Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122884
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

3 Sezon Teorie - Część I

użytkownik usunięty

Jak myślicie co się wydarzy w 3 sezonie ? Jak rozwinie się akcja. Czy Elena i Damon zbliżą
się ? Czy Stefan całkowicie się podda planowi Klausa ?
Jakie skutki przyniesie zmartwychwstanie Jeremiego ?

Tu możecie pisać teorie. I zostało tylko czekać do września ...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Spoko wodza, na pewno się jakaś lasencja dla naszego uroczego pogromcy znajdzie, nie ma to tamto;)
Też bym jednak nie chciała, by go przemieniono, i tak już troszkę tych wampajersów za dużo ostatnio było w MF...

WhiteDemon

A może pojawi się ta Vanessa z 2x03 i ona będzie z Rickiem ;)

Kate123

A ja sądze, że Alaric zakocha się w jakiejś nowej uczennicyi będą musieli się ukrywać :P

użytkownik usunięty
Elena188

pedofilia

użytkownik usunięty

E tam. Równie dobrze Stefcia też można oskarżyć o pedofilię :P

Stefkowi i tak zawsze wszystko uchodzi na sucho, niezależnie co by zrobił. Więc co by nie zrobił, Elena i tak mu wybaczy, niestety ;)

użytkownik usunięty
Kate123

<Elena odnajduje stare pamiętniki Stefana w których opisywał swój romans z nieletnią>
- Ty...ty... ty byłeś....
- Pedofilem? Tak, Eleno.
<Elena robi zaskoczoną minę, Stefan zbliża się do niej z pomarszczonym czołem>
- Chciałem Ci to powiedzieć już wcześniej, Eleno. Chciałem żebyś usłyszała to ode mnie.
- Nie wiem co powiedzieć...
- Przepraszam, Eleno.
<robi minę cierpiętnika, Elena podchodzi do Stefana i następuje głośne ciumkanie.>

ocenił(a) serial na 10

Co to jest? ;)

użytkownik usunięty
dagusia_bojar

Gdyby kiedyś okazało się, że Stefan był/jest pedofilem, tak wyglądałoby jego wyznanie :P Tzn. on by się nigdy nie przyznał Elenie, gdyby ta nie odkryła jego sekretnych zapisków (czy zapisków obserwatorów:D)

ocenił(a) serial na 10

Oczywiście, a Elenka wybaczyłaby mu to, jak zresztą wszystko inne, co mógł i może zrobić ;)

dagusia_bojar

Ciekawe czy jest coś takiego, czego Elena by mu nie wybaczyła. Stefek zrobi minę cierpiętnika, przeprosi i już Elenka wszystko zapomina ;)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Może gdyby zabił Bonnie. Ale i tak znalazł by wymówkę.

użytkownik usunięty
dagusia_bojar

Otóż to;)

Lepiej bym tego nie opisała :P

ocenił(a) serial na 10
Kate123

Czytałam statystyki wypadków itp. i to przykuło moją uwagę...

Co roku ginie ok. 150 osób z powodu zderzenia głowy z kokosem...

dagusia_bojar

A tylko czworo zjada rekin. Wniosek: Państwo z Greenpeace, poświęćcie się dla natury, nie dajcie zwierzątkom głodować!

ocenił(a) serial na 4

Jesteś genialna, Blush :P

Boskie! Jeszcze powinien dodać "Ale to wszystko wina Damona. To on jest zły"

Rainn

I "mogę to wszystko wytłumaczyć" :P

użytkownik usunięty
Rainn

To może coś takiego:

<po ciumkaniu>
- Damon o tym wiedział?
- Tak... chciałem go zapoznać z inną dziewczyną, ale on odmawiał. Wiem, że postąpiłem źle, ale teraz jestem inny. Zachowałem człowieczeństwo, Damon nie.
- Kocham Cię, Stefan.
- A ja Ciebie, Eleno.
<Blush zasłania usta i biegnie do łazienki ;)>

xD

ocenił(a) serial na 7

Ej, masz talent. ; P
Napisz dalszą część TVD. Na pewno przeczytam. ; &gt;
Zawsze winny jest Damon. ; < Wkurzające to. Ale może powinie się nóżka Stefkowi i Elena mu nie wybaczy i będzie z Damonem. Wątpię w to co piszę. x D

użytkownik usunięty
BlueberryMe

Może pod koniec sezonu Elena zaśpiewa Stefanowi piosenkę Gosi:

Mam już dość, nie mów mi nic
Pozwól być, pozwól mi żyć
Nie chcę już słuchać tych kłamstw
NIEEEEEEEEE!

