Założyłam ten temat, by wszyscy, którzy znają szczegóły z tego, co będzie w następnych
odcinkach mogli się w jednym miejscu tym podzielić. Także po to by ci, którzy nie lubią
wiedzieć 'co będzie' przez przypadek nie przeczytali i się nie dowiedzieli. Proszę o
dzielenie się swoimi informacjami o VD.
ej to by bylo piekne jakby elena zabila matta by ocalic stefka i damona. wtedy byloby jej blizej do damona i jego natury.
Elena chyba nie jest zdolna do zabicia człowieka. I tak dzielna jest, Pierwotnego już załatwiła ;)
Dzięki tobie mnie też :D
to byłoby piękne :D
szMatt ma już przebić Damona kołkiem , a tu nagle Elena bum.Matt trup ;D
Hehe. Ok spoko ;D
Wiesz, śmierć szMatta z rąk Eleny to by było nawet ciekawe :P
oczywiscie, ze nie zabije nikogo ale mysle ze to byloby ciekawe. taka proba dla niej ile jest w stanie zrobic, poswiecic dla salvatorow.
Wracając do wątku z serii "kto zginie", coraz bardziej mam przeczucie że będzie to Bonnie. Zginie zabijając Klausa. A wcześniej będziemy świadkami "Last Dance" - Bonnie i Jeremiego. To by wszystko składało się w jedną całość. Ale to tylko takie gdybanie oczywiście.
Zginie Bonnie i jej nos.Dla Eleny wielki cios.
będzie płakać na pogrzebie za to my będziemy w niebie ;D
Ej ja już mam schizę no! xD Macie szczęście, że zapomniałam kto wyjechał z tą teorią iż Stefan jest w zmowie z Klausem bo marny byłby jego los.. xD
Przypatrzcie się Stefanowi gdy mówi do Caroline "Klaus is here" :P
http://www.youtube.com/watch?v=GphV6n3LiTM&feature=player_embedded#at=25
no wiem przeciez. nie moglam sie jednak powstrzymac od skomentowania psychopatycznych usmiechow alaricka/klausa :]
No że niby jest w zmowie bo na końcu odcinka 17 gdy mówi Damonowi o "tajnej broni" ma dziwny wzrok.
Na początku chciało mi się śmiać, ale potem zaczęłam sama schizować:P Może dlatego, że tak bardzo chce żeby Stefanek trochę się rozkręcił :D
Może Elena ta Damonowi po twarzy bo on ją gdzieś porwie i nie będzie chciał powiedziec Stefanowi bo zauwazy że Stefan się dziwnie zachowuje? A ta będzie ryczec bo będzie chciała do Stefana i będzie tupac nóżką, płakac i bic Damona:P
No to ja już gdzieś pisałam, że może jej powiedzieć, że Stefan coś kombinuje, a ona chlast mu w twarz:D
Ja wątpię we wszystkie teorie ale jakoś trzeba sobie czas do piątku zabic:D JUz nie mogę sie doczekac jak Damon będzie tańczył z Eleną:D Może tym ją zdobędzie bo Stefan kiwał się jak ciapa, chyba że sobie wypił:P A Damon widac wie o co chodzi
W którymś spoilerze było napisane, że Stefan zobaczy więcej niż by chciał czy coś w tym stylu:P
Hmmm, co go może wkurzyc jak wybacza Damonowi przytulanie a nawet całowanie? Przecież jak Damon mówił że całując Katherine całował Elenę to Stefan sie cieszył że Damon ma ludzkie uczucia. Może zacznie mu to przeszkadzac
pewnie było 100 razy ale co tam:
http://www.youtube.com/watch?v=Gmc5Lme2Veg&feature=related
Klaus/Katherine/Eljaha
Ja nie widziałam prędzej. Podoba mi się zdjęcie przedostatnie, bo Damon ma dobrą fryzurę:D Zetną się ze Stefanem, widac po oczach. Myślę, kto umrze w tym odcinku 18 że Elena siedzi i ryczy z Jenną. Nie zabiją przecież Bonnie ktora posiadła wszystkie moce, ona może zginąc tylko zabijając Klausa a przeciez nie zabija go od razu. Jeremy raczej nie, Elena by chyba bardziej szalała. Myślę, że to może byc Matt. To w sumie taka mała wiocha, że wszyscy się znają i by płakali nawet po szeryf Forbes
Ale Jenna też płacze, także Alaric/Jeremy i stawiam na Jera :P
I ANDIE WRÓCI <3 Uwielbiam ją z powodu miłości do Dawn Oliveri. :D
Myślę, że jej moga sie szybko pozbyc żeby Elena mogła pocieszac Damona:P Jakiś nieszczęśliwy wypadek, nadzieje się na zęby Alarica-Klausa i po postaci. A to początek pięknej miłości Deleny:D
Ale Damon nie żywi do niej wielkich uczuć <chociaż pewnie byłoby mu jej szkoda> i póki co nie wadzi nikomu. A ktoś będzie musiał Jennę pocieszać. Lubię ją, bardzo ją lubię i w sumie lubiłem ją też w epizodach w TB, Californication i Entourage :D
Ona taka w sumie przyjemna postac, nie przeszkadza mi a w sumie mozna nawet powiedziec że ją lubię. Nie lubiłam Rose. Damon i Andie fajnie stwarzają pozory normalności, za rączkę chodzą na randki do Baru, a potem zabijają pierwotnego wampira:D
Najlepsza scena to i tak właśnie w barze z nimi i Alariciem XD
Damon wali otwarcie, a Alaric aluzjami, taki niepewny i w koncu cos chce Damonowi powiedzieć, ale się tak wstrzymuje i Damon sie pyta o co chodzi, a ten na Andie wskazuje xD A Damon mówi, żeby się nie martwił, ona niczego nie powie xDDD
Albo jak siedzą przy drinku u Damona, gadają i Alaric w końcu "Damon... Please don't kill her." xDDD
Hehe dobra była cała ich rozmowa:D Ale scena w brze rzeczywiście najlepsza, albo jak Andie mówi do damona że szkoda że musi zabic Eljaha bo to taki miły facet:D
Hahaha, no xD Zresztą, jej reakcja po zabiciu go też była niezła, niby zdziwienie... ale zero paniki :D
No, nareszcie ktoś tu Andie lubi;) Ja nie wiem co do niej wszyscy mają, sympatyczna kobieta, wprowadza trochę normalności do serialu;]
Dokładnie.
Plus ta aktorka ma taki intrygujący wygląd. Niby nie jest to klasyczna piękność o delikatnych rysach twarzy, ale nie ma też ostrej i wulgarnej urody. Jest śliczna na swój oryginalny sposób.
A postać jest bardzo fajna, taka naturalna, inna niż cała reszta. I Damon zrobił sobie z niej powierniczkę, śmieszne to trochę, że wszystko może jej powiedzieć... a ona ani słówkiem o tym nikomu nie piśnie :D
I na dodatek dziennikarka. Mam do nich słabość xD
Ona do wszystkiego ze spokojem podchodzi. Damon będzie wychodził z domu i powie idę zabic Klausa a ona pewnie aha, przy okazji wyrzuc śmieci. Śmiesznie to wychodzi:D