PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122100
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Ichabod musi w końcu zrozumieć, że Katrina nie żyje, a ona powinna mu to ułatwić, a nie co chwilę się pojawiać:/

alien_2

Może on ma nadzieję, że uda im się ja przywrócić do świata żywych... Oby się tak nie stało.

Co by komu szkodziło gdyby chociaż się cmoknęli? Widzę taką scenę, że jakieś wielkie zagrożenie, myślą że umrą oboje albo jedno z nich i takie malutkie buzi na pożegnanie, jak Elena i umierający Damon. Nic nachalnego ale jednak wszystkie byśmy latały przez miesiąc ze szczęścia:D

alien_2

O tak :D Najlepiej w 10 odcinku, żeby przetrwać miesięczną przerwę :P

użytkownik usunięty
Kate123

http://25.media.tumblr.com/tumblr_md8z3dVN711rp7i8go1_500.jpg :DDD

Awww :DDDD

ocenił(a) serial na 6

Blushek, wiem, ze to nie dzien na przezywanie tego shippu, ale pozniej zapomne wkleic: http://www.youtube.com/watch?v=o-4wltXPPwE

użytkownik usunięty
byledopiatku

Piękny Basia:D <3 Ale muszę Cię ostrzec, że ja jestem jednak rozdarta xD
http://www.youtube.com/watch?v=kyl9rDAGiUg
http://www.youtube.com/watch?v=07j0GPm_up4
Nie bij, ale oni mi dostarczają o wiele większe emocje niż Klayley...

asdfsghdfhfgdsfg drugi filmik <333333333

użytkownik usunięty
Kate123

Wiem, że się powtarzam, ale oni mi tak strasznie przypominają "starą" Delenę.. i tak sobie robię nadzieję, że jak zechcą ich sparować, to poprowadzą do końca ich wątek jak należy. Bo chociaż Delena była cudowna przez 2,5 sezonu, to potem niesamowicie ich spieprzyli.. tyle niekonsekwencji, hipokryzji,głupoty, ślepoty.. że aż szkoda gadać:/ A widać że do TO się porządnie przykładają i wierzę w nich;)

Też wierzę, że tego nie zepsują, bo jak na razie ich relacje są naprawdę pięknie budowane :) O Delenie to mi się nawet nie chce gadać, bo do tej pory nie mogę przeboleć, że tak to zepsuli...
A więc może shippujesz chociaż troszkę Elayley? :D

użytkownik usunięty
Kate123

Nie, wybacz:P Jeszcze nie.

:*
Ale i tak mam nadzieję, że się do nich przekonasz :)

ocenił(a) serial na 6

Ja sie tam nie focham za shippy :D Jeszcze :D:D:D
Luzik, filmiki piekne no trzeba przyznac, ze daja im mocne sceny i sie nie dziwie,ze wiecej osob im shippuje, wyraznie zarysowali kto ma sie ku komu, ale ja wciaz wierze,poki co nie maja szans na ladne sceny pelne emocji... Ale moze kiedys, zalezy od scenarzystow :)

użytkownik usunięty
byledopiatku

Niestety na razie rzeczywiście zapowiada się na Hayley i Elajżę.. w dodatku chemia jest między nimi mocna. Dla mnie to nadal creepy, ale może się przekonam xD

ocenił(a) serial na 6

Jak sie moj shipp kompletnie zniszczy to bede tylko ogladac i patrzec co bedzie, Elajza i Hayley maja chemie, ale ja poki co nie widze tego zwiazku :D
Will see.. Co do Cami to sie zobaczy, odmowic im ladnych scen nie moge, ale ona poki co jako "sama"postac jest mi obojetna...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Poczekajmy jak się dziecko urodzi i trochę podrośnie. "Tatooo, eee, znaczy się wujku..." xD

ocenił(a) serial na 6

Hahah :D no dobre by to bylo, moze do wszystkich niech mowi per Ty, ale jesli sie urodzi drugi Damien z Omena to nie ma sie czym martwic i tak wszystkich zabije :D:D:D jeszcze jakby Klaus umarl to co innego.. Troche bedzie mi zal tego potencjalu, ale jeszcze wszystko sie moze zdarzyc.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Obejrzalam SH hahaha, w ogole nie lubie tego serialu, kompletnie nie lubie, jest w ogole bez sensu. Wole TVD.......LOL
http://www.youtube.com/watch?v=NZYmCH6J-Is

byledopiatku

Basia! :D Oczywiście też wolę TVD xD
Piękny filmik <333333
Widziałaś OUAT??
Obejrzałam dzisiaj 1x07 - ta zaraza była okropna... Coraz bardziej uwielbiam Henryczka i Annę :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

No jasne :D W ogole jak mozna lubic SH, trzeba upasc na glowe, caly czas cos sie dzieje, fajni bohaterowie, cudowny Ichabod toz to wstyd!
OUAT jeszcze nie widzialam, jutro obejrze to dam znac :D dobry odcinek?
A nie mowilam, oni maja niesamowita chemie, odcinek z zaraza okropny, ale ostatnia scena H na koniu i A czekajaca, jedna z moich ulubionych :D

byledopiatku

Hahahaha, dokładnie :D I brak miliona sobowtórów :D
Jak dla mnie odcinek świetny i pewna przemowa Cię zabije :D
O tak, piękna była ta scena <3 Jeszcze może teraz uda mi się obejrzeć 1x08 :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Nawet podejrzewam czyja, moje serce juz jest dosc mocno ukierunkowane... :D
Ciesz sie 1 sezonem i relacja z Anna, bo pozniej przyjdzie czas na lzy... Ale Ci zazdroszcze....