xD

ocenił(a) serial na 7

Hahaha. ; P

Taaa, a Stefan odśpiewa zdejmując pierścień : ,, Iść, ciągle iść, w stronę słońca"

ocenił(a) serial na 6

niemożliwe tak troszeczkę

użytkownik usunięty
Vampirefan_2

Może z pedofilią niemożliwe, ale może jakieś inne kłamstwo? Stefek jest w tym dobry;)

A kto tam Stefka wie? W tych swoich wszystkich zeszycikach mógł różne historyjki zapisywać... Może Elenie będzie się teraz nudzić, jak nie będzie mieć Stefka pod ręką, to sobie poczyta... :D

użytkownik usunięty
Evarini

Ma Damona :D

Ale jakoś wątpię, żeby od początku 3 sezonu była tak zajęta Damonem, że by miała nie wychodzić z jego sypialni :P
A musi mieć jeszcze jakiś impuls, żeby wylądować w Damonkowym łóżku ;)

użytkownik usunięty
Evarini

A ty o jednym;) Nie chodziło mi o to, tylko po prostu, ma Damona, więc nie będzie się nudzić:P

Wiadomo, że z Damonem będzie miała ciekawiej, niż ze Stefkiem, ale prawdopodobnie będzie też miała spore wątpliwości, co do tego, co ma robić :P Więc może po prostu nie chcieć siedzieć z Damonem, szczególnie, że szykuje się im dość krępująca sytuacja, po tym, jakimi słowami pożegnała ich Kat :P

użytkownik usunięty
Evarini

A ja myślałam, że my sobie żartujemy;)

Wcześniej żartowałam :P Teraz mówię trochę bardziej serio :P

23 lipca odbędzie się Comic Con, czyli za niecały miesiąc zobaczymy pierwsze promo 3-go sezonu :)

użytkownik usunięty
Rainn

OOo no to teraz czekamy do końca lipca :) Ale zwiastun to jednak nie to samo co odcinek :) Może w 3 sezonie rozwinie się coś między Caroline a Stefanem? może będzie mu pomagać jak on jej pomagał ;p w sumie nie wiem kogo wolałabym czy Stefana i Caroline czy Caroline i Tylora...ale na pewno chcę Delenę :P a tak pozatym to chętnie poczytam coś co napisze Blush :D bo przynajmniej pośmiać się można ;D

użytkownik usunięty

Jakoś kiepsko widzę parę Caroline&Stefan. Caroline ma być z Tylerem i już;)

ocenił(a) serial na 6

Caroline z Tylerem to fajne połączenie.

użytkownik usunięty
Rainn

No nareszcie

ocenił(a) serial na 6

Kiedyś też coś znalazłam na youtube ale to nie to.
http://www.youtube.com/watch?v=vTqpwwgTNRc&feature=channel_video_title

Vampirefan_2

Fajny ten filmik :) Nie wiem czemu ale podoba mi się ten moment z tą różą 0:06-0:11 i końcówka 0:27

ocenił(a) serial na 7
Rainn

Tak, Caroline ma być z Tylerem a nie z jakimś nudnym Mattem.. Wampir + Wilkołak. Zajebiste połączenie. ; D

BlueberryMe

Forwood forever!
A swoją drogą jak na zupełną eksterminację wilkołaków to jakoś dużo ich sie pląta po serialu :P Ale wolę takie w stylu Masona niż Jules.
3 sezon zapowiada się naprawdę ekstytująco - historia Pierwotnych, wampirzo - wilkołaczy związek, evil Stefan....

użytkownik usunięty
aivia

i duchy Jera

ocenił(a) serial na 7

i miejmy nadzieje związek Deleny. ; )

BlueberryMe

W 3 sezonie po prostu musi być więcej Delenowych scen i pewnie będzie skoro Stefek będzie teraz na wyprawie z Klausem :p

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Eh. Elena nie będzie z Damonem, bo kocha tego Stefka, ale może się zapomni x d
dobrze że będzie też więcej Pierwotnych. lubię Elijaha i Klausa. ; ))

BlueberryMe

Pewnie nie będzie, ale żeby chociaż było więcej scen między nimi :) Z reguły jest tak, że chce się tego, co jest niemożliwe, a gdy się już to dostanie, to okazuje się, że wcale nie jest takie fajne. I obawiam się, że tak właśnie mogłoby być z Deleną. Bo chyba najlepsze jest takie oczekiwanie, ta chemia między nimi, te wszystkie sytuacje :P Co nie oznacza, że nie chciałabym, żeby w końcu byli razem ;P

użytkownik usunięty
Kate123

Masz rację. Oczekiwanie jest fajne, ale kiedy coś idzie cały czas do przodu. W przypadku Deleny mamy dużo kroków w tył;)

Oj tak, te kroki w tył są strasznie denerwujące, miejmy nadzieję, że w 3 sezonie już nie będziemy się cofać :P