PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122288
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 51

Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele+50+%29,2509524

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://www.filmweb.pl/person/Ren%C3%A9+Steinke-288198/discussion/ulubiny-1943745 :D :D :D Lubie czasami poczytac takie tematy :D :D :D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://www.filmweb.pl/person/Juan+Pablo+Shuk-284009/discussion/Przestan+zadrecza c+Gabriele+bydlaku!-361696 a ten "tytul" to normalnie rozbawia mnie do lez :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja też :D Ostatnio wpadłam na jakiś taki tutaj na FW, że się w głos śmiałam :D

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Czy anulka ze Slutty skoncza dzisiaj temat? Wyslij SMS... :D :D :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Od listopada to ciągniemy... ktoś w końcu musi :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Pamietasz ten czas max. kilku dni? Piekne wspomnienia :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Rekordowy poszedł praktycznie w jedną noc. Jednego dnia zaczęłyśmy, a potem drugiego dnia na wieczór było tu nas chyba ze 4-5 osób, ale to wystarczyło xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No dokladnie... Teraz to wstyd i hanba :D

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 9
anulka88

anulka: Co slychac?
anulka: A po staremu, dzieki, ze pytasz.

No to co slychac? :D :PP

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Mialam sie wstrzymac i nie pisac sama do siebie :D
Ale no musze... Bo piekne to jest... http://www.vevo.com/watch/avril-lavigne/Fly-for-Special-Olympics/TIVEV1555888

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Mam dylemat - napisać co myślę, czy zignorować post :P

Odnośnie wcześniejszego:
Obejrzałam parę filmów w zeszłym tygodniu, zaczęłam i skończyłam nowy serial i właśnie się dowiedziałam, że będzie drugi sezon. Juuuupi! :D Dalej powtarzam powolutku SPN, nadrobiłam też w większości serialowe zaległości. Tylko jeszcze tego GoTa nie ruszyłam, bo jakoś mi się nie chcę. Zaczął mi się też Orphan Black, ale nie mam jakoś szczególnie serca do tego serialu także też na pulpicie jeszcze poczeka :)
Właśnie wrąbałam miskę lodów z owockami, wcześniej pizza-mrożonka :D, teraz winko i relaks :>
A na wieczór DROŻDŻE :( Biorę się za picie jednak, chociaż czarno to widzę...

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ojej... :/ No ale napisz, napisz...
Utknelam w filmach i ksiazce :D NDiNZ i TVD na biezaco :) Originalsi czekaja na 3 sezon :p Tzn. po "Internacie" wracamy z Moim do Originalsow, 2 sezon no i 3 na biezaco bedzie :)
Mam lody w zamrazarce o smaku gumy balonowej, ale jakos nie mam specjalnie na nie ochoty... :p ale zjadlam mala kolacje i chce zapalic :P
W przyszlym tygodniu byc moze pojde do fryzjera, wiec od 01.05 zaczne pic :D
Tylko pamietaj wrzacym mlekiem :D Dodaj troche miodu lub kakao :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie podoba mi się i tyle, ale już kilka razy Ci pisałam, że ja lubię jej 2 piosenki :)
TO mam ten z tego tygodnia do obejrzenia - może jutro, a może w piątek w autobusie :D
Ja mam bakaliowe :)
Spróbuję od dzisiaj, ale jak jeszcze trochę tego wina wypiję, to chyba skończy się tak jak przy ostatniej próbie - w zlewie xD
Wiem, że wrzątek :) Tylko ten smak mimo wszystko, no ale spróbuję z tym kakao czy wykorzystam jeszcze inne triki :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No ale ta wlasnie taka spokojna jest, plus okazja, teledysk, moim zdaniem bardzo fajnie to wyszlo :) :P

Daj znac jak poszlo :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja po postu nie przepadam za jej głosem :)
Nie poszło, jutro :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Od wczoraj dopiero zaczęłam :)
Dwóch podejść potrzebowałam, żeby to świństwo wypić. Nie wiem, chyba po prostu jestem wrażliwsza na to czy coś, już od samego zapachu mi się niedobrze robi. Przy pierwszym podejściu dodałam mleko i kakao (rozsypałam je na pół kuchni oczywiście xD) dałam radę wypić może 1/3 kubka i skończyło się na wypluwaniu, bo smak mimo wszystko dalej za mocno przebijał. Strasznie się wściekłam, no ale jak już się uspokoiłam to spróbowałam drugi raz (zawziętość i desperacja wzięły górę :D) - tym razem zrobiłam sobie takiego shake'a bananowo-truskawkowego i dodałam je do niego jak już wystygły. No i jakoś się udało, chociaż nadal bez rewelacji.... Dzisiaj zrobiłam podobnie i już nawet sprawniej mi to poszło i z mniejszymi oporami. Tak sobie myślę, że: 1) przyzwyczaję się w końcu do smaku, 2) drożdże drogie nie są, toteż spokojnie mogę sobie pozwolić na to żeby jeszcze pokombinować i wymyślić coś do zneutralizowania smaku. Banan daje własnie całkiem radę, ale mimo wszystko trochę ten "kwas" przebija jeszcze.
To tak z grubsza jak mi poszło :D

