Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)

Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop

ocenił(a) serial na 4

A kto nim jest?

Jak to możliwe? :O Głupek i tyle :D
Ja jestem odważna- Odważna Sylwia :)

ocenił(a) serial na 9

Oliwia :)

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

skoro jesteśmy w tematach seriali... jeśli ktoś kojarzy "przyjaciół" to mam na imie tak samo jak siostra Ross'a :)

Nigdy nie oglądałam przyjaciół ( aż wstyd przyznać), ale zawsze kojarzyło mi się, że jesteś Ada/ Adrianna ;p

użytkownik usunięty
ScaryDreams

tylko ja miałam na myśli postać nie aktorkę:)

Ale dziwne że wszyscy kojarzą mnie na A .... nawet w realu mówią na mnie Anna choć dokładnie wiedzą jak mam na imię:)

Tak sprawdziłam obie na wikipedii :D Monika- dziewczyna ratownika ;pp

hej monia ;))

użytkownik usunięty
red_nails

cześć Madziu ( znałam kiedyś jedną madzie swoje imie "Ma-dzia" zmieniła na "Dzia-ma")
nie wiem czy ma do tego prawa autorskie ale możesz pomyśleć nad inna kombinacją:)

ja mialam w zyciu tylko ksywek, ze ta dziame jej odstapie ;))

użytkownik usunięty
red_nails

kamien z serca
nigdy tego nie mowilam ale strasznie nie lubilam tej jej nazwy:)

no taka troche dziwna :D
z dziamaniem jedzenia mi sie kojarzy :D

Witam imienniczkę :)

ocenił(a) serial na 9

Monika:) Jak Rain. Też masz obsesję na punkcie sprzątania? :D

ocenił(a) serial na 4
BeautyAndStupid

Serio, ciągnie Cię do sprzątania? Ja od kilku dni przymierzam się, żeby wreszcie ogarnąć swój pokój, bo tak bardzo mi się nie chce ;/ Chyba zrobię to dzisiaj. Z naciskiem na słowo CHYBA.

ocenił(a) serial na 9
xena_4

No coś Ty ;) Chodziło mi o Monicę Geller z "Friends". Nie mów, że nie oglądałaś :P

ocenił(a) serial na 4
ocenił(a) serial na 9
xena_4

Żałuj. Najlepszy serial pod słońcem według mnie :)

BeautyAndStupid

zgadza sie.
plakalam na ostatnich odcinkach ja widzialam je pierwszy raz.

ocenił(a) serial na 9
red_nails

O tak. Ale na końcu, gdy Chandler zapytał "Sure, where?" sikałam ze śmiechu.

BeautyAndStupid

chandler to moj ulubiony bohater friendsow :))

ocenił(a) serial na 9
red_nails

Mój też :D Ale wszystkich ich kocham. Nie da się ich nie lubić :D Barney z HIMYM mi przypomina trochę Chandlera. Taka mieszanka Chandler - Joey :)

BeautyAndStupid

ja tez kazdego kocham. sa najlepsi a nie jakies ich marne podroby z HIMYM :P

ocenił(a) serial na 9
red_nails

Wiadomo, że są lepsi od tych z HIMYM (chociaż Barney się nawet z nimi równa :P), ale Ci z HIMYM też są fajni ;p

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

może jestem inna ale barney to mi na nerwy działa jak mało kto...za to chandlera bardzo lubiłam:)

ocenił(a) serial na 9

Berney jest boski i legendarny :D Nie wiedziałam, że oglądasz HIMYM:)

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Oglądam HIMYM nie zaprzeczę, i czasem dobrze się bawię ale ...nie poleciłabym tego serialu

Oglądam go tak jak Terminatora w sytuacjach gdy życie mnie wykańcza...-patrz. jestem po egzaminie jakimś

ocenił(a) serial na 9

A na którym odcinku jesteś? :) HIMYM, jak Friends zawsze mi pomagało w takim chwilach;)

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

z HIMYM oglądałam tylko 6 sezon i pilota
reszty mi się nie chciało:)

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

uwielbiałam Rachel z pierwszych odcinków gdy zadzwoniła do ojca i mówiła:
" Jakbyś się czuł jakby ktoś ciągle ci mówił - jesteś butem, jesteś butem, butem, butem a może ja nie chce być butem może chce być ...kapeluszem, Nie tato to nie o to chodzi ze masz mi kupić kapelusz"

ja uwielbiam odcinki o tym jak joey uczy sie francuskiego i jak wystepuje w teleturnieju :D
musze sobie znow zobaczyc przyjaciol :))

użytkownik usunięty
red_nails

rzeczywiście "Przyjaciele" jak każde tv show zawiera w sobie masę bzdur ale razem utworzyło kultowe bzdury:)
do których chce się wracać:)

Ross był genialny który powiedział ze nie rozwiedzie się z Rachel bo nie może być gościem z 3 rozwodami:)

ocenił(a) serial na 9

Dużo bym dała, żeby żyć tak jak ci przyjaciele ;)
Albo jak w Vegas przy śniadaniu ktoś powiedział "Musicie załatwić sobie adwokata.", a Chanlder "Myślę, że Ross już ma takiego." xD

ocenił(a) serial na 9
red_nails

Ja sobie czasami włączam wybrane odcinki :) Joey był boski "Flim flam" albo "O, de fuf" xD Uwielbiam krzyki Pheobe jak darła się na Rossa w finałowych odcinkach :D

BeautyAndStupid

Ja też nie oglądałam ;/ Muszę to nadrobić, kiedyś nawet już chciałam zacząć, bo mi na korepetycjach babka o nich godzinę gadała, ale tylko z lektorem było ;p

ocenił(a) serial na 9
ScaryDreams

Ja oglądałam też z lektorem. To mi nie przeszkadzało w kochaniu ich :P Obejrzyj, bo jest niesamowity.

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

wstyd się przyznać ale odwrotnie, panuje u mnie artystyczny nie ład - jestem oryginałem nie podchodze pod żadną bohaterkę
może mam zbyt duży temperament jak Angelica w piratach z karaibów:) i dlatego doczekałam sie anty psychofana:)

ocenił(a) serial na 9

U mnie też nieład :P Nie ma się czego wstydzić :D

BeautyAndStupid

u mnie lad ale nie taki na blysk ;)

ocenił(a) serial na 6

Ale fajna zagadka;)
Dobra to ja wylecę ze swoją, hihi.
Mam na imię tak jak jedyna "polska" dziewczyna BondaXD
Ta z filmu, nie aktorka która ją grała.
Ciekawe, czy ktoś tu zgadnie, hehe.

Cześć, jestem Ewa i jestem alko...
Eee, nie, to nie tutaj ;)

Monika

Rainn

jestem magda i jestem uzalezniona od offtopowania ;)))

użytkownik usunięty
Rainn

ty tez?

BeautyAndStupid

To teraz zajrzyj na 2 stronę i odpowiedz na pytanie :D

ocenił(a) serial na 9
Rainn

Odpowiedziałam.

aivia

Juuupi:) Kurier przybył z kurtką przeciwdeszczową:) Teraz mogę spokojnie jechać na clmf :)

ocenił(a) serial na 9
Rainn

Cieszę się razem z Tobą. Z drugiej strony rozpaczam, że wyjeżdżasz :/

Rainn

to super ;)
ja sie minelam w drzwiach z listonoszem, ktory wreczyl mi awizo i stwierdzil "ale sobie pani duza rzecz zamowila".
zamowilam portfel, normalnej wielkosci.

red_nails

Może dołączyli suweniry :D