PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122288
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:23
Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2295930#topic_2295930

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Wiem jedynie tyle, ze fajny "soundtrack" jest w serialu i od zeszlego sezonu gra K.Hudson, gra nadal? Ciekawa rola? :)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

W 5 sezonie jeszcze jej nie było, bo dopiero 2 odcinki, ale pewnie się pojawi, gra nauczycielkę tańca na studiach Rachel. Jak dla mnie świetna, gra taką jędzę, która uprzykrza jej życie na każdym kroku ;) No i nie wiedziałam nawet, że Kate tak fajnie śpiewa.

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Czyli pojawila sie w serialu raczej jako drugoplanowa postac? Ale dobrze xhociaz, ze fajna :) chociaz nawet gdyby byla okropna to serial i tak i tak wyladowal w liscie "obejrze" :p

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Tak, drugoplanowa, tam jest tyle postaci, że niestety nie zawsze każdy ma satysfakcjonujący wątek, bo brakuje czasu :P

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Mhm, rozumiem :)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Ja spadam spać, dobranoc ;)

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Dobranoc, ja jeszcze chwilke pobuszuje i tez uciekam :)

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Oj tak, Kate jest fajna (przypadek? :D)
Jeden z nielicznych powodów dla których dałam "Nine" 5, a nie 4 jak chyba powinnam :)
http://www.youtube.com/watch?v=ExBwaIGj55w

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Jest, jest :)
Ja dałam 4, ale to właśnie za Kate, za głos Fergie i chyba jeszcze coś tam było, nie pamiętam, bo dawno oglądałam i tak głupi był ten film, że nie wiem...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Fergie to drugi powód :D jej "Be Italian" było rewelacyjne. W ogóle natomiast nie podeszły mi występy Marion Cotillard i Penelope Cruz. Penelope w szczególności, aż byłam w szoku, bo obie są takie cudowne.
Była jeszcze świetna Sophia Loren i Nicole Kidman, ale ich aż tak nie zapamietałam :)

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

* a O Judi Dench przypomniałam sobie dopiero teraz :P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ja z filmu (bez ściągawki, czyli podglądania strony opisowej) pamiętam jedynie Kate, Fergie no i że to był musical, w którym one wszystkieśpiewały, było kilka tych dziewczyn, ale no cóż... :p był mężczyzna i wszystko to kręciło się wokół niego...I koniec moich szczegółów, a raczej ogółów... ;p
Film kiepski, ale wyciągnęłam na 4...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja oglądałam w te wakacje dopiero, bo słyszałam że kaszana i dopiero teraz się zdecydowałam obejrzeć, stąd w miarę niezła pamięć filmu :D

Po takich filmach z reguły należy zapamiętać jedną rzecz - Nigdy więcej :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Dokładnie :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Kate to jest seks po prostu :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Jak zaczniesz oglądać to zdawaj relacje na bieżąco z odcinków :D (ten wątek już i tak jest zalany m.in. HIMYM, więc jeden serial w te czy wewte nie zrobi wielkiej różnicy xd)

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Też mi się tak wydaję, że to już bez różnicy żadnej, a i tak większość już TVD olała albo olewa na tyle, żeby o nim tu nie pisać :)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Co prawda to prawda :D Zresztą ile można o TVD jak serwują nam coś takiego..? ;p

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Ja tam jeszcze mogę, widocznie mam wysoki próg na dopuszczanie głupiej treści :D
To Ty mi dawaj znać jak zaczniesz sezony 1-3 w SPN. Jeden w te czy wewte... :P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

A Ty dawaj znać o hiszpańskich :D
Jakie w ogóle są plany teraz u Ciebie (serialowe)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

:D
Może prędzej ten Statek zacznę, bo Internat jest długi i odcinki jak to Hiszpanie :P

W tych najbardziej bliskich planach jest Glee. Długo się naśmiewałam i mówiłam, że nie dla mnie, ale się przekonałam troszkę. Poza tym, przyda mi się coś "innego" :) Potem chyba Teen wolf, ale to już listopad/grudzień, by przerwa do wznowienia nie była taka długa (oczywiście o ile nie odpadnę po 3 pierwszych odcinkach :D).
Planuję pokończyć trochę te rozpoczęte i pozostawione, bo mam trochę takich, dlatego nie chcę zaczynać za dużo nowych i tak doszło mi już TO i HoD, a teraz jeszcze Glee pewnie za jakiś czas :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Zacznij od "Internatu", wciągniesz się na pewno i wtedy liczba odcinków nie będzie przeszkodą, uwierz, na koniec będziesz chciała jeszcze więcej :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Możliwe, ale tych sezonów jest tyyyyyle, a odcinki dłuuuugie:D Ale pożyjemy zobaczymy i tak nie jest pierwszy w kolejce, także do tego czasu może się coś zmieni w moim nastawieniu :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

