Jak myślicie co się wydarzy w 3 sezonie ? Jak rozwinie się akcja. Czy Elena i Damon zbliżą
się ? Czy Stefan całkowicie się podda planowi Klausa ?
Jakie skutki przyniesie zmartwychwstanie Jeremiego ?
Tu możecie pisać teorie. I zostało tylko czekać do września ...
e no pewnie trzeci sezon będzie należał do Klausa i Stefana ;) i tego jak to Elena i Damon będą chcieli go wyrwać z rąk okrutnego,bezlitosnego Klausa ;)
Dokładnie. Nie mogę się doczekać poznania historii Pierwotnych! To naprawdę ciekawe.. W końcu byli pierwszymi, nikogo przed nimi nie było, hm.. może coś z genami ? :d
Czyli, sugerujac sie przedostatnim zdaniem , Bonnie bedzie miala jeszcze wiekszy krwotok z nosa...hihi
Myślę że wątkiem Bonnie i Jeremiego będzie znaleźć inny sposób w zabiciu Klausa raz na zawsze albo uśpić jego wilkołaczą stronę. A co jeśli da się uśpić stronę wampirzą u Klausa ?
Zakładam, że to może być możliwe... Ale raczej nie bez ofiar śmiertelnych, jakiegoś kolejnego doppelgangera i nowego kamyczka...
KW i JP zatrudnili nowego pisarza, który specjalizuje się w thrillerach psychologicznych, więc na pewno będzie krwawo i ciekawie.
pisarka? thillerów psychologicznych = "Krwawo i ciekawie" = cudnie:)
Mogę spać spokojnie.
No co? Kobiety tez potrafia pisac ciekawe historie... Cos o tym wiemy, prawda WhiteDemon?
Mówisz, masz ;)
http://www.tvline.com/2011/06/matts-inside-line-scoop-good-wife-fringe-vampire-d iaries/
"Jak widzowie zobaczyli w finale 2 sezonu, Stefan wreszcie zaszaleje - będzie to podróż, w którą zatopić zęby jest gotowy Paul Wesley, co powiedział mi w mojej rozmowie z nim i Ianem Somerhalderem podczas The CW Upront Event. "Już przez dwa lata byłem bardzo dobry, więc bardzo się cieszę na odrobinę zabawy", powiedział, "którą pan Ian Somerhalder ma na co dzień". A propos naszego przysłowiowego wilka, czy odtwórca roli Damona uważa, że jego serialowy brat będzie świetny jako ten zły? "Na pewno tak", zaświadczył Somerhalder. Dodał z przymrużeniem oka: "To dlatego, że ja go uczę". Pytanie brzmi, ile mroku Stefana uderzy w Elenę, która dopiero co złączyła usta z bratem swojego chłopaka? Nina Dobrev mówi: "Wiedziałam, że kiedy to w końcu nastąpi, rozpęta się piekło... Na pewno nie obędzie się bez konsekwencji!"".
P.S. Specjalnie piszę tutaj, żeby zrobić na złość emilce ;)
"Już przez dwa lata byłem bardzo dobry, więc bardzo się cieszę na odrobinę zabawy", powiedział, "którą pan Ian Somerhalder ma na co dzień"
O kurde kurde, będzie cacy Stefek Rozpuwacz ja to czuję, jestem happy;)
Zły Stefek to fajny Stefek.
Dzięki ! Normalnie na życzenie ;) Ciekawe ile już zostało stworzonych tematów o 3 sezonie :D
Z lektorem? Czemu tak ? :P
Hehe, ja chciałam sobie zrobić powtórkę 1 sezonu i przy okazji posprawdzać soundtrack, bo np. podczas oglądania Moonlight usłyszałam cudną piosenkę Fauxliage - All the world, która była również w VD, ale ja tego na komputerze nie miałam.
Dlatego z lektorem bo czasami jak z kimś oglądam to jest lepiej niż czytając. No ja też znam pare dobrych soundtracków
Ja miałam kilka odcinków pierwszego sezonu z lektorem i jakiś czas temu zamieniłam na wersję oryginalną. Obejrzałam kilka fragmentów i po prostu szczena mi opadła jak zacny lektor spartolił niektóre kwestie ;)
Też właśnie jak siedzę i oglądam z lektorem to się zastanawiam co on w ogóle gada. Zawsze to oglądałem po angielsku potem z napisami a później z lektorem. Ale ważne że z tym ogórkiem nie wymyślili :D
Ja z reguły ściągałam z angielskimi napisami bo czasami aktorzy niewyraźnie mówili, przynajmniej ja ich zrozumieć nie mogłam. Z lektorem nigdy więcej. A ten ogórek to musiał być przetłumaczony w napisach, ale raczej amatorskich skoro lektor nie popełnił takiej gafy. A niektórzy ludzie nie myślą i potem powtarzają. Założę się, że są tacy w Polsce co sądzą, że Florence Welch śpiewa o psich dniach :D
Dog Days to zwyczajnie upalne dni, aczkolwiek nie o upalne dni chodzi w tej piosence. Drugie znaczenie to zastój. Evarini tłumaczyła, że ten idiom ma jeszcze więcej znaczeń, ale ja niestety ich nie znam:P
W kontekście piosenki by pasowało, jednak nie wiem czy o to chodzi. Tłumaczenia w internecie są zazwyczaj wyjęte z kiepskiego translatora, radzę się nimi zbytnio nie sugerować;)
Ja tam mam masę rzeczy do obejrzenia/przeczytania/posłuchania... nawet sobie nadrobię gry java na komórce xD Szkoda, że żadnej nowości z serii "Nights" nie ma :P
A powinnam się za jakąś robotą obejrzeć...
Właśnie mam plan jutro do biblioteki wpaść po jakieś książki. Jakiś horror, dramat. Ja do roboty to mam czas dopiero po 1 klasie jestem. Ciekwy będzie Tajemny krąg
Ja byłam dzisiaj, nie mieli tej książki co chciałam, w empiku niedostępna.. ale ponoć w innej filii jest, przejdę się kiedyś. Na rynku jest księgarnia z tanimi książkami, wygrzebałam kilka ciekawych w koszu po ok.3, 4 złote a wyglądają jak nowe;)
Ja teraz czekam na 3 części książki Dziedzictwa mroku.
Niestety będzie ona dopiero w grudniu ;(
To ja akurat tu się wtrącę, bo zapomniałam ci wcześniej napisać, ze perfidnie wykorzystałam twoją osobę. A mianowicie postawiłam cie za wzór młodego człowieka, który umie pisać posty z sensem i zgodnie z regułami języka polskiego :)
Sebastian nest jedynym facetem stale udzielającym się na forum, zawsze życzliwy dla wszystkich i nigdy nie wpadający w konflikty z innymi użytkownikami. Powinniśmy brać z niego przykład :P
Tylko jako że jest facetem i na dodatek rozsądnym ( a takich wielu nie mamy) to będzie ta łagodniejsza wersja kursu :P
Sebastian, zapraszamy do offtopu, jak tylko będziesz na forum :)
No właśnie;) Nie martw się, że my ciągle o Ianie i Józku, jak zaliczysz kurs to znajdziemy Ci gify Katherine czy kogo tam lubisz :D
Zastanawiał się ktoś co się stanie gdy wilkołak ugryzie człowieka ? Albo czy wilkołak po przemianie nie starzeje się ?
1 pytanie: pewnie rana goi się, jak po ugryzieniu psa. Tylko na wampiry wilkołaki działają inaczej.
2 pytanie: też się zastanawiałam. Zakładam, że tak. Może powiedzą coś na ten temat w 3 sezonie.