T:23
Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2295930#topic_2295930
Nie, nie, nie, nie z Klitschko :D To sa KingKongi nie do pobicia i tak ma zostac :p Odejda jak podejma taka decyzje a nie przez pokonanie :D
Dokladnie :)
Przeciez ledwo na nogach sie trzymal, w ogole juz nie panowal nad niczym... Kwestia sekund jak dostalby ostatecznego gonga...niestey...
No i po walce... Ale mimo tego, ze bardzo lubie Klitschke to nie bardzo podobala mi sie jego walka... Taka malo waleczna, wykorzystywal na maksa zasieg rak(swoja droga robi wrazenie :p) a jak Povietkin przedarl sie i tak to wieszal sie na nim... OK, mozna raz, dwa, nawet w kazdej rundzie, ale nie co najmniej kilka razy w jednej rundzie... Do tego te popychanki... Ojjj... Srednio mi sie podobalo...
A jak u Ciebie wrazenia, moze poprawisz mnie w czyms? :p
Niezbyt podobał mi się ten pojedynek, bardziej przypominało to zapasy niż boks ale dobra... Po Povetkinie spodziewałem się dużo więcej, zamiast kontrować ciosy i skracając dystans to stał na dystans i narażał się na bardzo mocne uderzenia Klitschko. Jestem zniesmaczony, więcej spodziewałem się po dwóch mistrzach olimpijskich.. :) Nie poprawie Cię w niczym bo idealnie opisałaś całą tą walkę.:P
Rosnie znawca :D hihi :p
Jutro na laptopie poczytam opinie o walce, bo widownia tez chyba srednio byla zadowolona sadzac po zachowaniach... :p
http://demotywatory.pl/4216808/Najlepsze-Vinesy-wrzesnia-2013 mój makijaz popłynął ze łzami śmiechu :D
LOL - czy ktos z was zauwazyl ze jak Elena sprawdzala na telefonie spis kontaktów, to miala tam KOLA i KLAUSA
LOOOOL
A co się dziwisz, przecież już raz chyba dzwoniła do Klausa, nawet w 3 sezonie;) albo mi sie coś myli...
Pewnie nie raz tam się odbywały jakieś wieczorne ploteczki przez telefon między nimi xD
Nawet Elka ma numer telefonu do mordercy jej ciotki, a Katherine musiała list pisać w 4 sezonie, zamiast to załatwić jak człowiek... przez skype'a.
TO http://www.youtube.com/watch?v=2XheSdBJhyE
Nazwał ją "love" awwww... Koniec Klaroline :)
ja tylko zobaczylem na yb na playliscie odcinka ze jest scena Haylijah i obejrzalem. Reszty odcinka nie widzialem.
spoiler?
http://25.media.tumblr.com/930565f79063f7963e87ca408f494cea/tumblr_mu79y4DVmu1so 55buo1_500.gif
Nina i Paul kręcą. Hmm...
Co takie pustki? Sobota wieczor :p Pewnie powywiewalo na imprezy zakrapiane alkoholem :D
Co sie dzieje z Madame?
Ja 5 :D Ale boli mnie głowa i idę spać chyba, także Klaus i spółka będą musieli zaczekać.
Ja wczoraj 4, ale zato hiszpanskich :D a dzisiaj tylko 1 amerykanski i gdzie tu logika? :p
Tez mam do nadrobienia i jutro bede ogladac.
No i Twoje marzenie poszło się...
Główna zaśmiecona w cholerę :D Głupie tematy się mnożą :D
Widziałam Twój tutorial z obsługi forum xD
Jestem ciekawa kiedy się skończą te tematy z serii "na którym kanale leci teraz TVD" :P
Skończyłam HoD :D Czyli mogę zaczynać Glee niedługo ^^ (Widziałam już fragmenty pierwszego odcinka :P)
Pan doktor jest... ach <3 Mam nadzieję, że George'a nie będzie nic łączyć z kolejną laską "po Wadzie". Tansy już mi nie pasowała, ale ta "piosenkarka" to już w ogóle ;/ Jutro się dospoileruję :D
Ja tak przeczytałam ostatnio jakiś temat tego typu kątem oka, śpiąca i zrozumiałam z niego, ze TVD to kanał xDDD
Jee :D Musisz mi zdawać relacje z każdego odcinka Glee, wygonią nas niedługo z tego tematu xD
Co do HoD to ta śpiewająca była Wade'a jest grubo walnięta, bardzo jej nie lubię i nie lubię tego pomysłu, że George z nią wyjechał. Słyszałam coś, że mają jeszcze z Tansy kontynuować. Już bym chyba wolała go z Lemon xD
A pan doktor to fakt <3
Może nas nie wyrzucą, gdzie ja wtedy pójdę :((
:D
Uważaj o co prosisz :P
No dokładnie. Nie rozumiem dlaczego wpychają Georga do związków z kobietami poniżej jego możliwości.
Ja go nawet lubiłam z Lemon, zabawni razem byli. Ta scena w hotelu gdy zaklinowała sobie głowę między szczeblami łóżka <3 No i mina Georga gdy mu powiedziała, że ma w torebce bitą śmietanę :DDD
OK, poważnie idę spać. Dobranoc :*
Ta scena w hotelu jest epicka, przypomniałaś mi i aż się śmieję xD
Dobranocka ;*