Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)
Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop
Pewnie będzie impreza późnym wieczorkiem ;) Bo jak na razie dopiero co się zbieramy widzę. Ale niektórzy powyjeżdżali :/
Chodzi Ci o mój avatar? :D A no tak się składa, że tak xD Tyle, że na moim avatarze jest Misha Collins, który gra Castiela w SN :P
czy on nie jest pochodzenia rosyjskiego?
no wiesz Miszka? czyli michalek;)
ale wole go w prochowcu przypomina mi Columbo
jak grał tajemniczą postać bardzo
ale jak zaczął robić z siebie idiotę w ogóle, sorki on na komika się nie nadaje - drażni mnie
o przepraszam mam niski próg wrażliwości....
wytrzymuje tylko z wartosciowymi ludzmi np. z tobą:)
i co nie zgadzasz sie?
Co wy widzicie w tym serialu.?
hmm... moze ciekawa fabula? wieje kiczem na odleglosc. wielce zakochany wampir i jego "zły" braciszek ktory rowniez kocha sie w tej samej jakze pieknej kobiecie(nie, to nie byla ironia)
no to moze gra aktorska.
Damon, Deamon czy jak mu tam - niewazne. Załózmy ze danonek. Wciaz to samo
http://www.bravo.pl/foty/damon-salvatore/idm,330686/ids,352714/idu,352714/t,soc/
(strona bravo jest przypadkiem ;) )
http://www.bravo.pl/foty/damon-salvatore-ohhh-xd/idm,205883/ids,160398/idu,23246 5/t,usr/
spojrzenie. Niczym chlopak nie zachwyca, jasne sa od niego gorsi - Pawel Krucz
ale to juz przeciez dno.
reszty nie chce mi sie narazie komentowac, bo to jedna polka.
Efekty? raczej nie ten film. poza płomieniami nie przypominam sobie niczego.
moze podklady muzyczne. chyba nie zachwycaly, ciezko mi to stwierdzic bo ogladalem ten serial jakis czas temu.
pozdrawiam drogie dzieci.
licze na merytoryke
zabiją mnie ze się odezwałam ale trudno
Słuchaj babciu lub dziadku jeśli tylko tyle widzisz nawet w bajkach to za mądrzejsze rzeczy już się nie bierz bo wymiękasz na starcie
pozdrawiam
ps szukaj troli gdzie indziej
ale przeciez to nie jest bajka.
" za madrzejsze rzeczy juz sie nie bierz bo wymiekasz na starcie"
drogie dziecko, co ty sobie w ogole wyobrazasz zeby mnie w jakikolwiek sposob oceniac.
domyslam sie dlaczego ten serial odniosl sukces w jakims stopniu( i to wcale nie taki maly)
skoro ogladaja go ludzie twojego pokroju.
sugerujesz ze ten film ma jakies 2gie dno?
kiedyś mnie to irytowało teraz to mnie śmieszą tacy ludzie jak ty....
Spytam wprost: Czego tutaj chcesz? Po co tu cię jakiś diabeł przywiał?
Masz misje do wykonania? Chcesz nawracać?
Zainteresuj się swoim życiem.
A powiem ci szczerze ze z takim nastawieniem nigdy nie zrozumiesz czemu coś ludzie oglądają lub nie.
pozdrawiam dziadku:)
nie mam zadnej misji do wykonania, a tym bardziej nikogo nawracac.
z jakiego powodu jestesm tutaj? wskazowka - moj 1 post tutaj.
interesuje sie swoim zyciem, nawet nie wiesz jak bardzo, a sila twoich argumentow doslownie mnie powala.
pozostawilas po sobie same puste znaki.
przeciez nikomu nie zabraniam tego ogladac, zadalem proste pytanie - dlaczego.
Sadzac po Sosnowskiej chodzi o to, ze mozg moze byc nadal wylaczony - jak przez cale zycie.
daj spokój gosciu jest przed okresem (bo ma hyba zenskie czesci ) i chce sie ze wszystkimi pokłócic :D
powiedzialam ze nie bede grac w jego gre
to zaczął najprymitywniej od obrazania mnie i czeka az zareaguje
- pozostawmy go w tym stadium
Wyjdz. Chyba pisze sie przez CH.
swoja droga nie obrazam cie, wyrazam tylko swoj stosunek do ciebie.
jak juz mowilem - NIE UDZIELAJ SIE :)
Zwróciłeś uwagę na drobną pomyłkę przy pisaniu, a spoglądasz czasami na swoje pismo? Nie po to są polskie znaki, żeby ich nie używano, wręcz przeciwnie. Więc jeżeli wytykasz czyjeś błędy, spójrz najpierw na siebie. Dziękuję, pozdrawiam :)
dobra rozumiem. chodzi ci o ł,ę.
zwyczajnie nie chce mi sie ich uzywac. to nie tragedia, lepiej to niz - hyba pisac przez samo h :)
szczególnie ze c mi ciezko na klawiaturze wybija ale oczywiscie na to nie wpadles
bo z samymi debilami piszesz co są wstanie tak na serio napisac XDDDD
sylwuś przedstawiam ci mojego anty fana
patrz jaki desperat -lubi dziewczyny obrazac:)
Właśnie widzę jaki z niego fajter, nonono... Widocznie do mężczyzn boi się zaczynać, więc leci z językiem do płci przeciwnej ( z założenia słabszej), ale nie! My się nie damy, co nie? ;)
Ciekawe, a wiec uwazasz sie za slabsza umyslowo?
cos w tym jest, to pewne!
strzal w stope.
Nigdzie nie napisałam, że słabszej umysłowo?!
Z założenia kobiety są słabsze fizycznie i nie mówię tu o jakiś kulturystkach, tylko jakby przyrównać normalną, przeciętną kobietę do normalnego, przeciętnego faceta.
przecież teraz będzie przekręcał twoje słowa
pewnie koledzy się z niego dziś śmiali w męskiej szatni....trzeba zrozumieć człowieka:)
tak, to teraz pomysl jaki byl sens twojej wypowiedzi.
po co bylo przytaczaj ze kobiety sa slabsze fizycznie?
Bo zaczynasz obrażać kobiety, nie wiem, może myśląc, że pozwolą Ci na to, a Ty przez to poczujesz się lepiej. Wyraziłeś swoją opinię o filmie- spoko. Dla Ciebie może to być dno, kanał i Bóg wie co jeszcze, ale są osoby, które lubią go oglądać i niekoniecznie musisz za to je karać. A tekst do sosny " NIE UDZIELAJ SIĘ" ? Co to ma w ogóle być? To Ty tu jesteś gościem, nie ona. Ona przynależy do naszej małej społeczności i nie życzę sobie takich tekstów w stosunku do żadnej z dziewczyn. Bo jedyną osobą, która mogłaby się nie udzielać to jesteś Ty. Ale zrobisz jak zechcesz, ja Ci zabronić tego nie mogę. A szkoda.