PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122282
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 51

Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+50+%29,2509524

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Czy Wy tez macie jakies dziwne rzeczy w rekomendacjach?? :o

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Nie mam rekomendacji od dawna :<

ocenił(a) serial na 9
anulka88

I w koncu zaczynam cos robic z moimi planami/listami filmowymi :D
Zaczynam I etap :D Filmografie :)
Pierwszy ogien - Eddie Murphy :) Ktos chetny na jakies filmy? :)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Ja z nim lubię Dr Dolitte i Książę w Nowym Jorku, nie wiem jakie masz zamiar oglądać, ale te polecam ;D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Wszystkie :D :P
Nie widzialam tych filmow... :o Naprawde nie wiem w jakim ja swiecie zylam, ale teraz bede pomalu nadrabiac, stare, nowsze i najnowsze :)
Ja polecam http://www.filmweb.pl/film/Tysi%C4%85c+s%C5%82%C3%B3w-2012-474262 :)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

O brzmi fajnie :D

Wszystko? ;o Wszystkiego to ja bym nawet Leosia nie obejrzała xD

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Szybko pojdzie :) Filmow az tak duzo nie ma a i w zadnym serialu tez nie mial okazji zagrac :p Wiec... :D
A mowiac "filmografie" mam na mysli tylko pozycje z "aktor" :p Muzyka, zdjecia czy rezyseria - pomijam :p

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://kwejk.pl/obrazek/2162739/brooke-z-mody-na-sukces.html :D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://www.papilot.pl/wlosy/28387/Owlosione-pachy-nie-sa-juz-powodem-do-wstydu-P owinnas-je-pofarbowac-i-sie-nimi-CHWALIC.html nie wierze... nie ogarniam... :o

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Aaaaa gdzie ten świat zmierza :P

ocenił(a) serial na 4
anulka88

Spokojnie Anulka, to tylko kolejna moda (jak zawsze bardzo głupia).

Ależ się stęskniłam za Wami, dziewczyny. Dawno mnie tu nie było i na razie nie ogarniam, co się tu dzieje. Ale zauważyłam, że mnóstwo dawnych bywalców odeszło. Został ktoś chociażby z Rozmów Serialowych?

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Jak sie podobaja zmiany?? :D :o Nie moge sie odnalezc... :o

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie wiem nawet jak za bardzo wejść do tematu xD
Masakra, było już dobrze, to znowu doje.bali.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

I opcji z serialami dalej nie ma... Myslalam, ze przy kolejnych ulepszeniach przywroca ta opcje a tu zonk... :o

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Za to asystent informuje, że odcinek serialu miał premierę... Nie wiem po co.
I jeszcze w aktywności znajomych mi się zaczęło wyświetlać, że ktoś ocenił czyjąś rolę w konkretnym filmie/serialu... Jakby za mało chaotyczne to było.
Forum też jakoś takie mało czytelne. Nie jestem fanką tych takich "przezroczystych/płynnych" szat graficznych. Ja jestem prosta dziewczyna i potrzebuję linii i ramek, które mi oddzielają od siebie treści :D

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

To widzę, że nie tylko ja się męczę z brakiem tamtych ramek. Wtedy było wygodniej, a teraz... Ech, trzeba się niestety trochę namęczyć.

ocenił(a) serial na 1
anulka88

A nadawczej jak nie było tak nie ma... xD
I skasowali jeszcze "aktywność znajomych" z poziomu własnego profilu. Ja sobie tam b. często sprawdzałam czy ktoś coś nowego obejrzał, bo wyświetlało czytelniej niż na tym gadżecie na kokpicie. Ale mimo wszystko cieszę się, że zostawili ten stary kokpit, bo bez niego to już kaplica.

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

* Albo mogiła... :D Słaba jestem w tych powiedzeniach, dlatego wymyślam sobie własne :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ale ten stary kokpit z nowym rokiem bedzie usuniety chyba...?
Premiery odcinkow - fakt, zbedne, zwlaszcza dla mnie co mam niby sporo nowym, aktualnych seriali zaznaczonych, ale aktualnie ich nie ogladam...
"ramki" na forum - brakuje, teraz wszystko wyglada jak jeden post... :/

