Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)
Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop
Pewnie nie mieli mniejszego pudełka, wzięli jakieś w wymiarach 1mx1m i zanim się dogrzebiesz do portfela, to wyleci tona styropianu ;)
ja mysle, ze listonoszowi sie nie chcialo "targac" mojej "olbrzymiej" przesylki.
po drodze widzialam jak jeszcze kilku osobom wreczal awiza.
Poszta Polska! Ja praktycznie za każdym razem mam awizo w skrzynce, pfff. Kiedyś na poczcie taki facet zrobił aferę, że cały tydzień był w domu, bo był chory czy coś tam i potem żona przynosi awizo, a listonosza nawet nie było u nich w domu. Pani na poczcie stwierdziła, ze nie rozumie listonoszy, bo ponoć mają płacone od przesyłki dostarczonej do rąk własnych :D
moj listonosz mi zawsze przynosi przesylki nawet te wieksze.
ale ten tutaj u siostry widze, ze nie lubi sie meczyc.
Weź mi nic nie mów o poczcie... Mi pracownicy zgarnęli płytę Apocalypticy, którą mama wysyłała mi do Anglii cztery lata temu (to była moja wygrana z konkursu i dotarła do domu w PL krótko po moim wyjeździe).
no to niezle. mi kiedys kuzynka ze stanow wyslala kartke na swieta jakas taka bardzo strojna to ja otworzyli, bo pewnie mysleli, ze znajda tam cos cennego.
Nam co roku na święta przychodzi paczka z Danii od "dziadka", takiego przyszywanego;p I 3 lata temu wszystko było pootwierane i zapakowane do tej samej paczki nową taśmą i w ogóle, chamstwo!
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Kogo+wed%C5%82ug+was+nies%C5%82usznie+u%C5%9Bmiercili+SPOJLERY,1664801 macie i płaczcie :P
No i widzisz? Temat był jednak baaardzo przydatny. Gdyby nie mój temat nie byłoby... czegoś tam :P Oczywiście żartuję, bo aivianizm został wymyślony przed moim śmieciowym tematem :D Chyba.
Biedny koteczek ;)
Patrzę właśnie przez okno i cieszę się, że nie muszę nigdzie wychodzić. Pada jak cholera :/ Zdecydowałam się jednak zabrać za sprzątanie. Włączyłam sobie Iron Maiden i ściereczka poszłą w ruch :D
Oj, przepraszam, ale musiałam zrobić kilka rzeczy w domu bo się okazało, że idę do lekarza, jak tam mięsko? ;>
Ja jednak wolę słuchać coś mocniejszego, żeby dało mi kopa przy sprzątaniu. Zważywszy,że lubię słuchać od czasu do czasu metalu :D
Ja nie mam zbyt wiele rzeczy w pokoju i zwykle sprzątam różne śmieci z podłogi, kurze i na tym koniec :P A takie większe porządki to robię raz na jakiś czas xD
Gdzie ten Awódz jest :D Ja już się zdążyłam upić na tym jubileuszu (co widać po minie na moim avatarze), a ona sobie obiad gotuje...