Jak myślicie co się wydarzy w 3 sezonie ? Jak rozwinie się akcja. Czy Elena i Damon zbliżą
się ? Czy Stefan całkowicie się podda planowi Klausa ?
Jakie skutki przyniesie zmartwychwstanie Jeremiego ?
Tu możecie pisać teorie. I zostało tylko czekać do września ...
Też właśnie myślałam, że powie miłość, albo serce... ale szacunek? Scenarzysta chyba coś brał :P
no. są niekiedy takie teksty Stefka z których nie wiadomo czy płakać czy śmiać się. xD ale nie napiszę jakie to są, bo nie pamiętam. ; P
A ja właśnie na początku Stefka lubiłam i aż wstyd się przyznać, ale byłam za Steleną ;P Ale z czasem, tak właściwie to od 1x11 zaczęłam kibicować Delenie i tak już zostało ;D
Nie jesteś sama :D Też kiedyś byłam młoda i głupia, i kibicowałam Stelenie... Ale potem zaczęło wychodzić na jaw, że Stefcio wcale nie jest takim znowu aniołkiem, a Damon - diabełkiem. No i u mnie chyba też Bloodlines było przełomowym odcinkiem.
I założę się, że nie jesteśmy jedyne :D
Hm... a ja nawet nie pamiętam. Chyba już od momentu kiedy Elena spotkała Damona wiedziałam, że będę kibicować tej dwójce. Ze mną jest zawsze tak, że jak X jest z Y, a Z kocha X, to ja kibicuję X i Z :P
i w dodatku to jest wkurzające, ale za to jakie fajne jest uczucie jak już się to ma;P. mam nadzieje ze zobaczę w końcu delenę....no i nie będą musieli udawac ze się całują :) może będzie bardziej namiętnie niż do tej pory;)
no musi bo całe kreowanie związku stefana i eleny było jakieś sztuczne i w ogole nieczuli byli dla siebie i nie namiętni ;). a pamiętam jak ona sie przyznała na początku sezonu 1 że między nią a mattem ni ebyło namiętności i co? i ze stefciem to samo;).
nadejdź namiętności:D
O tak, wyznania Damona to już mam obcykane na pamięć;)
Uwielbiam też powtarzać sobie teksty Katherine ;]
Może rzeczywiście to "I do" nic nie znaczy, w końcu dziwne by było gdyby była zaskoczona na słowa "I love you". Ale z drugiej strony to zabrzmiało jak "Wiem Damon, wiem to odkąd powiedziałeś mi to w moim pokoju".
Jeśli wypiła herbatę to twórcy na pewno chcieli to przeciągnąć i wątpię żeby chcieli to wyjaśnić w 2 sezonie.
Rzeczywiście wielka szkoda, że nie pamięta tego wyznania z ganku... :( tego drugiego pewnie też nie, choć zdarzają się przypadki że ludzie w takich sytuacjach słyszą głosy innych. Ale to byłoby zbyt naciągane, więc uznajmy, że dwóch pięknych wyznań nie słyszała;) A tak w ogóle to na początku gdy oglądałam odcinek zrozumiałam "I'll stake myself. Potem wróciłam do tego i okazało się, że on chce zakołkować nie siebie a ją. Szczerze mówiąc zdziwiłam się trochę ;]
Prawdopodobnie miał wtedy na myśli, że najpierw potraktuje ją kołkiem, a potem ściągnie pierścień. Inaczej tego nie widzę. Damon nie chciałby, żeby Elena się męczyła jako wampir, a sam nie zniósłby myśli, że ją zabił.
Co do potencjalnej werbenowej herbatki - może po prostu scenarzyści zostawili sobie furtkę: postawili w pokoju Eleny filiżankę na tą scenę, żeby fani mogli sobie pospekulować i żeby ewentualnie, jeśli uznają takie rozwiązanie za słuszne, wrócić do tego i powiedzieć, że Elena wszystko pamięta. A jeśli uznają, że takie wyjście nie byłoby dobre, to po prostu tego nie wykorzystają i zostaną przy opcji "Elena została zauroczona i nie pamięta".
Właśnie o to mi chodziło. Dziwne by było że mógłby znieść myśl, że ją zabił. Ale jeśli jest tak jak mówisz, to dobrze:)
no tego z ganku wyznania to nie może pamiętać bo to była Katherine nie Elena. ; )) może kiedyś Katherine powie Elenie co się wtedy wydarzyło, w co wątpię...
A gdzie napisałam, że jest szansa, że pamięta? :P Aż tak zdesperowana nie jestem żeby twierdzić, że siedziała gdzieś w krzakach a potem udawała, że nic o tym nie wie:P
a nie bo napisałaś. ; D
"Rzeczywiście wielka szkoda, że nie pamięta tego wyznania z ganku... :("
Okej, źle sformułowałam wypowiedź ;)
Powinno być raczej: "Rzeczywiście wielka szkoda, że to nie ona słyszała to wyznanie" ;)
Niedługo druga część wątku;)
Proponuję żeby zmienić tytuł na "3 sezon - spoilery i teorie" ;)
Nie wiem czy widziałyście co Ian napisał na swoim twitterze: "I would love to come to Warsaw Poland TRUST ME! I'll get Paul Wesley to take me this year:)" :D