jakby to było w 2 odcinkach, to chyba wyszłoby lepiej, plus jeszcze emocje na koniec odcinka, jak zawsze, gdy jest "ciąg dalszy nastąpi"... zabrakło kropki nad i, no i było widać pośpiech - np. z tym szyfrem, którego przez tyle lat nikt nie umiał złamać, a Castle w 5 sekund odczytał ostatni wpis. Retro z rozmowy z Montgomerym też tak się pojawiło na szybko. A na 100% będzie następny sezon? Fakt, wezmą ślub, znaleźli i aresztowali zabójcę... zostało to 3xK, pamiętam, że to był fajny wątek, ale z niego to już zupełnie nic nie pamiętam, poza tym, że Castle z jakimś facetem był w motelu :P Tak, Esplanie <3 <3
3XK to moj ulubiony wątek :D facet totalnie nie ma żadnych skrupułów. A jak Ricka do więzienia wpakowal pamiętasz? :D to dopiero były emocje :D ok, brzmie jak psychopata :P
Też czekam na Esplanie, w ogóle to chciałabym w kolejnym sezonie trochę więcej pozostałych, właśnie Esplanie w szczególności :P przynajmniej jakąś ich randkę zobaczyć czy coś :P
Nie ma jeszcze potwierdzenia 7go sezonu... no ale chyba nam takiej niespodzianki nie zafundują. Wystarczy mi obecnie żałoba po SC :D
A i HoD dostało kolejny sezon, nie wiem czy czytałas.
A napisz mi wszystko, co pamiętasz o tym 3XK, to może jakoś połączę kropki, bo pamiętam teraz tylko strzępki. Fakt, mogłoby być więcej o innych bohaterach, pamiętasz jak znajdowali martwe sobowtóry, albo Rayan i Espo byli uwięzieni w płonącym budynku? Mogliby dać im więcej takich odcinków. Byle nie było za dużo Alexis, bo nie przepadam za nią. A z następnego sezonu HoD nie wiem, czy się cieszę.
To może tak http://www.youtube.com/watch?v=8XAgo45XCKA Ostatni to byl właśnie z ta muzyczka na końcu "we'll meet again, don't know where, don't know when" :DOn się z nimi bawi cały czas. A zaczęło się od odcinka bodajże w 3cim sezonie "3XK" kiedy zabijal blondynki, że względu na to, że jego matka była blondynką i go odrzuciła, coś w tym stylu.
A to się zgadzam, co za dużo Alexis to niezdrowo :P
Ja się na razie cieszę z HoD, bo nie ma szans, żeby w tym sezonie pozamykali wątki, tylko wolałbym, żeby dostali pol sezonu, bo jak mają za dużo to glupieja :D
Jasne, parę odcinków dodatkowych HoD by się przydało, ale cały sezon to przesada, znowu wrócą flaki z olejem, tak myślę. Zaraz zobaczę ten filmik. Coś tam przez mgłę pamiętam, pamiętam, że były duże emocje, mam nadzieję, że sobie to poukladam.
Suuuuuper! Skąd wiesz? Jest oficjalna informacja? Oglądałaś s01e08 Resurection? Ja jeszcze nie, czekam na napisy. W ogóle wczoraj wszystko nadrobiłam, muszę coś poszukać na dziś.
