PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122288
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 51

Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+50+%29,2509524

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

Wszyscy fetyszyści stóp teraz tutaj wpadną :>

Kejt__

ahhahaha :D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

W zasadzie żadnej z tych rzeczy się nie spodziewałam :D Ale miałam na myśli stopy jednak. Zaskoczyło mnie to troszkę. Nic tylko oczekiwać reszty, hahahaha :*

Slutty_Pumpkin

Reszty się nie doczekasz hahaha ;*

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Mimo wszystko myślałam że kiedyś zobaczę. Szkoda, trzeba sobie nowych celów w życiu poszukać :D

Slutty_Pumpkin

Na żywo ewentualnie :DDDDD ;*

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Święta idą, cuda się zdarzają. Kiedyś przestanę się Ciebie bać, zobaczysz :)

Slutty_Pumpkin

Zabrzmiało trochę jakbym była jakimś 50 letnim zboczeńcem :D Ale to nic ;)
Wiem, że tak się stanie :D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

47 to jeszcze nie 50! :*
Przepraszam, po prostu delikatna i strachliwa jestem, haha :D

Slutty_Pumpkin

No tak, zapomniałam z jakiego profilu tutaj piszę ahhahaha :D Biorąc to pod uwagę, wszystko się zgadza :D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

A to masz tutaj więcej profili? :D Nie no, wypisz wymaluj pedofil! xD

Slutty_Pumpkin

Teraz już nie, ale niedawno usunęłam jedno ;)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Utuli ktoś? Gruszeczka? :<

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ja mogę utulić! <3

Co tu się stało? Filmweba znowu zje.bali widzę...

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Dziękuję :) Ale od Gruszeczki to od Gruszeczki :)

I to jak, beznadzieja ;<

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nie widziałam, że kolejna strona jest, nie lubię tu wchodzić teraz bo dostaję oczopląsu :<

http://www.frommysweetheart.com/wp-content/uploads/2011/09/0551.jpg
http://farm4.staticflickr.com/3714/12742964723_964320c000_o.jpg

Tulące Gruszki ^^

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

A pomyślałam, że już mnie nie kochasz i kompletnie się załamałam :(

Teraz trochę lepiej.

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Zjadłabym tę gruszkową, ale nigdzie nie widziałam takiej czekolady.

Czy u Ciebie też dziś śnieg pada?

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ja prawdę mówiąc nie lubię gruszek nawet za bardzo :D Ale mam Milkę truskawkową, jogurtową na wyciągnięcie ręki :)

Chyba nie pada*, rano za to była taka szadź i tak pięknie to wyglądało &lt;3 Chcę zimę ;(

* Nie, nie pada. Sprawdziłam już :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ja bardzo, jeden z moich ulubionych owoców, obok maliny i banana :> Staram się nie jeść słodyczy :(

Sprawdziłam pogodę i u mnie tylko kilka dni ma być śnieg z deszczem, a później nic. Smuteczek. W nowym roku śniegu nie chcę xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Banany też uwielbiam, nawet przed chwilą jadłam :D Ale za to malin podobnie jak gruszek, nie jem w ogóle... czasem ze dwie skubnę i tyle. Ale z gruszkami mam takie miłe wspomnienie z dzieciństwa, bo uwielbiałam takie w syropie co babcia robiła i zawsze dziadek mi po nie szedł do piwnicy i razem jedliśmy. Smutno mi się zrobiło, eh ;)
U mnie to chyba te cytrusowe na 1szym miejscu - mandarynki, pomarańcze. A oprócz tego truskawki i czereśnie no i te banany :)

Ja się staram właśnie jeść jak najwięcej ostatnio :D

U mnie ponoć też kicha... A chciałabym żeby śnieg poleżał jeszcze tak do końca stycznia ;(

A warzywo masz ulubione? Może tutaj się zgramy? :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

U mnie ogólnie na ma owoców, których bym nie lubiła, więc w sumie ulubiony ciężko wybrać, ale pomarańcze to akurat średnio, reszta mniam ^^

Ja lubię tylko w grudniu śnieg :D Chyba, że w góry jadę, to inna sprawa.

Brokuły raczej, ale też wszystkie kocham poza selerem i pietruszką. Szczególnie jeszcze kalafior i szpinak <3

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Mnie jeszcze zależy zawsze żeby był na moje urodziny. Najlepiej jak tak poleży od połowy grudnia do połowy stycznia, później już wiosna :D

Z warzyw to u mnie wiadomo czego nie lubię :D

To z brokułem się zgrałyśmy, miałam nosa :D
Kalafior zdecydowanie mniej, gorsza wersja brokułów. Szpinak ujdzie, ale nie szaleje. Papryki jeszcze wszelakie kocham i kukurydzę :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ok to umawiamy się ze śniegiem na takie ramy czasowe.