"Intwrnat" jest lepszy moim zdaniem, jezeli "Statek" Ci nie podejdzie to "Internat"wlasnie Cie przerazi iloscia dlugich odcinkow i nawet nie zaczniesz... A w kolejnos i o ktorej pisze wciagniesz o a bez problemu i bedziesz sie rozgladac za kolejnymi hiszpanskimi :D anulka dobrze radzi :D
Jeszcze tylko trzeba go wysunac bardziej do przodu wkolejce, mozee sylwunia mi pomoze :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Hahaha xD No dobra, w takim razie zacznę od Internatu jak coś :D

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Na razie jestem na siódmym, a chcę najpierw dobrnąć do końca ósmego i wtedy obejrzeć 1-3, trochę mi się pewnie pomiesza, ale trudno ;p

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Rozumiem :) W sumie słusznie, będziesz miała potem takie fajne porównanie między 8 a 1 sezonem. W pierwszym sezonie Sam (i Jared też) miał 22 lata, taki dzieciak z niego jeszcze trochę był <3

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Wystarczą mi zdjęcia Sama z pierwszego sezonu, ogromna różnica ;p

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Wypraszam sobie! Ja jestem wierna :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No ale jesteś w mniejszości :D Ze stałych bywalców albo nikt się nie wypowiada albo rezygnuje :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Niestety... :/

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No nie przejmuj się, ja przecież oglądam i komentuję. Dopiero co skończyłam ponownie oglądać 5x01 i podpięłam komentarz pod Immortal :P Może ktoś jeszcze coś napisze :)

Slutty_Pumpkin

W takim razie "nikt" to ja, bo jestem tu tylko dla TVD. O innych serialach nia mam zamiaru pisac.

ocenił(a) serial na 9
robb264

Zabrzmiało groźnie... ;p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Dzięki, ze nie tylko ja to zauważyłam.

ocenił(a) serial na 1
robb264

OK, naprawdę nie wiem o co Ci chodzi robb. Coś napisałam nie tak? Offtopy są w tym wątku od niepamiętnych czasów także nie wiem w czym problem. Może ja to źle odbieram i jestem przeczulona, ale znów brzmi to jakoś... wrogo.

Slutty_Pumpkin

Pisz co chcesz. Ja się nie wtrącam do off-topiców i ich nie krytykowalem nigdy. Ale przegięlas ze stwierdzeniem ze nikt juz nie postuje tutaj w kwestii TVD. Ja jestem na tym wlasnie podforum ze wzgledu na serial. Jezeli stracę zainteresowanie ( a moze sie tak stac z kilku powodów i to juz niedlugo) to wtedy przestanę postowac na tym forum. Tyle w tej kwesti :)

ocenił(a) serial na 1
robb264

Nie wiem czy "przegięłam" jest adekwatnym słowem do sytuacji, jak już to raczej przesadziłam, a zrobiłam to umyślnie, bo chciałam podkreślić, że do tej pory dosyć mało osób napisało tu cokolwiek chociażby na temat bieżącego odcinka. Zresztą był to tylko żart, który miał zwrócić na to uwagę. Nie sądzę, że ktokolwiek mógłby się po tak sformułowanym zdaniu obrazić czy jak, ale jak już kogoś to wybitnie obraziło (co chyba próbujesz mi zasugerować, chociaż właściwie to już napisałam, że nie wiem o co ci chodzi i to podtrzymuje), to przepraszam.

Slutty_Pumpkin

Phoebe i Paul w Texasie
http://helenpony.tumblr.com/post/63193859267/paul-phoebe-in-texas

Slutty_Pumpkin

sesja zdjęciowa Jo Mo dla Bello
http://ihearttvsnark.tumblr.com/post/63202443418/joseph-morgan-bello-magazine-oc tober-2013

ocenił(a) serial na 1
robb264

Fajny facet, ale w garniaku mnie trochę śmieszy. Już go bardziej kupuję w tym musztardowym sweterku :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Jaki cukierek w tym sweterku <3

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Poważnie, czy żart? Bo po komentarzu Anulki już nie wiem :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Jakolwiek to nie brzmi to poważnie xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Obrzydliwy jest, najgorsze zdjecie z sesji :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

:DDD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Garniak jeszcze jakoś, gorzej z muchą ;D
A w sweterku najlepiej ;3

rose_fw

Dwa ostatnie jakoś dziwnie ale poza tym jak najbardziej ok.
Z muchą źle? http://25.media.tumblr.com/c93dde03761e68c0eb1039b14513592d/tumblr_mu7ioyNDQv1qh g6ebo2_250.png
Dla mnie tu wygląda idealnie

ocenił(a) serial na 5
immortal13

A ja wycięłabym muchę, nie jestem ich fanką ;p