byledopiatku

Moje już się ukierunkowało i nic nie byłam w stanie z tym zrobić :D
Ja chyba sobie nie zazdroszczę kolejnego rozwalonego shipu :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Mam to samo,rozum mowi inaczej, ale serce moje biedne serce...
Wiesz,ten shipp zostanie lekko mowiac zdekapitowany... :D Tyle jeszcze emocji przed Toba,ciekawa jestem Twojej opinii na to co nastapi. A co myslisz o Katarzynie?

byledopiatku

Zobaczysz, 3x07 jeszcze bardziej utwierdzi Cię w tym przekonaniu :D
Wiem jak ta historia się skończy, dlatego jakoś się nie rwałam do oglądania, bo ostatnio już się nacierpiałam przez pewien ship, który skończył baaardzo źle. Będę na bieżąco zdawać relacje. A Katarzyna mnie niemiłosiernie denerwuje.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

O nie... To jutro koniecznie obejrze...

Tak to juz mamy z shippami... Ale to jest shipp,ktory ma TAKA chemie i najgorszy mozliwy koniec, ale przynajmniej czlek przygotowany :D O boze jak dobrze, wiele osob strasznie jej zalowalo, ja moze tez we dwoch scenach, ale ogolnie to tak mialam ja gdzies i juz myslalam,ze jestem bez duszy :D

byledopiatku

Będę czekać na relacje :)

Oj tak, chemia między nimi jest wielka :D Żałować? Ok, dobra, ja to wszystko rozumiem, w końcu jest jego żoną, ale skoro Henryk tak zdecydował, to niech się przestanie rzucać i intrygi knuć. Obie jesteśmy bezlitosne :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Mialam dokladnie tak samo :D Chociaz juz decyzje w sprawie Anny nie byly dla mnie takie latwe do przelkniecia.. Ogladaj dalej, drugi sezon jest chyba najlepszym ze wszystkich :)

byledopiatku

Zaczynam 1x08, bo wczoraj już nie dałam rady :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ale Ci dobrze :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

http://www.youtube.com/watch?v=Yh5CXKP22Ew Prosze :D

byledopiatku

Nie wiem, czy Ci za to podziękuję :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Oj tam,oj tam :D Oni serio maja chemie...

byledopiatku

Jak tylko Hook się pojawił to chciałam, żeby coś zaszło między nim a Emmą. Później sprawy się skomplikowały pojawieniem się Neal'a, bo jego relacje z Emmą też lubię. No ale po ostatnich odcinkach po prostu nie mogę inaczej :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Dokladnie, ale teraz jestem za Hookiem, Neal moze jest jej one true love, ale juz swoja szanse mial :D Chociaz wizja trojkata to nie jest to o czym marze, to teraz chyba zaden serial bez tego nie przetrwa.

byledopiatku

Właśnie :D Też jestem za Hookiem. Teraz jak już lepiej znamy jego historię, to wcale się nie dziwię, że stał się taki, a teraz się zmienia :) Już o tym pisałam dzisiaj - że serial bez trójkąta jest stracony :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Haha no racja, mam tylko nadzieje, ze to ne "wykastruje" naszych chlopakow :) Dzis wieczorem obejrze odcinek to sie wypowiem :D

byledopiatku

To będę czekać na Twoje wrażenia :) Jeszcze dzisiaj TO i w piątek Reign i czuję, że to będą dobre odcinki :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Całkowicie popieram, SH to jakaś porażka. Gdzie mu tam do TVD.

TVD ma tyle epickich wątków <3 Nawet nie ma się tu co zastanawiać.

ocenił(a) serial na 6

Porazka i dno, to trzeba przyznac. Nie to co TVD akcja, cudowni bohaterowie, niezniszczone postacie, genialne shippy :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

I przede wszystkim genialne aktorstwo. W tym sezonie tak łatwo dostrzegam różnice między Eleną a Katherine i Silasem a Stefanemdupkiem. Zupełnie jakby grały je dwie różne osoby!

ocenił(a) serial na 6

Tak, po prostu mistrzostwo,juz sie nie moge doczekac Amary, to bedzie cos YAY
Dobra,nie zabijajcie nadrobilam tez TVD i stwierdzilam,ze Silas mnie rozsmieszyl ze dwa razy... Zaczynam TVD traktowac jak komedie to o wiele zdrowsze :D

byledopiatku

Ja się śmiałam prawie cały odcinek, serio :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja tak z 70% i to glownie przez Silasa, bo ten tekst: puk, puk kto tam? Burmistrz? nie.. Zabilem go... No wiem, ze to zalosne, ale sie smialam :D

byledopiatku

Też się śmiałam :D Widzę, że na serio idą w stronę kretyńskiej komedii :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

W sumie to jedyne co uratowalo ten odcinek,bo fabula jest tak metna jak siki po browarze...:D
Nie sadzilam,ze do tego dojdzie, ze Stefanopodobny ratuje ZARTEM odcinek.Nie zly sitcom nam zapodali :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

To było dobre, przyznaję:D Rozśmieszyło mnie w pozytywny sposób xD Damon niestety już nie ma dobrych ripost, te jego niby żarty są żałosne, to już nie to co kiedyś.

ocenił(a) serial na 6

Serio do czego to doszlo,czekam na zarty Stefanopodobnego wroza :D
Damon to juz cien siebie, powinien sie ostro wkurzyc na Elke za te jej lataniny i to jeszcze jakos bym zrozumiala,ze tam jej zalezy w jakis sposob na Stefanie, w koncu kiedys byli razem, ale jakis patalachow z koledzu to ja nie przetrwam,stary Damon wyrwalby im serca lub cos :D