The Practice. Zatem dla kibiców postaci granej przez James'a Spader'a jest to pozycja obowiązkowa (piszę o ostatnim sezonie a nie o całej serii). Mocno zachęcam. Pomimo iż Alan pojawia się jako nowa postać, szybko staje na pierwszym planie i przejmuje scenę.
Trafiłeś doskonale bo w sumie właśnie dla niego zacząłem Boston Legal oglądać :) Także dziękuję bardzo, z pewnością obejrzę :)
Witam, widzę, iż oglądałeś sezon 8 The Practice :) Ja jestem własnie po obejrzeniu Boston Legal po raz drugi :) do 8 sezonu The Practice niestety napisy są dostępne tylko do połowy odcinków, więcej nie znalazłam. Oglądałeś bez napisów, czy może gdzieś są angielskie (bo też nie znalazłam) czy gdzieś jest wersja z lektorem (choć wolałabym napisy) ? będę wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam :)