Założyłam ten temat, by wszyscy, którzy znają szczegóły z tego, co będzie w następnych
odcinkach mogli się w jednym miejscu tym podzielić. Także po to by ci, którzy nie lubią
wiedzieć 'co będzie' przez przypadek nie przeczytali i się nie dowiedzieli. Proszę o
dzielenie się swoimi informacjami o VD.
Blush, zazwyczaj liczę, że Twoje przeczucia się sprawdzą, bo zwykle pokrywają się z moimi oczekiwaniami i pragnieniami ;D Ale tym razem mam nadzieję, że będzie inaczej. A jeszcze jak uśmiercą taką fajną babkę zamiast Szmatta, to się zdenerwuję.
No się narażę, bo mi akurat Andie kompletnie nie przypasiła..taki total bezbarw;)
Jako przyszła dziennikarka też darzę tę postać sympatią :D
Tak jak mówicie, normalna, fajna kobieta, bardzo naturalna i sympatyczna. Nie jest może najciekawszą postacią w tym serialu, ale wprowadza jakiś taki powiew świeżości i normalności :)
Hje, hje - jak tylko nadeszła 23 sekunda to miałam taki zaciesz na pół pyskaXDXDXD
Ahahah, PUDŁO!
No teraz to mi chodziło o Klausa akuratxD
Ogólnie jestem w Team Originals i się nawet tego nie wypieram, takam perfidna...sese
Ja wiem, że chodziło o Klausa:) Ale później był Elijah <3 :D
Też mi się podobają oryginalni:) Mam nadzieję, że będzie z nimi dużo wątków;] Fajnie by było gdyby chociaż jeden Pierwotny był za paczką Eleny;] Czaisz o co biega, prawda?;>
No to wszystko jest już jasneXDXD
Boże, gdzie się nie obrócisz tam same interesujące wampirze choleryXD
Ta Katherine to za dobrze psiajucha miała..
Już się ślinię jak dzidziuś na te retrospekcje;)
Mam nadzieję że wyszły im koncertowo bo zagryzę
Jacy młodzi?
Tzn, nie aż takXD
Morgan/Klaus jest podobno z 1980 r!
Szok;)
Wygląda szczeniakowato.
Zara mi się Masters przypomina i ta jego długo-mlodo gębka pięknaXD
A wiecie, jak ja sobie wyobrażałam Klausa czytając "Pamiętniki wampirów"?
Kwa, teraz to parskam śmiechem na samo wspomnienie, takie ciacho wybrali...
Uwaga - wypisz wymaluj RUTGER HAUERxdxd
Jakby kto nie kojarzył, to ten jegomość:
http://1.fwcdn.pl/p/03/21/321/142714.1.jpg
Tylko może bardziej blondi...
Ihihihixd
Tak, platynko, TVD zawsze w piątek można obczaić.
Oglądaj, bo szykują się niezłe jaja.
Też myślałam, że Klaus będzie starszy, bardziej majestatyczny a nie taki szczylek. Mam nadzieję, że nie okaże się jeszcze że ma głos jak Elmo z ulicy sezamkowej.
Oceń sama głos Mr Morgana.
W tym fragmencie jest od 7:28: http://www.youtube.com/watch?v=3iHNM-5TWWg
Akcent mógł mieć taki do roli Williama, więc chyba możemy liczyć na to, że będzie mówił trochę inaczej jako Klausik :)
Wiecie co, on mi teraz przypomina Ryana Phillipaxd
Czyli na jeszcze większy plus.
albo: http://www.youtube.com/watch?v=7151hBzqD8Y&feature=related
właśnie się zastanawiałam w jakim ja go serialu już widziałam w hex :):
http://www.youtube.com/watch?v=sVu5jQIR7Z4
Boże ludzie, ale mi was żal.
Piszą po angielsku wielkie figo fago!
Po polsku nie można??
Przecież każdy wie co się wydarzy i jakie będą odcinki
Nie rozumiem. Gdzie piszemy po angielsku? Chodzi o spoilery? Zakładam, że większość chyba zna angielski, więc po co je tłumaczyć?
Carina MacKenzie napisała do jakiejś dziewczyny na twitterze, że taniec Deleny jest bardzo krótki, właściwie taki jak w zwiastunie. Nie chciałam być zbytnio podekscytowana, bo twórcy nie raz już mnie zawiedli, ale po tych spoilerach po prostu nie potrafiłam kontrolować swoich emocji. A teraz to! Coś jest ze mną nie tak, bo po przeczytaniu tego tweeta od razu zepsuł mi się humor. Moje biedne Delenowe serce nie wytrzyma już tego dłużej. Jeśli taniec Bamona (którego nienawidzę bardziej, niż jakiejkolwiek innej pary) będzie dłuższy i seksowniejszy, to roztrzaskam mój komputer na kawałeczki, a potem dostanę zawału. Wszystko zniosę, nawet ciumkanie Steleny, ta para właściwie jest mi obojętna, ale nie Bamona! Znienawidzę Damona, jeśli zacznie czuć coś do Bonnie.
ja nie wierze w bamona (balona). ani troche do siebie nie pasuja. bonnie wyglada jak 13latka a damon coz jak damon ;) no nie da sie tego nawet wyobrazic wiec jesli tworcy ida w ta strone to "gratuluje" pomyslowosci.
tak sobie mysle, ze moze damon bedzie tanczyl z bonnie, by z nia porozmawiac nie rzucajac sie w oczy (alarickowi/klausowi)?
czyli bonnie, caroline, jeremy przezyja przynajmniej do finalowego odcinka.
qrde a gdzie damon? ani razu sie nie pojawil na tych zdjeciach :/
ok. juz doczytalam, ze pojawil sie pozniej na planie :D
yhym...
tam w komentarzach pisze że pojawił się po kilku godzinach od wizyty tej dziewczyny na planie (przynajmiej ja tak to zrozumiałam :D ;) )
ja tam nie widze tych calych niby zareczyn. na tamtej stronie ostro komentuja, ze stefek daje elenie pierscionek no ale moje oczeta tego nie dostrzegaja.
Nie chcę nawet patrzeć. Pewnie mizianko Steleny. TVD ma taki potencjał, a jednak twórcy zawsze wszystko rujnują! Jeszcze jeden sezon wielkiej miłość Stefana i Eleny i daję sobie spokój. A jeśli zdecydują się w iść w kierunku Bamona (Babona-Balona), odejdą wszyscy fani Deleny i całe show się skończy. Czy Bonnie po prostu nie może umrzeć? Nie mam nic do niej jako do osoby, ale jeśli ma mnie to uchronić przed B/D, będę piszczeć z radości. Zaczynam uważać, że te wszystkie spoilery i tańce są tylko po to, żeby przyciągnąć więcej widzów przed telewizory, jako że oglądalność cały czas spada. Twórcy są doskonale poinformowani o naszych preferencjach dotyczących par, jednak to zawsze fani Deleny zostają zrobieni w balona (Bamona). Guhhh! Ze mną naprawdę jest coś nie tak, bo jeśli nie dostanę mojej pięknej Deleny, będę załamana. Heartbroken all the way.
maureen witaj w klubie. tez sie ostro zdenerwuje jak nie bedzie deleny. a jak jeszcze dojdzie do bamona (balona) to chyba padne trupem przed kompem.
Elena ma 17 lat, czy to nie dziwne, że Stefek chce się zaręczać? Choć z rugiej strony... Oni już zachowują się jak małżeństwo z 60letnim stażem (zero polotu!), więc kto wie... LOL, nawet w domku nad jeziorem nie potrafili się bawić albo zapomnieć o problemach. Jaki 17 latek gotuje, podczas gdy jego dziewczyna siedzi na kanapie i pije wino?
jesli dojdzie do tych zareczyn to bedziemy zalewami sweet scenami. wtedy przed seansem trzeba bedzie sie zaopatrzyc w miske na wymioty, bo inaczej sie nie bedzie dalo tego ogladac ;)
Co do śmierci, Carina wspomniała również o tym, że finał ma być sekretem. To, że na zdjęciach z następnych odcinków są członkowie obsady tak naprawdę nie znaczy, że już nie żyją, bo twórcy specjalnie sprowadzają ich na plan o.O
Chodzi mi o to, że dajmy na to Jeremy tak naprawdę nie żyje, a na zdjęciach do 22 odcinka jest już tylko Steven, ale tylko dlatego, żebyśmy myśleli, że to wcale nie on umiera. Jej, zagmatwane. W każdym bądź razie to właśnie miała na myśli Carina ;)