PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121920
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

SPOILERY

ocenił(a) serial na 10

Założyłam ten temat, by wszyscy, którzy znają szczegóły z tego, co będzie w następnych
odcinkach mogli się w jednym miejscu tym podzielić. Także po to by ci, którzy nie lubią
wiedzieć 'co będzie' przez przypadek nie przeczytali i się nie dowiedzieli. Proszę o
dzielenie się swoimi informacjami o VD.

Vikiii

oj pomylila sie, nie czepiaj sie :)))

red_nails

ej to by bylo piekne jakby elena zabila matta by ocalic stefka i damona. wtedy byloby jej blizej do damona i jego natury.

ocenił(a) serial na 10
Vikiii

O matko, miało być z rąk Damona xDD

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 10

Elena chyba nie jest zdolna do zabicia człowieka. I tak dzielna jest, Pierwotnego już załatwiła ;)

Maureen1222

Na pewno nie byłaby w stanie zamordować człowieka. Ale zabić w obronie własnej? Czemu nie.

ocenił(a) serial na 7
Evarini

albo w obronie braci ; )

Vikiii

Najlepiej w obronie Damona xD
Ale chyba trochę poniosła mnie wyobraźnia....

użytkownik usunięty
Evarini

Ja na to czekam:P

ocenił(a) serial na 7
Evarini

Dzięki tobie mnie też :D
to byłoby piękne :D
szMatt ma już przebić Damona kołkiem , a tu nagle Elena bum.Matt trup ;D

ocenił(a) serial na 7
Maureen1222

Hehe. Ok spoko ;D
Wiesz, śmierć szMatta z rąk Eleny to by było nawet ciekawe :P

Vikiii

oczywiscie, ze nie zabije nikogo ale mysle ze to byloby ciekawe. taka proba dla niej ile jest w stanie zrobic, poswiecic dla salvatorow.

red_nails

Wracając do wątku z serii "kto zginie", coraz bardziej mam przeczucie że będzie to Bonnie. Zginie zabijając Klausa. A wcześniej będziemy świadkami "Last Dance" - Bonnie i Jeremiego. To by wszystko składało się w jedną całość. Ale to tylko takie gdybanie oczywiście.

ocenił(a) serial na 7
ania__87

obyś miała rację ;P

użytkownik usunięty
ania__87

Yeah! :D

ocenił(a) serial na 7

Zginie Bonnie i jej nos.Dla Eleny wielki cios.
będzie płakać na pogrzebie za to my będziemy w niebie ;D

użytkownik usunięty
Vikiii

Ej ja już mam schizę no! xD Macie szczęście, że zapomniałam kto wyjechał z tą teorią iż Stefan jest w zmowie z Klausem bo marny byłby jego los.. xD
Przypatrzcie się Stefanowi gdy mówi do Caroline "Klaus is here" :P
http://www.youtube.com/watch?v=GphV6n3LiTM&feature=player_embedded#at=25

miny alaricko-klasusa sa mocne. takie psychopatyczne :D

użytkownik usunięty
red_nails

No ale co to ma do tego co napisałam?:P

to, ze widac je w tym filmiku :)

użytkownik usunięty
red_nails

Ale ja pisałam o Stefciu:P Never mind;)

no wiem przeciez. nie moglam sie jednak powstrzymac od skomentowania psychopatycznych usmiechow alaricka/klausa :]

użytkownik usunięty
red_nails

Oj no wiem, również uwielbiam ten duet :P

ocenił(a) serial na 7

Nawet nie wiedziałam nic że ktoś coś takiego wymyślił ;P
No nieźle :P

użytkownik usunięty
Vikiii

No że niby jest w zmowie bo na końcu odcinka 17 gdy mówi Damonowi o "tajnej broni" ma dziwny wzrok.
Na początku chciało mi się śmiać, ale potem zaczęłam sama schizować:P Może dlatego, że tak bardzo chce żeby Stefanek trochę się rozkręcił :D

Może Elena ta Damonowi po twarzy bo on ją gdzieś porwie i nie będzie chciał powiedziec Stefanowi bo zauwazy że Stefan się dziwnie zachowuje? A ta będzie ryczec bo będzie chciała do Stefana i będzie tupac nóżką, płakac i bic Damona:P

użytkownik usunięty
alien_2

No to ja już gdzieś pisałam, że może jej powiedzieć, że Stefan coś kombinuje, a ona chlast mu w twarz:D

ocenił(a) serial na 7

Tak to możne być powód :D
Chociaż nieco wątpię w tą teorie xD

Vikiii

Ja wątpię we wszystkie teorie ale jakoś trzeba sobie czas do piątku zabic:D JUz nie mogę sie doczekac jak Damon będzie tańczył z Eleną:D Może tym ją zdobędzie bo Stefan kiwał się jak ciapa, chyba że sobie wypił:P A Damon widac wie o co chodzi

użytkownik usunięty
alien_2

W którymś spoilerze było napisane, że Stefan zobaczy więcej niż by chciał czy coś w tym stylu:P

