No i kolejny wątek z tysiącem postów za nami. Tym razem pierwszą część tematu zakończyła DagnaMara ;)
Przypominam jaka jest idea tegoż tematu:P
"Masz jakieś pytanie dotyczące swojego ulubionego serialu?
Nie wiesz kiedy będzie emitowany nowy odcinek? A może chcesz go znaleźć w internecie? Szukasz napisów? Nie zrozumiałeś danej sceny lub uważasz, że w scenariuszu pojawił się błąd? W takim razie ten wątek jest dla ciebie idealny!
Zapraszam do dzielenia się wątpliwościami i spostrzeżeniami, uzyskasz tutaj pomoc w znalezieniu tego czego potrzebujesz i co najważniejsze, dla odmiany uzyskasz odpowiedź w miłej atmosferze ;]
Wszystkich proszę o pomoc w podbijaniu tematu do góry ażeby na naszym skromnym forum zapanował ład i porządek :P Dziękuję, pozdrawiam;)"
Prosić Was o powstrzymanie się od offtopu to bezsens :P Ale mam nadzieję, że powstrzymamy się na tyle żeby użytkownicy mogli bez problemu znaleźć odpowiedzi na nurtujące ich pytania.
BTW red_nails, dzięki za zdjęcie Danielka ;) Właśnie byłam w trakcie odpisywania, gdy okazało się, że wątek przekroczył 1000 postów ;) Miałam nadzieję, że spec od klat, Pan Greg, oceni wyposażenie Danielka ;) :P
Widzisz, podnosisz i podnosisz a tu nikt pytań nie ma;)
Dlaczego w ogóle przesunęli premierę odcinka nowego sezonu, hę? ;(
Za to jak spadnie choć trochę na dół to nagle ludzie zakładają bezsensowne wątki. Tak to już zawsze jest ;p
Nie odpisuję bo czasem trzeba odchodzić od komputera :P
Nie jestem zła, tylko próbuję nauczyć ludzi samodzielnego myślenia. To wszystko;)
Może ludzie go widzą tylko myślą, że to widmo czy co? Bo ja naprawdę nie ogarniam...
Zakładam, że patrzą na te pięć tematów, które wyświetla się na głównej stronie serialu i mają gdzieś, że jest jeszcze ponad 1800 innych :/
Pewnie tak:/ A wystarczy przejrzeć pierwszą stronę żeby znaleźć temat z pytaniami, soundtrackiem czy trzecim sezonem.
Dobra mam pytanie :D Pewnie już było, ale dlaczego robią z Klausa takiego zupełnie nieśmiertelnego? Skoro powiedziane było, że WAMPIR nie może zabić wampira sztyletem bo zginie od niego to dlaczego on mógł zrobić to Elijahowi ? Bo jest też wilkołakiem? no sorry, ale mi się to nie spodobało ;)
Bo jest Pierwotnym, w dodatku hybrydą, on może wszystko :P
A Elijah wróci przecież:D
No wlasnie. Ja ma nadzieje, ze wroci i skopie seksowny tylek niegrzecznego braciszka.