Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122884
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

3 Sezon Teorie - Część I

użytkownik usunięty

Jak myślicie co się wydarzy w 3 sezonie ? Jak rozwinie się akcja. Czy Elena i Damon zbliżą
się ? Czy Stefan całkowicie się podda planowi Klausa ?
Jakie skutki przyniesie zmartwychwstanie Jeremiego ?

Tu możecie pisać teorie. I zostało tylko czekać do września ...

Nie ma to jak nowe informacje o Pamiętnikach, prawda? ;D

użytkownik usunięty
Kate123

pewnie nowe informacje to jak świeża krew dla wampira

:D Może jutro pojawi się jakiś ciekawy wywiad :P

ocenił(a) serial na 4
Kate123

Przy okazji mam pytanie: działa u was Mystic Radio? U mnie nie ma połączenia.

użytkownik usunięty
xena_4

Nie działa bo serwer jest wyłączony

Eryniae

ejeje ale tak swoja drogą między nimi jest 7 lat roznicy, choc nie widac az tak, wiec on ma czasu a czasu zeby ja przekonac do tego :)

ocenił(a) serial na 10

Kevin Williamson zdradził kilka nowych informacji min. o Delenie. Zobaczcie sami:

http://spoilery.bloog.pl/id,329661306,title,Troszke-o-3-sezonie-VD-,index.html

użytkownik usunięty
dagusia_bojar

niby Kevin a tłumaczenie jest w formie żeńskiej to pewnie kolejny fake

Ale z tym, że Delena zrobi duże postępy to bym się jednak zgodziła :P

http://p.vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1876-obsada-tvd-dla-tv-squad :)

użytkownik usunięty
Kate123

ale ten wywiad wyżej bo to jest jakiś wymysł bo inaczej byłby na innych stronach

Z tym wywiadem wyżej to też się nie bardzo zgadzam, ale jak się już przekonaliśmy, może się w nim kryć ziarnko prawdy ;P

użytkownik usunięty
Kate123

Tak jak i w naszych teoriach. No ale to dziwne że "wywiad" ukazał się tylko na czyimś blogu.

Dziwne, dlatego nie bardzo w niego wierzę. Czekam na jakieś bardziej sprawdzone informacje :)

użytkownik usunięty
Kate123

w 3 sezonie przydało by się trochę dobrej Katherine

Tzn. dobrej dobrej Kat? Nie, Kat musi być, ale zła, jak zwykle :D

Kat raczej nie będzie dobra ;) Ewentualnie może udawać, że się zmieniła, żeby osiągnąć zamierzony cel. Ale nie sądzę, by ktokolwiek jej uwierzył, każdy wie jaka jest Kat i do czego jest zdolna.

użytkownik usunięty
Kate123

Tak samo było z Damonem na początku 1 sezonu więc myślę że Kat też się zmieni. Jeszcze powinni Matta w wampira zamienić :D. A w ogóle tak myślałem że Matka Bonnie musiała być czarownicą

A kto będzie sprzątał w Grillu jak Matt stanie się wampirem ;D

użytkownik usunięty
Kate123

znaleźli by kogoś nowego ;) a może ojciec Bonnie jest czarodziejem

Biorąc pod uwagę to, że zazwyczaj dostaje się nazwisko po ojcu, nie po matce, a wiadomo, że Bennettowie przejawiali zdolności magiczne, można dość bezpiecznie założyć, że to ojciec Bonnie jest czarownikiem. I z tego, co było powiedziane, można też wyciągnąć wniosek, że nigdy nic ze swoimi mocami nie robił i ich nie chciał.

użytkownik usunięty
Evarini

no właśnie a mogli by bardziej pokazać życie Bonnie

Tylko nie ona! :D Denerwuje mnie na równi z Mattem.

dead_bear

Mnie tez nie interesuje za bardzo Bonnie;P Interesuje mnie jakie nowe potwory wprowadzą- mamy już wampiry, wilkołaki, pod koniec 2 sezonu były duchy. Mam nadzieję, że nie pójdą w jakieś anioły, demony, kucyki Pony bo to będzie przesada;/

Kate123

Co do tego co mówili w wywiadzie- jak się okaże że pocałunek to były haluny Damona to chyba kogoś zabiję;P

alien_2

A miliony zwolenników Deleny, ze mną na czele, do Ciebie dołączą.