Ja zawsze kiedy się w Castle pojawia znowu 3xk albo pojawiała się sprawa mamy Kate to sobie mówiłam, ze najpierw obejrze poprzednie odcinki w tym temacie i nigdy tego nie robię :p ale 3xk naprawdę bym sobie chciala odświeżyć, tylko brakuje mi czasu. Ja tone w odcinkach, już nie wiem co widzialam, a w czym mam zaległości, masakra, dobrze, że za tydzień wszystkie się kończą :D
Tak, oficjalnie, wczoraj wieczorem podali ! tv line.com/2014/05/08/abc-renewals-2014-once-upon-a-time-resur rection/
http://static.tumblr.com/27f09505d5f606adc2b2e71a725425c6/qoaclc5/eL1n4ednw/tumb lr_static_8wo8w4j76og88gogk088os84.gif
Jakże bym mogła:D Podczytywałam was, ale jakoś nie mogłam się wkręcić w rozmowę :P Nadrobiłam TVD*:D I chyba mam coś z głową, bo zaczynam lubić Caroline (to zasługa odwyku czy naprawdę naprawili jej postać?), shippuję jej z Enzo (którego kocham <3 :D), Stefan jest fajny, Delenowe feelsy wróciły mi w końcówce 5x20. I te fajne momenty z Daroline, szok:D Ale to nadal debilny serial:D
* tak, wiem co pisałam, ale nadrobiłam wszystko to i stwierdziłam, że TVD też dam drugą szansę ;P
Whaaaat??? :DDD Obejrzałaś? Normalnie nie wierzę :D Ja mam zaległe 3 odcinki, ale z tych co widziałam, to faktycznie, Enzo jest super, Caro i Stefek się ogarnęli na lepsze, ale Delenowe feelsy mi nie wróciły :P
Co tam u Ciebie? :) Ja ogólnie mam masę zaległości xD
Wiem, szok:P Zaraz mnie ktoś zacytuje z poprzednich miesięcy:D Delena mi się nie podobała, w ogóle to co wyprawiał Damon przyprawiało mnie o ból głowy i te ciągłe nawiązywanie do seksu, jakby nam chcieli rzeczywiście pokazać, że Delena to tylko seks, a Stelena to epic romance :P Ale ostatnia scena była magiczna, tak jak z ostatnich sezonów i poczułam to, Delenowe feelsy:D Ahhh :D
Ja tonę w zaległościach z tego tygodnia, ale te które rzuciłam w połowie powoli sobie nadrobiłam. I jak na złość każdy z nich okazał się dobry, zabawny, wciągający czy ciekawy :P
I to jaki :D Jak już wyjdą wszystkie odcinki TVD, to wtedy sobie nadrobię. Delena mi się w ogóle w tym sezonie nie podobała. Zepsuli ich strasznie. Ale cóż poradzić :P
Ja najpierw muszę nadrobić te, których nie rzuciłam :D Na bieżąco jestem tylko z OUAT, GoT i Arrow :D
OUAT - Regina i Robin <3333 Napisałabym coś jeszcze, ale już naprawdę byś pomyślała, że mnie podmienili:P
Ja też <3 I te sceny Reginy i Henrego <3
Od momentu jak Zelena rzuciła czar na usta Hooka to czekam na jakąś ładną scenę CS:D Ale oczywiście jak na złość jej nie ma, co więcej, Emma robi fochy:P
Uwielbiam Reginę w tym sezonie <3
Kim jesteś i co zrobiłaś z Blush :D Też mi się to nie podoba. Już było tak dobrze, a teraz Emma znowu zaczyna mieć wątpliwości. Muszą to jak najszybciej naprawić, bo się na serio zdenerwuję, jak nic znaczącego się między nimi nie wydarzy w końcówce sezonu :P
http://37.media.tumblr.com/0093cc7ec13d902edf1dbab594c3328b/tumblr_mypj78HteN1rz ik3go1_250.gif
Głupie to było, jedno nieporozumienie i już go skreśla i traci zaufanie. Tak jakby w ogóle sobie nie zasłużył na nie w tym sezonie.
Dokładnie. Robił wszystko, by pomóc, a teraz tak mu się za to odpłacają... Mam nadzieję, że Emma i pozostali szybko zrozumieją swój błąd. Hook się naprawdę zmienił.
Fajne mieli sceny, nie mówię żeby od razu wdali się w romans albo wyznawali wieczną miłość, ale lubię ich razem i chciałabym żeby bardziej budowali ich relację. Ale teraz to i tak po ptokach, bo nie dość że Plackowa uśmierciła Enzo, to jeszcze blondi przyzna się że jest zakochana w Stefku (czytałam spoilery, przemilczę to:D).