ocenił(a) serial na 1
anulka88

O nieee, niech go zostawią w spokoju! Ten kokpit to akurat jedna z nielicznych rzeczy jaka im się udała przy ostatnich zmianach.
Jeszcze tutaj to w miarę spoko, ale tak na głównej to za cholerę nie widzę tematów.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Tak samo bylo na LC jak zmienili wyglad, mozna bylo od razu przejsc do nowego, albo zostac przy starym, ale po ilus tam tygodniach automatycznie przerzucilo juz na nowy... Na pewno bedzie to kwestia przyzwyczajenia, ale mimo wszystko te zmiany nie sa dobre...
Nie wiem... Powinni zrobic jakas prezentacje czy video cze screeny czy cus i na ankiete czy ludziom sie podoba czy nie, bo ten portal jest jednak tworzony przez "nas"...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Chyba kojarzę nawet... Tylko na LC to ja raz na ruski rok wejdę jak mi się przypomni, także pewnie nie zauważyłam tych zmian :)
Dokładnie. Tak powinni robić. Ja nawet lubię zmiany i uważam, że to niezdrowo się przyzwyczajać aż tak, ale zmiany powinny być na lepsze, a nie na gorsze. Jest tyle rzeczy które mogliby usprawnić, a zamiast tego psują to co jest dobre :D

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 4
anulka88

Te zmiany są okropne. Mało czytelne, totalny bałagan... Dlaczego filmweb musi zawsze zmieniać na coś gorszego? Nie po raz pierwszy przecież to robią.

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Co to za masakra!! :

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Czy gdzieś teraz można na tym nowym kokpicie zaznaczać tak odcinki seriali jak na starym? Bo na tym mi najbardziej zależy :/

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Nie xD

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Zato wyświetla pełen opis filmu jaki obejrzał znajomy + drzewko komentarzy pod spodem, rozwinięte drzewko...xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

To akurat z informacjami o filmie/serialu nie jest takie zle :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Wolałam sobie sama to sprawdzić, a nie mieć na ekranie tylko 2 czy 3 pozycje i do tego jeszcze komentarzy w cholerę. Jak miałam ochotę sobie poczytać, to wystarczyło kliknąć albo otworzyć w nowej karcie, a teraz muszę scrollować :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Hmmm... Ale mowimy o tym samym?? Ostatnie aktywnosci znajomych? czy Ty o jednym a ja o drugim? :D jak slepy z gluchym :PP

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja mówię o ostatniej aktywności znajomych :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No to o tym samym... To ja mam kiedy ta osoba to zrobila, na ile i podstawowe dane - plakat, gatunek, rezyseria, obsada i ten krotki zarys filmu (o ile jest dodany).

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No i jak dla mnie to już niepotrzebne, bo to zajmuje za dużo miejsca. Dodatkowo, jak ktoś znajomemu tę ocenę skomentował, to też się wyświetla ta "rozmowa" jak na FB dosłownie.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

To dobrze ze ja nikomu nie komentuje i nikt mi :P

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No a ja się teraz będę wstydzić pewnie xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Właśnie tego mi było trzeba...........

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Tez sie zastanawialam, ale ostatecznie zrobilam to wchodzac na serial, tam na odcinki i zaznaczylam, mam nadzieje, ze to moja niewiedza a nie jedyna opcja i mozna to zrobic jakos szybko i sprawnie, jak wczesniej...

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Jak nie będzie można to nie wiem po co mi dalej konto tutaj xD

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Tyle że jak masz więcej seriali to już się przestaje chcieć tak zaznaczać :/ Zwłaszcza, że nie ma żadnego wejścia na "oglądane" z profilu (BO JE SKASOWALI ŁOSIE) i tak właściwie to można zapomnieć co się ogląda :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ja mam jeden serial, a bez tego i tak zapominam kiedy leciał i czy oglądałam xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ten to akurat mogłabyś rzucić xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Never :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Jeden z tych momentów kiedy tak ciężko Cię kochać :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Kochaj albo rzuć :D

Oczy bolą od tej SZATY GRAFICZNEJ.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Tak łatwo się nie uwolnisz, za ładna jesteś :>

Noo... te białe pola mnie wnerwiają teraz z boku, ale boję się na nie narzekać, bo jeszcze nam doje.bią w to miejsce migocące reklamy xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nawet tak nie pisz, bo jeszcze im podsuniesz pomysła xD
Czy naprawdę tak ciężko chociaż jakaś ramkę zrobić przy wypowiedziach...

Uuu xD Rumienię się teraz.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

I zlikwidowali to takie małe hiperłącze na dole "w odpowiedzi na post xyz" i teraz jak ustawią się posty jeden pod drugim to nie będzie można sobie sprawdzić na który konkretnie ktoś odpowiedział :/
Chociaż i tak dobrze, że nadal jest drzewko, bo bez drzewka to już w ogóle nic bym nie kumała :(

:>