Evarini

No nie mogą nam tego znowu zrobic:P Nie ma takiej opcji i koniec. Że ja się zawsze tak denerwowac muszę;P

alien_2

To na pewno nie były halucynacje, to był prawdziwy pocałunek z woli Eleny i mam nadzieję, że tego nie popsują ;) Przecież w końcu musi się coś więcej między nimi wydarzyć :)

ocenił(a) serial na 10
alien_2

nie, nie, nie. To nie żadne haluny ;p komentarz Katherine pokazuje, że musiała widzieć buzi buzi - bo inaczej nie mówiłaby w taki sposób gdyby np zobaczyła, że sobie leżą i Damon kona !

nj1987

Wtedy Kat i lekarstwo też musiałyby być halucynacjami... Dobra, wychodzi na to, że nie mamy się o co martwić - pocałunek musiał być prawdziwy :D

Evarini

I w następnym sezonie liczymy na więcej jeśli chodzi o Delenę :P

Kate123

Na wiele więcej :D Na takie więcej, żeby można było podziwiać Iankową klatę w dużych ilościach :D

Evarini

W bardzo dużych ilościach :P I wygląda na to, że Stefek też się poprawi po tym szkoleniu u Klausa :P

użytkownik usunięty
Kate123

Jakby poszli na coś więcej to mogłby być to halucynacje, ale to był "tylko zwykły buziak" :) ale jaki fajny ;)) Pamiętam jak w I sezonie byłam za Steleną i nie lubiłam Damona, ale jak to się wszystko zmienia :D teraz to tylko Delena :PP

Evarini

Oj tak, niech będzie klata:D Stefan zrobi się zły i mroczny i liczę na to, że obrazi się na Damona, że on tak bardzo zajął się Eleną- czaję, że Stefan poświęcił wszystko dla brata, ale chcę żeby ich konflikt wrócił.

użytkownik usunięty
alien_2

Stefan się tu poświęcił dla Damona a on Elene mu odbije - takie życie

Na to liczę:P Ale mam nadzieję też, że Stefan ostro się wkurzy i znowu będą się nienawidzic:)

ocenił(a) serial na 10
alien_2

w której wypowiedzi Iana z Paryża mówił, że Damon będzie rozdarty pomiędzy "odbiciem" bratu dziewczyny a byciem lojalnym itp. ... więc na dwoje babka wróżyła. Ale też wspomniał, że dopiero zarysowuje się kształt 3 sezonu. Z całego serca chciałabym żeby Delena zaistniała z wielkimi fajerwerkami :)

nj1987

Żeby to tylko zależało od Damona:D To by znaczyło, że Elena będzie bardzo na tak, a to Damon będzie musiał wybrac:) Oby nie miał żadnych wątpliwości;)

użytkownik usunięty
nj1987

Szkoda mi Tylera bo teraz obejrzałem 2x14 Crying wolf

ocenił(a) serial na 6

No, mi tez go tam bylo szkoda.

ocenił(a) serial na 9

Coś czuje ze w 3 sezonie skupią sie na więzi miedzy Elena a Damonem... Oni zbliżą się do siebie elena zacznie odwzajemniać jego uczucia wszystko ładnie pięknie a tu bum powróci stefan i Elena znowu bedzie miała dylemat.... Co do Jera to moim zdaniem bedzie widział tych których Kocha/ł... Więc te duchy powinny być dość pozytywnymi postaciami....

użytkownik usunięty
Amanda21_filmweb

Fajnie jak by też widział duchy Mirandy i Graysona

użytkownik usunięty

No w sumie mógłby widzieć swoich rodziców, ale nie wiem czy potrzebne byłoby mu to do czegoś ;)
Tak się zastanawiam nad Deleną i mam nadzieje, że nie będzie tak , że Elena powie mu że go kocha, ale jednak bardziej Stefana ;p Mam nadzieję, że będą razem...ale fajnie gdyby wydarzyło się to już w III sezonie ;P bo nie wytrzymam już dłużej xD

użytkownik usunięty

duchy przekażą mu jakąś wiadomość :D

użytkownik usunięty

Ciekawe czy wycofają postać Katherine na jakiś czas a potem może wróci z planem zagłady

Może Kat będzie chciała ożywić Elijah'a.

użytkownik usunięty
Kate123

w sumie możliwe bo tam między nimi też jakiś romans był

Kat przypominała Elijah i Klausowi kogoś. Pewnie pierwotną Petrovą.

użytkownik usunięty
Kate123

może mają ze sobą więcej wspólnego niż myślimy