Jem właśnie :P
Papryki i kukurydza też yummy. Ludzie się ze mnie śmieją czasami, że na wszystkie kanapki pcham paprykę :P

Kot za to (mam nowego kota :D) jest fanem fasolki szparagowej, mało mi jej z gardła nie wyjmie jak jem.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

A pokażesz mi kiedyś tego kota? :> Ja tak kurczę kocham koty, że to porażka jest :D

Moja kotka tak na chipsy reaguje xD Kiedyś było tak, że jak znajomi wpadali, to musiałam drzwi zamykać, a ona skubana się rzucała na te drzwi jakby chciała wyważyć, ubaw był :D Teraz trochę jej przeszło, ale nadal o nie żebrze :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Pewnie, taki zwykły burasek. http://i.imgur.com/5pjHFyC.jpg

To jest niestety taki szatan i demon i nie wiem co jeszcze, że o wszystko i o nic są krwawe bitwy :P

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ojej, dziękuję :* Śliczny jest :)

Ja bardzo lubię tę kocią naturę, cat person i tyle :P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Nie ma za co ;) Futro jak futro xD Nie no, kot jest zawsze ładny, ale w porównaniu z moją drugą damą to ten taki zwyczajny :D

Też lubię, chociaż muszę teraz cały czas nosić długie rękawy bo wyglądam jak ofiara autoagresji :P

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Hmm... nie wiem czy znów prosić... to może w wolnej chwili... :D

No to nieźle :D Moja na szczęście aż tak wojownicza nie jest, zna swoje miejsce w stadzie :> Zresztą widzimy się teraz tak niezmiernie rzadko, że obrażona jest na mnie zaraz na początku ;(

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Spoko, żaden problem ;D
https://lh4.googleusercontent.com/-pPRMVRkkNwc/T9OK1xl3u9I/AAAAAAAADdg/dwWk9De1M xQ/w415-h553-no/S8003771.JPG

Ja mam nadzieję, że tego drania jakoś ustawię jeszcze.
Znam to :(

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

oczywiście się spacja wbiła między A :c

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Znalazłam :)
Ojej, ten rzeczywiście bardziej mi się podoba :D Taki śliczny ryjek ma i oczka <3

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Jak to mówi moja mama "najpiękniejsza z całej wsi" :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Haha :D Nie pasuje na wiejskiego kota... Nie ubliżając wiejskim kotom rzecz jasna :D Wygląda raczej na taką kanapową piękność.

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Wiem właśnie xD

Slutty_Pumpkin

Awww Moje top trzy to Pomarańcze, Truskawki i Mandarynki <3
Uwielbiam też jagody w lecie ;)

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Haha, chciałaś wygrać tę konkurencję widzę :D
Myślałam też o jagodach, a teraz mi jeszcze poziomki przyszły do głowy, bo lubiłam w dzieciństwie jeść tak z cukrem pudrem :)

Slutty_Pumpkin

Oczywiście! ;D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Jablka, czeresnie, truskawki, nektarynki, banany :D Ale ogolnie jestem "owocowa" :D
Pomidory, szpinak, brokuly :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Jabłka lubię tylko kwaśne i twarde, takie niedojrzałe papierówki np. i inne guguły :D A moje ulubione to te zielone jabłuszka - twarde i soczyste :)
Nektarynki i brzoskwinie też lubię. Chociaż z nimi jest taki problem, że zawsze się skokiem upier.dolę i cholera mnie bierze + ten miąższ między zębami xD
Pomidory... xD

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Masakra, musiałam obejrzeć Flasha tak randomowo, żeby zrozumieć co się dzieje w Arrow :P A chciałam sobie w święta nadrobić na spokojnie. Ale dziwny jest ten serial :D Widać dużo kalek z Arrowa, ale mimo wszystko jakiś taki niepoważny xD Barry dobry śmieszek :>

Rozwalił mnie Oliver i jego 'Guys like us don't get the girl.' Bardzo podobna gadka do tej jaką dał Royowi na temat Thei, a sam to równo kosił laseczki dopóki się nie zakochał w Felicity :D

I pojawienie się matko dziecka... o nie. Mam nadzieję, że zakopią ten wątek znowu bo wcale mi się do tego nie śpieszy :/

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nienawidzę tego nowego asystenta, nowego kokpitu, nowego filmweba... Mam takie potworne zaległości z wszystkimi serialami i teraz już nic nie ogarniam. I pomyśleć, że założyłam to parszywe konto żeby sobie życie ułatwić :/

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Da się w ogóle to gówno wyłączyć, czy w kółko będzie mi wyskakiwało to powiadomienie o nowym odcinku Flasha? :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Nadal nie wiem jak zaznaczyc obejrzany odcinek, filmweb ciagle pyta czy ogladalam... Noz kurvva... Nudne sie to robi...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

A mi nadal wyświetla asystent powiadomienie i nie wiem o co mu chodzi, już milion razy zaznaczałam "zaznacz jako przeczytane" i nic :/ Co oni najlepszego z tym portalem zrobili.

ocenił(a) serial na 4
anulka88

DYNIA, a pro po Daniela Sharmana i jego "wzroku psychopaty"
http://dylan-obriene.tumblr.com/post/104882715841/
hahaha :D

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

Dzisiaj mi się śnił! :D Koleżanka wczoraj oglądała TO i weszłam do pokoju akurat na scenie z Danielem i momentalnie zapomniałam co chciałam powiedzieć i tylko coś bredzić zaczęłam xD
+ TAG Hahahahaha <3 :D
+ url <3 :D
+ Nie wiem gdzie oczęta podziać... Dylan i Daniel... *.*

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

hahahah, mi się śnił Arrow po wczorajszym odcinku :(((((
Zawsze taguję posty tym co mi na myśl przyjdzie :D
Mimo iż ten url nie jest spełnieniem moich marzeń to z dnia na dzień coraz bardziej go lubię :D Oglądałaś The Maze Runner?

ocenił(a) serial na 1
syllwunia14

A co mu się stało takiego?
Oglądałam, nawet podobał mi się, tylko nie wiem czy film czy Dylan xD Wylaszczył się :D

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

uwaga, bo trochę drastyczne http://33.media.tumblr.com/59695ff5054c1548905e05bf74f72db0/tumblr_ngf2bs83dE1ts 7r8po7_250.gif

a gag reel widziałaś? *.*