Hmmm, co go może wkurzyc jak wybacza Damonowi przytulanie a nawet całowanie? Przecież jak Damon mówił że całując Katherine całował Elenę to Stefan sie cieszył że Damon ma ludzkie uczucia. Może zacznie mu to przeszkadzac

alien_2

pewnie było 100 razy ale co tam:

http://www.youtube.com/watch?v=Gmc5Lme2Veg&feature=related
Klaus/Katherine/Eljaha

ania__87

Ja nie widziałam prędzej. Podoba mi się zdjęcie przedostatnie, bo Damon ma dobrą fryzurę:D Zetną się ze Stefanem, widac po oczach. Myślę, kto umrze w tym odcinku 18 że Elena siedzi i ryczy z Jenną. Nie zabiją przecież Bonnie ktora posiadła wszystkie moce, ona może zginąc tylko zabijając Klausa a przeciez nie zabija go od razu. Jeremy raczej nie, Elena by chyba bardziej szalała. Myślę, że to może byc Matt. To w sumie taka mała wiocha, że wszyscy się znają i by płakali nawet po szeryf Forbes

użytkownik usunięty
alien_2

Mattcik pewnie kopnie w kalendarz i wydaje mi sie, że to jest pewne :D

Ale Jenna też płacze, także Alaric/Jeremy i stawiam na Jera :P
I ANDIE WRÓCI <3 Uwielbiam ją z powodu miłości do Dawn Oliveri. :D

Sawyer

ja mysle, ze jenna placze, bo dowiedziala sie wreszcie calej prawdy.

red_nails

A Elena płacze, bo... ? xD

Sawyer

bo jej przykro, ze trzymala to przed nia tyle czasu w tajemnicy?

red_nails

Nie no, Elena aż taką pipą nie jest :P
Gorsze rzeczy się działy i nie płakała xD

Sawyer

tego nie wiemy. ja jednak mysle, ze nie usmierca jeremiego. za duzo juz trupow w rodzinie eleny.

Sawyer

Myślę, że jej moga sie szybko pozbyc żeby Elena mogła pocieszac Damona:P Jakiś nieszczęśliwy wypadek, nadzieje się na zęby Alarica-Klausa i po postaci. A to początek pięknej miłości Deleny:D

alien_2

Ale Damon nie żywi do niej wielkich uczuć <chociaż pewnie byłoby mu jej szkoda> i póki co nie wadzi nikomu. A ktoś będzie musiał Jennę pocieszać. Lubię ją, bardzo ją lubię i w sumie lubiłem ją też w epizodach w TB, Californication i Entourage :D

Sawyer

Ona taka w sumie przyjemna postac, nie przeszkadza mi a w sumie mozna nawet powiedziec że ją lubię. Nie lubiłam Rose. Damon i Andie fajnie stwarzają pozory normalności, za rączkę chodzą na randki do Baru, a potem zabijają pierwotnego wampira:D

alien_2

Najlepsza scena to i tak właśnie w barze z nimi i Alariciem XD
Damon wali otwarcie, a Alaric aluzjami, taki niepewny i w koncu cos chce Damonowi powiedzieć, ale się tak wstrzymuje i Damon sie pyta o co chodzi, a ten na Andie wskazuje xD A Damon mówi, żeby się nie martwił, ona niczego nie powie xDDD

Albo jak siedzą przy drinku u Damona, gadają i Alaric w końcu "Damon... Please don't kill her." xDDD

Sawyer

Hehe dobra była cała ich rozmowa:D Ale scena w brze rzeczywiście najlepsza, albo jak Andie mówi do damona że szkoda że musi zabic Eljaha bo to taki miły facet:D

alien_2

Hahaha, no xD Zresztą, jej reakcja po zabiciu go też była niezła, niby zdziwienie... ale zero paniki :D

użytkownik usunięty
Sawyer

No, nareszcie ktoś tu Andie lubi;) Ja nie wiem co do niej wszyscy mają, sympatyczna kobieta, wprowadza trochę normalności do serialu;]

Dokładnie.
Plus ta aktorka ma taki intrygujący wygląd. Niby nie jest to klasyczna piękność o delikatnych rysach twarzy, ale nie ma też ostrej i wulgarnej urody. Jest śliczna na swój oryginalny sposób.
A postać jest bardzo fajna, taka naturalna, inna niż cała reszta. I Damon zrobił sobie z niej powierniczkę, śmieszne to trochę, że wszystko może jej powiedzieć... a ona ani słówkiem o tym nikomu nie piśnie :D
I na dodatek dziennikarka. Mam do nich słabość xD

Sawyer

Ona do wszystkiego ze spokojem podchodzi. Damon będzie wychodził z domu i powie idę zabic Klausa a ona pewnie aha, przy okazji wyrzuc śmieci. Śmiesznie to wychodzi:D

użytkownik usunięty
Sawyer

Zgadzam się.
Coś teraz czuję, że to będzie jedna z tych trzech ofiar..
No zajebiście, Damon kolejną babkę straci:/