A co czytasz? Bo zapomniałam spytać wcześniej, a dzisiaj już o tym pomyślałam :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No widocznieTwoj organizm nie lubi drozdzy :p Ja pije ze smakiem :D
Zlodziejka ksiazek - caly czas... Ksiazka ma bardzo dobre opinie, wrecz rewelacyjne, film tez calkiem dobre no a ja jakos tak brne... Dzisiaj/jutro planuje przysiasc i skonczyc... :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

No to zazdroszczę. U mnie to męczarnie ze łzami w oczach. Może jakoś wytrzymam ten miesiąc, oby rzeczywiście to przyniosło spektakularne efekty, bo inaczej się zdenerwuje :D

A, no tak... wspominałaś :) Zapomniałam już o tym, myślałam, że może jakaś inna już :P
A filmy Eddiego już skończyłaś czy też jeszcze będziesz coś oglądać? :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Nieee... Tez utknelam... :/

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Super, komentarze znów się chowają :/

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Wygon mnie do sklepu...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

DO SKLEPU, ALE TO BIEGUSIEM!

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 1
anulka88

Kup mi coś dobrego... Też mi się wyjść nie chcę :/

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Wino chcesz? Takie dobre :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Obojętnie xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Świetnie... Zaczęło lać...

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Pogoda na wino :D
U mnie piękny dziś dzień :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Przestało :-) Lecę zanim znowu zacznie. Jutro ma być burza z piorunami :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

To ja też jednak pójdę do tego sklepu :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Kupiłam wino, cho chlać :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Szkoda, że daleko, bo już bym buty wkładała :D
A jakie? To sobie chociaż wyobrażę :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

http://shop.langguth.de/media/catalog/product/cache/3/image/9df78eab33525d08d6e5 fb8d27136e95/F/l/Fl_Medinet_Rose_Halbtrocken_1_0l_3.jpg
Różowe półwytrawne :-)

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Ian wziął ślub z Nikki .

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Zdjęcie? Nie zostawiłaś za dużo miejsca dla wyobraźni :D
Różowego wieki nie piłam, tym bardziej szkoda :D Najczęściej białe, półsłodkie :P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

To trza :p było nie otwierać :-)
Kiedyś piłam tylko czerwone słodkie ewentualnie polslodkie. Później przerzucilam się na różowe a teraz tylko półwytrawne czerwone lub różowe. Białego nigdy nie znosilam... :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Łatwo powiedzieć :D
Ja od zeszłorocznego incydentu z zasłoną i narzutą na łóżko bardziej ufam białemu. Przynajmniej nie plami xD Poza tym czerwone nie zawsze pasuje :)
Ale narobiłaś mi ochoty na to różowe, muszę sobie w najbliższym czasie jakieś kupić :P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Mi tam zawsze pasuje :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Żebyś mnie dobrze zrozumiała, nie że wybrzydzam :D
Dzisiaj sobie strzelę różowe - na IMIENINY :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Najlepszego :-)
Smakowało?

anulka88

Cześć dziewczyny,co słychać?:P co to za badziew się zrobił z naszego filmweba? oni powariowali czy jak? Oglądacie ten shit pamiętniczki czy dałyscie sobie spokoj?:P

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

ooo, kto to zawitał :D chociaż ja sama nie wchodzę, bo nie mam nawet na sen czasu :( no i to, że zabrali mi wszystkie potrzebne funkcje i dobijają szatą graficzną też nie sprzyja. ja nie oglądam od początków 5 sezonu :P

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Hej ho :)
Ogladam, ogladam, ale to chyba nie powinno nikogo dziwic :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Zamknęli ii tv :(

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

No nie, to fatalnie...
Możecie polecić jakieś inne sensowne strony z serialami ? Poza zalukaj. Żeby było Supernatural, Zemsta, Dexter i oczywiście TVD.

ocenił(a) serial na 9
Kalina1710

kinomankropkatv