Upadłaś wieszając firany? Nie wierzę w to co widzę, szok! Nie dość, że cichaczem oglądasz VD to jeszcze czytasz spoilery:D
A teraz do rzeczy- serio powie Stefciowi, że go kocha? Kur*aaaa. Masakra. Nie chcę żeby ją łączyli z Enzo, bo to by oznaczało, że prędzej czy później ona zakocha się w nim albo on w niej, a to byłoby słabe. Enzo był w tym sezonie najlepszą postacią, ale bardzo źle poprowadzili jego wątek, źle zrobili z Maggie. Miałam dużo lepszy pomysł niż Julka, ale to akurat nie jest trudne.
Dostałam udaru mózgu ;P A skoro nadrobiłam, to weszłam na zakazaną żeby sobie poczytać co szykują na finał;P Nie martw się, nadal uważam że serial jest debilny, ten wątek z podróżnikami jest debilny, nie ogarniam go zupełnie.
Nie no, dosłownie tak nie napisali, ale Caroline przyzna się, że coś do kogoś czuje, a w ostatnim odcinku była zazdrosna o Stefa, no to raczej o niego chodzi, bo o kogo innego :P Swoją drogą strasznie jest niestała w uczuciach, tego kocha, z tym romansuje,z tamtym baraszkuje pod drzewem i nagle jest zakochana w innym. I to niby Elena jest zdzirowata :P
Wątek z Maggie był fajny dopóki się nie okazało, że została zabita i w dodatku przez Damona. Gdyby Salvatorovie jej nie znali, to byłby plot twist.
Maggie powinna być staruszką w domu starców. Tak naprawdę w tym serialu nie było nigdy nikogo starego, kto kiedyś znałby któregoś z wampirów. Mieli szansę pokazać, że wampiry są zawsze piękne i młode, a ludzie dookoła starzeją się, mają dzieci i umierają ze starości. Marzyła mi się scena jak w filmie Nieśmiertelny:( No ale niestety, w tym filmie nie może być starych ludzi i małych dzieci, bo to tak nie pasuje do młodzieżowego serialu.
Też miałam nadzieję na to, że spotka staruszkę i nakręcą jakąś wzruszającą rozmowę, ale chyba przez moment zapomniałam że to The Vampire Diaries i takie zakończenie historii nie jest możliwe.
Przecież nie pokażą, że starzy ludzie też istnieją, no przestań. Niech przywrócą kilka osób i wybaczę im te głupoty z ostatniego sezonu.
Tak jest ! Zgadzam się ze wszystkim ;) Ja jeszcze planuje zostać fanką Steroline :D W sumie nawet się cieszę,że nie rzuciłam tego serialu na dobre,chociaż niestety lepszy na pewno nie będzie...
Cóż to za śliczny avek?! Jakiś nowy ship?:))
Steroline jako przyjaciele tak, jako para nope... Może gdybym miała jeszcze pewność, że to jakoś normalnie poprowadzą..
Aaaach :D Octavia i Lincoln z The 100 <3333
Obejrzałam już pierwszy odcinek i oglądam dalej :) Coś czuje że The100 to jest to :D
Ale super:D The 100 to takie LOST w wersji teen. Uzależniłam się, a przez Linctavię umieram z feelsów. Podziel się potem wrażeniami ;)
Caroline i Stefan?! Tylko nie to. Ogólnie jestem strasznie zła za zabicie Enzo, którego polubiłam i nawet mi jakoś zaświtało Carenzo. No ale to już zapewne niemożliwe.
W TVD wszystko jest możliwe :-p również polubiłam Enzo, w ogóle podobała mi się ta jego przyjaźń z Damonem, chociaż Riczka nikt nigdy nie zastąpi ;(
Car i Stefana już w II sezonie widziałam jako dobrych przyjaciół a teraz gdyby coś więcej to dlaczego nie...chociaż musiałabym to najpierw zobaczyć :D
No nie wiem, z tą całą rozpadającą się stroną może go przywrócą. Ponoć ktoś tam ma powrócić. Na ten moment to najlepsza postać w serialu:/
Hmm, ja byłabym szczęśliwa mając spowrotem Enzo, Alarica, Katherine no i może Kola. <3
Znasz ogólną fabułę? ;) Bo mi się nie chce opisywać:P
Po wylądowaniu okazuje się, że setka nie jest sama na ziemi, ktoś ocalał katastrofę i teraz próbuje ich zabić (zostali nazwani "Grounderami"). Ale jeden z nich, Lincoln, zdaje się odstawać od swojej grupy, ochrania Octavię, ratuje ją podczas jednego z ataków. Ostatecznie w wyniku bójki godzi nożem jednego z bohaterów, zostaje obezwładniony i zabrany do obozu. Następne wydarzenia prowadzą do tego, że jest torturowany... Stąd właśnie av, to z najbliższego odcinka:D Za dużo do pisania,byłoby chaotycznie. Trzeba to zobaczyć:D
Cześć Bluszek, wieki Cię nie było :))
Muszę chyba wrócić do tego serialu, bo pierwszy odcinek mi się w ogóle nie podobał i go odstawiłam, a może trzeba było dać mu szansę :)
Hej Lola :) Nie sądziłam, że ktoś w ogóle zauważył :P
Pierwszy rzeczywiście dupy nie urywa, ale potem się rozkręca. Jest mrocznie, wzruszająco, no i momentami mi Lostów przypomina, zwłaszcza że Desmond jest:D I widziałam też wywiad z twórcą, to zupełne przeciwieństwo Plackowej, facet jest naprawdę w porządku. Chociaż nie powinnam się Placka czepiać, bo w drugiej połowie TTP zrobiła niezłą robotę. Aż szkoda, że serial pójdzie do wylotu:/ 2 sezon The 100 raczej będzie, więc się nie boję:D
Widzę, że też SC oglądasz;)
Jasne, że zauważyłam, już się martwiłam, ze do nas nie wrócisz.
Pierwszy odcinek był trochę nudny, chociaż zainteresowało mnie zakończenie i pojawienie się tubylców, byłam ciekawa skąd się tam wzięli i jakim cudem przeżyli. Ale żadna z postaci nie zwróciła mojej uwagi stąd też jakoś nie chciało mi się odpalać drugiego odcinka. Ale chyba dam mu szanse.
TTP sobie jednak podaruje, może nadrobię jak go anulują :D Ja z kolei nadrobiłam HoD i muszę przyznać, że starają się poprawić, ostatni odcinek mocno przypominał te z pierwszego sezonu. Mogliby już podać, które seriale zostają, a które anulują, lubię wiedzieć na czym stoję :))
Na filmjebka wchodziłam, trzeba było mnie zawołać, a nie :P
Wyrazistych postaci jest dużo, wiadomo jak to jest z pilotami;)
Trochę za późno na poprawę, jak dobrze pójdzie to może dostaną 13 odcinków. Widziałaś wyniki oglądalności z tego piątku, tragedia. Tak fatalnie to chyba jeszcze nie było. Ale rzeczywiście, odkąd pozbyli się Joela to jest znacznie lepiej.
Maj jest, wiec dowiemy się na dniach;)
A bo ja miałam wiedzieć czy w ogóle zajrzysz na serialowe ;)
No i nie tylko Joela, nie wiem czy jesteś na bieżąco, wiec nie chcę spoilerować za bardzo. W każdym razie, masz rację, za późno się wzięli za odratowanie serialu. Sama końcówka nie przyciągnie już tych widzów, których stracili z początkiem sezonu 3. Pewnie sprawa się rozegra między HoD a BatB, bo oglądalność mają podobną, pewnie któryś z nich poleci. Chyba, że obydwa wywalą, jak mają jakieś nowe, ciekawe propozycje. Jaka była oglądalność w piątek?
A z Glee jesteś na bieżąco? Nie podoba mi się co robią z Klaine, raz jednemu coś nie pasuje, raz drugiemu, strasznie ich szarpią. Ostatni odcinek w ogóle był kiepski. Nie wiem co się dzieję z tym serialem,początki w NY były super, ale teraz znowu coś mi nie gra ;) Rachel jest niesamowicie męcząca.
Nie widziałam tylko najnowszego odcinka.
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/05/03/tv-ratings-friday-hannibal-grimm-unf orgettable-blue-bloods-up-shark-tank-hits-high-hart-of-dixie-down/259949/ najniżej to było chyba 0.3, a teraz już do 0.2 spadło No i w milionach słabo, jak Joel wyjechał to było ponad mln a teraz niecałe 70 tys..
Tak, jestem na bieżąco. Nie wiem, mi tam się podobał, ale bez szału;) Jeszcze tylko dwa odcinki i będzie spokój :P
faktycznie, strasznie słabo, chyba już nie ma ratunku dla tego serialu. A no to jak jesteś na bieżąco to wiesz, że Viv też już nie ma, ucieszyłam się z jej wyjazdu, bo ona zamulała bardziej niż Joel, przynajmniej w moim odczuciu.
Czytałam coś, że ostatni sezon Glee już nie będzie kręcił się wyłącznie wokół NY, tylko będziemy odwiedzać poszczególnych bohaterów i sprawdzać co u nich :) może wyjść z tego coś ciekawego. Generalnie to podoba mi się to, że od razu podali kiedy serial się zakończy i mają pomysł na jego zakończenie. Przynajmniej wiemy, że serial się nagle nie urwie.
A pytałaś o SC, przed chwilą to zauważyłam ;) bardzo się wkręciłam w ten serial i strasznie go przeżywam, więc mam nadzieję, że dostaną drugi sezon, chociaż też cienko przędą.
Najbardziej zamulał jej synek, ciągle o nim gadali i wokół niego skakali, przypominał mi trochę Antosię z Na Wspólnej:D Harley to, Harley tamto, Harley złamał paluszka, zwołajcie całe Bluebell. Jak dobrze, że się ich pozbyli chociaż na tę parę ostatnich odcinków. Ale tak naprawdę to nie wiem po jakiego grzyba ich wprowadzali w pierwszej kolejności, zamiast naprawiać relacje Zade'a. No chyba że sami chcieli załatwić serial tracąc fanów, wtedy zrozumiem:P
Nie widziałam nowego odcinka, fajny? Mi tam jakoś na drugim sezonie nie zależy, jak nie będzie to przeżyję, ale jak będzie to fajnie;) Najbardziej mi zależy na The 100, TTP i TCD. A z Reign to się trochę wypuścili, bo oglądalność też im strasznie spadła i teraz jest mniej więcej na takim samym poziomie co TTP. Dziwi mnie takie branie serialu za pewnika w połowie sezonu, ale ja tam się nie znam na tych sprawach;P
Hahaha, pamiętam Antosię, straszne dziecko :D
Ja tez nie rozumiem czemu aż tak zniszczyli dobry serial. Przecież nie da się ukryć, że seriale, szczególnie takich stacji na CW, przyciągają fanów, między innymi, shipami, szczególnie młodych odbiorców. A olbrzymią reklamę robią im później jakieś konkursy najlepszych par itd. A oni rozwalili najpopularniejszą parę w serialu i wprowadzili nagle dwie kompletnie nieznane postaci. Przepis na to jak zepsuć serial :D
Mnie się bardzo podobał odcinek, ale ja strasznie lubię ten serial, więc czekam na decyzję co do kontynuacji. Nic z tego co wymieniłaś nie oglądam :D Mnie tam popularność Reign dziwila od początku, może teraz się poprawiło coś, ale jak dla mnie to trójkąt zniszczył cały serial już na wstępie.