T:22
Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2290026
http://25.media.tumblr.com/6827e15430511b7287d82ed07b4e8765/tumblr_mtzxj5wypf1qk kfmqo2_500.jpg
Paul w Malborku :p
chcialem wkleic - dziwnie to wygląda - u niego efekt woalki zalobnej jest jeszcze bardziej jaskrawy.
Wiedzialem ze Damona dadzą ostatniego. Chciaz w tym sezonie ma gówno do roboty. I bedzie supportem pod prawdziwe wątki.
Nie no nie mogę nie skomentowac tego szerzej..... wygląda jak kobieta w jedwabiach, co oni dobrego zrobili - jak cos takiego wyszlo poza studio grafika? Jeszcze jakby tych szmat na twarzy nie mial to by uszlo - chociaz PS az wali po oczach.
wieksza wersja:
http://24.media.tumblr.com/2705cf688ffc76066e5da2d43c17e6e9/tumblr_mu02njX77t1sr xrkpo1_500.jpg
Szkoda ze jeszcze szminki nie mial na ustach LOL
A myslalem ze przy szorstkiej i męskiej aparycji Paula nie da się z niego zrobic kobiety - mylilem się :P
Stefan wygląda równie sztucznie co Caroline... ma nawet coś w sobie co mi ją przypomina. Oboje mają takie puste spojrzenie, trochę jak topielcy zaplątani w jakiś materiał...
Jestem zly ze takie beznadziejne zdjęcie zrobili Paulowi, ale jestem chyba jeszcze bardziej zly ze Damona plakat dadzą jako ostatni - jakby on był "najwazniejszy". Jego wątek wygląda równie blado co dupa w srodku zimy. Pewnie będzie się wciskal do wątków innych postaci i kradl im najwazniejsze momenty. <oszaleję jak to nie Stefan a Damon zabije Silasa czy cos równie monumentalnego>
No właśnie... Wygrałeś :D Obstawiałam Damona teraz :D
To pewnie Damon będzie rozpracowywał wątek doppelgangerów. No i jest jeszcze DE i Deremy + Datherine trochę będzie.
Pokonanie Silasa przez Damona jest równie antyklimatyczne co byłoby zabicie Katherine przez Caroline. Elena zawsze jest powiązana z Katherine - jak alfa i omega, jak dzien i noc - to Stefan cierpial, to Stefan chce zemsty, to Stefan jest doppelgangerem i to on powinien miec ostatnie slowo. I tyle w temacie. Damon mial ten swój wątek sire bond związany z Deleną - jakos z zacisnietymi zebami to przezylem, bo wiedzialem ze 4 sezon to byl sezon Damona i sire bond mialo byc dla niego lekcją i byl wątek stworzony pod niego - dlatego marginalnie narzekalem ze jest on tak wysunięty na 1 plan. (natomiast mocno narzekalem na retro które mu bylo w calosci poswiecone)
Wiesz... Silas już raz się dał przechytrzyć Damonowi (co było żenujące nawet dla mnie, osoby która lubi Damona). Może będą próbowali pokazać jaki z Damona dobry brat i że będzie się chciał zemścić za krzywdy bezbronnego Stefana...:D
Chociaż Stefan nie wyglądał na bezbronnego na tych promo. photos :)
wez mnie nie zalamuj.
Niech juz Damon se bedzie najlepszym chlopakiem, opiekunem, przyjacielem i czym tam jeszcze. Ale czy by mógl się laskawie trzymac swoich wątków.....i pozwolic Stefanowi grac pierwsze skrzypce....w jego wlasnym wątku... wiem ze wymagam taaak wiele, ale co poradzic :d
Fani Stefana: Jeeeeah Stefan ma wątek z Silasem, nareszcie sezon Stefana
Julie Plec: nie dzi.wki LOL To Damon wszystkim się zajmie i bedzie mial wszystkie najlepsze sceny i wszystko Damon! Damon! Damon! On rozwikla tajemnice, on bedzie hero, on pokona cale zlo, on on on tylko on.
Julie popełnia wielki błąd strategiczny, bo nawet fani DE się w końcu zwrócą przeciwko niej. Już teraz widać, że i oni mają dosyć tej sztucznej atmosfery w serialu budowanej specjalnie pod jakieś wątki. Wszystkich trzeba usprawiedliwiać na siłę - stąd SB i inne shity. Za dużo tego Damona niestety też. Seks i nagość też się w końcu każdemu przeje, nawet jak lubisz daną postać. Dodatkowo chcą z niego zrobić bohatera nr1, bo myślą że tego oczekują fani... pomyłka.
No i Dries ze swoją pasją do romansów nie jest wcale lepsza niestety ;/
Najlepiej jest przytoczyc historię GG. Przez 2 pierwsze sezony watki byly zbalansowane - w miarę. Potem zrobil się z tego Chair show. Kazdy final im dedykowany, kazdy dramatyczny moment budowany by mieli epicką scenę - cala fabula oparta na jednej parze. I zobaczmy jak serial skonczyl - z dramatycznie niską oglądalnoscią - gdzie tylko fanatycy Chair zostali, bo wszystkie inne fandomy zrazili do siebie. Fandomy poszczególnych postaci (gdzie niszczyli bez zawahania bohaterów) jak i fandomy poszczególnych shipów (okrutnie obeszli się z Dair, Rufly, beznadziejnie prowadzili Derenę)
Rufly??? LOL :D Nigdy się nad tymi nazwami nie zastanawiałam xD
No dokładnie. Ja to obejrzałam w krótkim czasie, więc nawet łatwiej mi było zauważyć jak bardzo odbiegał początek serialu od jego końca. Coś strasznego. Mam nadzieję, że TVD nie zmierza w tym kierunku.
Chociaż jeśli by patrzeć na oglądalność to początek, a koniec 4 sezonu pokazały jak spadła na łeb na szyję. Nawet finał nie zachęcił jakoś szczególnie.
Idealne porównanie.
Strasznie mi się ten pomysł nie podoba, praktycznie nikt nie wygląda dobrze z tą czarną/białą szmatą na twarzy. Ale tak szczerze to mi się rzadko podobają plakaty TVD.
Ogólnie pomysł nie był taki tragiczny. Taka woalka wygląda tajemniczo. Tyle, że wykonanie pozostawia wieeeeeele do życzenia. Kto tam pracuje jako grafik...żal patrzeć.
Nie wiem czy nad materiałami promocyjnymi do TO pracują ci sami ludzie, ale nie chcę mi się w to wierzyć. W TO od razu wypuścili wszystkie plakaty postaci i nie bawią się w te durne podchody "1plakat/dzień". Tyle że tamte plakaty a te, to jak niebo i ziemia...;/
A to prawda, plakaty TO są niezłe. Mają ciekawy klimat i są dosyć tajemnicze. Natomiast TVD ma zawsze strasznie kiczowate plakaty i materiały promocyjne.
macie tu urywki studenckich lat Eleny i Caroline - widac tą nową wspólokatorkę
http://doppel-vision.tumblr.com/post/62821853368/megan-looks-like-a-geek-bless-h er-tvd-s5x01
ugh, typowa teen drama, zadzą jaką ofermę do pokoju, te kobiece przepychanki, bleee
slabo mi. Wolalbym dojrzalszy, bardziej gotycki klimat. W ogole nie pasuje to do watku z doppelgangerami i mrocznym Silasem. UGH
Może tylko mnie... ale mnie Caroline przypomina jakąś nędzną wersję Blair w tym momencie i to z tych "złych" sezonów gdy się stoczyła. A ta nowa to taka Nelly Yuki... żal dupę ściska.
Jeszcze się sezon nie zaczął, a już mnie wnerwia :/ Zaczynam rozumieć tę recenzentkę czy kogo tam...
Ta nowa Nelly... znaczy Meghan wygląda mi na studencką wersję April Young. LOL Takie popychadlo, które bedzie tak zalosne ze az smieszne.
Ja od początku patrzylem na ten wątek studencki z lekkim zazenowaniem i wiedzialem ze zbyt mocno mnie nie wciągnie - zwlaszcza ze ma mało wspólnego z wątkiem głownym. Ale teraz takie infantylne bzdury wciskają ze az strach..... nawet w 1 sezonie który byl licealny, nie bylo takiego lukru.
No i jak ja mam polubić Caroline, no jak? :D No za co?
Dokładnie tak jak piszesz - infantylne bzdury...
Chyba kończę oglądać te wszystkie sneak peeki i trailery, bo się na tyle zrażę, że zrezygnuję z oglądania xd Może wyłapali te najbardziej żenujące momenty? Oby.
o mój Boze......................................!!!!!
^$%&%*%*$@#$@
&$&$&$$&$&$&
ETonline: What's Jeremy's dynamic like with Damon this year?
McQueen: It's a much different dynamic this year. Elena goes off to college and my house was burned down, so I have to live somewhere -- and that's with Damon. We're stuck with each other. But through that, Damon kind of becomes this father-figure, which is something Jeremy is always looking for. Throughout all the seasons, he's always been searching for that kind of man in his life. But they still butt heads from time to time.
podkreslę to:
Damon kind of becomes this father-figure, which is something Jeremy is always looking for. Throughout all the seasons, he's always been searching for that kind of man in his life.
%#%#&$&$&$&
Masz http://www.clickeric.com/wp-content/uploads/2012/01/heavy-duty-stainless-steel-b ucket1.jpg do wiadra :)
Damon zaraz się okaże jeszcze wolontariuszem albo co :D Będzie staruszki na pasach łapał jak w GG ^^
Powinni zostac taką rodzinką w stylu Van de Campów. Idelany synek z idealną mamusią i idealnym ojcem Damonem. Zyją sobie w bialym domku, z bialym plotkiem, usmiech od ucha do ucha - wszyscy wyglądają jak z tych sztucznych amerykanskich reklam z lat 50-tych, gdzie promowano idealną rodzinkę. Normalnie drugie Stepford.